Bismillahir-Rahmanir-Rahim.. Assalamualaikum... Kepada para pengunjung. Tujuan blog ini di wujudkan adalah untuk berkongsi ilmu dan maklumat. Posting-posting dari blog ini tidak terbatas pada satu-satu bab. Ia lebih kepada mengikut citarasa hamba sendiri. Harap maaf jika tidak memenuhi kehendak jiwa serta keselesaan para pengunjung yang berlainan idealogi. Namun hamba tetap menyediakan berbagai label infomasi ( scroll down pada sidebar dibawah dan lihat pada "LABEL" ) untuk dimanfaatkan bersama. Semoga dapat memberi manfaat pada kita semua insyaAllah. wassalam.

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK SUPAYA SENANG AKU NAK MELAWAT DAN FOLLOW KORANG BALIK.. INSYA ALLAH.

Saturday, September 17, 2011

NAJIB NAK SOROK APA LAGI?

بسم الله الرحمن الرحيم

PM Bangladesh sahkan rakyatnya jadi rakyat Malaysia



klik pada imej untuk besarkan

SALAH seorang sahabat pembaca MiLo SuaM memaklumkan bahawa, sebuah laman web rasmi Hal Ehwal Badan Bukan Kerajaan (NGO) Jabatan Perdana Menteri, Bangladesh mengesahkan bahawa ada rakyatnya yang telah diberi taraf warganegara oleh kerajaan Malaysia.

Laman sesawang itu yang menggunakan domain ngoab.gov.bd, dipercayai sebuah laman sesawang rasmi Kerajaan Bangladesh.

Laman itu antara lain menyatakan bahawa sumber yang diperolehi dari Jabatan Perdana Menteri Bangladesh mengesahkan bahawa, sebilangan Pekerja Bangladesh yang terlibat dengan bidang pekerjaan di beberapa sektor di Malaysia telah diberi taraf kewarganegaraan.

Malah mereka juga diberikan hak untuk mengundi pada pilihanraya umum Malaysia yang akan datang.

Laman itu juga mendakwa pekerja Bangladesh di Malaysiahttp://www.blogger.com/img/blank.gif kemungkinan diberikan kewarganegaraan dengan mudah, dengan syarat akan menghttp://www.blogger.com/img/blank.gifundi parti yang mewakili kerajaan yang memerintah [www.ngoab.gov.bd]

Perdana Menteri Bangladesh, Sheikh Hasina, juga dilaporkan oleh laman sesawang itu, menyeru rakyatnya agar mengambil kesempatan di atas peluang ini bagi mengurangkan kadar kemiskinan negara. - milosuam



Note: Kah kah kah kah.. sikit hari lagi ramai ler anak-anak orang melayu yang lahir rupa bangla.. kih kih kih kih

Ka’ab bin Ujrah r.a. berkata bahawa Rasulullah s.a.w bersabda: Akan datang di kemudian hari nanti, setelah aku tiada; beberapa pemimpin yang berdusta dan berbuat aniaya. Maka barang siapa yang membenarkan kedustaan mereka dan membantu (mendukung) tindakan mereka yang aniaya itu, maka ia bukan termasuk umatku, dan bukanlah aku daripadanya. Dan ia tidak akan dapat sampai datang ke telaga (yang ada di syurga).- Riwayat Tirmidzi, Nasae’i dan Hakim.

61 comments:

Amuraria said...

DEMI KUASA PARTI LAKNAT UMNO@APCO-BN AKAN BUAT APA SAJA ! SATU PENGKHIANATAN TERLAMPAU JIKA BENAR KENYATAAN INI !

Miecyber said...

Pengkhianatan yang tidak boleh di maafkan...

Manjeamusyuk said...

Memalukan.

khairul said...

haram jadah !

Tornado Assassin said...

hahaha...lawak2....mat bangla tuuuu
hahhahahhahahah...
hidup mat bangla....

Imma Zarra said...

out of topic

ANNOUNCEMENT: News on Hasan Ali lompat PARTI adalah RUMOR semata-mata! Jangan percaya! Insya-Allah Hasan Ali akan sentiasa bersama Pakatan Rakyat, diperolehi daripada anak Hasan Ali. (His daughter is my course-mate during my uni-day).

Anonymous said...

fitnah telah jadi darah daging tuan hambo.... insaf lah....

http://dhanyaraam.blogspot.com/2011/09/duta-bangladesh-mengutuk-taktik-busuk.html

Pemikir Bebas said...

Anon 10:17 AM ko dengan rosmah sama jer. bila ada tuduhan kata org fitnah. tapi x berani nak buat report apasal? Malaysia ni xder undang2 ke? polis, peguam, hakim, sprm dan semuanya rosmah/umno pegang, semuanya najib yg berkuasa untuk mengarahkan tp kenapa x buat? boleh ke sekadar kata org fitnah? cuba aku andaikan aku tuduh mak ko tu pelacur, pencuri dan penyamun dan kenyataan aku tu aku keluarkan dalam akhbar.. jadi ko nak buat apa? boleh ke ko sekadar kata itu fitnah? fitnah atau tidak sesuatu berita itu ko x boleh nak pastikan setelah ia dibawa ke muka pengadilan. Klau betul kenyataan2 seperti dalam posting ini satu fitnah ko pegi la buat report.. ini nak ambil tindakan x berani pastu dok menyalak kata org fitnah. Kalau ko ni pembangkang masuk akal la juga. Jangan pula ko buat2 x tau.. kes2 yang melibatkan pembangkang kalau dibuat laporan pun duduknya dalam tong sampah. Kalau rosmah atau najib yang buat laporan berani ke polis buang dalam tong sampah?

bodoh punya orang.. ada otak letak kat lutut..!!!

Anonymous said...

anon September 21, 2011 10:04 PM

aku kata fitnah sebab aku percaya ia adalah fitnah......

hang nak kata mak aku pelacur ke, jalang ke, adik aku bohsia ke.... nenek aku mak lampir ke.... aku peduli apa.... setiap perbuatan( baik atau buruk) akan dibalas kembali oleh allah....

sabar itu separuh dari iman.... aku berserah dan bergantung hidup kepada yg maha esa.....

Anonymous said...

xanax online xanax withdrawal emedicine - xanax online with mastercard

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol withdrawal onset - purchase tramadol online cod

Anonymous said...

xanax online xanax employee drug testing - alprazolam merck 0 5 mg

Anonymous said...

xanax no prescription online buy xanax bars 2mg online - buy xanax online yahoo answers

Anonymous said...

generic xanax xanax generic greenstone - small white generic xanax

Anonymous said...

buy carisoprodol online without prescription carisoprodol street value - soma carisoprodol back pain

Anonymous said...

xanax online xanax effects relationships - xanax withdrawal caffeine

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol 50mg generic for ultram - tramadol zydus 50 mg

Anonymous said...

buy tramadol online canadian tramadol no prescription - ultram for dogs dosage

Anonymous said...

where to buy xanax online no prescription xanax overdose what happens - xanax . 25 mg side effects

Anonymous said...

buy tramadol online duration of tramadol withdrawal symptoms - tramadol dosage puppies

Anonymous said...

generic tramadol where should i buy tramadol from online - buy tramadol usa

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol 100mg/1ml - where can i buy tramadol for my dog

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol withdrawal day 3 - there generic tramadol

Anonymous said...

buy carisoprodol does carisoprodol 350 mg look like - drug classification of carisoprodol

Anonymous said...

where can i order xanax online xanax drug contraindications - xanax side effects rxlist

Anonymous said...

carisoprodol buy carisoprodol sub for soma - carisoprodol found drug test

Anonymous said...

carisoprodol 350 mg carisoprodol 350 mg narcotic - carisoprodol 350mg tablets

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol ultram recovery - best place buy tramadol online reviews

Anonymous said...

cialis online cialis online from usa - buy cialis online with mastercard

Anonymous said...

cheap alprazolam does 2mg generic xanax look like - xanax and alcohol bluelight

Anonymous said...

buy cialis online cialis daily dose - cialis reviews comments

Anonymous said...

buy xanax without prescriptions xanax dosage compared klonopin - xanax partydrug

Anonymous said...

cialis drug is generic cialis legit - cialis 72

Anonymous said...

buy xanax bars online xanax withdrawal symptoms 0.5mg - xanax help anxiety

Anonymous said...

xanax online xanax 0.25 mg tablet - xanax sleeping pills side effects

Anonymous said...

cialis online order generic cialis online - cheap-cialis-e

Anonymous said...

cialis online buy cheap cialis usa - cialis yohimbe together

Anonymous said...

order tramadol online cod tramadol youtube - effects of tramadol high

Anonymous said...

http://landvoicelearning.com/#51438 buy tramadol from usa - tramadol ultram ingredients

Anonymous said...

buy tramadol online physical addiction tramadol - order tramadol cod overnight

Anonymous said...

learn how to buy tramdadol tramadol 50mg para que serve - order tramadol 100mg

Anonymous said...

http://landvoicelearning.com/#62431 buy tramadol online from usa - tramadol no prescription needed

Anonymous said...

buy tramadol online many tramadol 50 mg get high - tramadol 100mg modified release

Anonymous said...

http://landvoicelearning.com/#51602 tramadol hydrochloride 50mg high - order tramadol europe

Anonymous said...

http://buytramadolonlinecool.com/#91646 what's the tramadol high like - buy tramadol with echeck

Anonymous said...

http://landvoicelearning.com/#30896 buy tramadol online cod - tramadol hcl get high

Anonymous said...

buy tramadol tramadol hcl rimadyl - tramadol withdrawal xanax

Anonymous said...

buy tramadol tramadol hcl rimadyl - tramadol to buy online in usa

Anonymous said...

buy tramadol tramadol hcl msds - buy tramadol online usa cheap

Anonymous said...

http://reidmoody.com/#36921 buy lorazepam bulk - ativan side effects anxiety

Anonymous said...

ways to buy ativan online buy ativan bangkok - ativan and drinking alcohol

Anonymous said...

buy xanax online xanax withdrawal symptoms mayo clinic - xanax like drugs

Anonymous said...

http://staam.org/#37708 tramadol hcl oral tablet 50 mg - tramadol dosage dogs pain

Anonymous said...

buy tramadol online buy tramadol no prescription cod - tramadol withdrawal symptoms depression

Anonymous said...

buy xanax online is purchasing xanax online legal - can you buy xanax jamaica

Anonymous said...

http://staam.org/#90723 tramadol 50mg tab - buy tramadol usa

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol 50mg high - signs tramadol overdose dogs

Anonymous said...

buy xanax online xanax 2mg tablets - xanax side effects forum

Anonymous said...

buy xanax online xanax 5 hour energy - xanax side effects rage

Anonymous said...

buy xanax online there generic drug xanax - xanax yellow bar mg

Anonymous said...

buy xanax online forum how long does 1mg xanax last - xanax drug uk