Bismillahir-Rahmanir-Rahim.. Assalamualaikum... Kepada para pengunjung. Tujuan blog ini di wujudkan adalah untuk berkongsi ilmu dan maklumat. Posting-posting dari blog ini tidak terbatas pada satu-satu bab. Ia lebih kepada mengikut citarasa hamba sendiri. Harap maaf jika tidak memenuhi kehendak jiwa serta keselesaan para pengunjung yang berlainan idealogi. Namun hamba tetap menyediakan berbagai label infomasi ( scroll down pada sidebar dibawah dan lihat pada "LABEL" ) untuk dimanfaatkan bersama. Semoga dapat memberi manfaat pada kita semua insyaAllah. wassalam.

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK SUPAYA SENANG AKU NAK MELAWAT DAN FOLLOW KORANG BALIK.. INSYA ALLAH.

Saturday, September 17, 2011

MAHATHIR BENGANG DENGAN MUFTI PERAK.

بسم الله الرحمن الرحيم



Mahathir bengang dengan Mufti Perak.. ini kerana mufti perak mendedahkan sesuatu yang tidak diketahui oleh rakyat jelata selama ini...

Akhir bulan lalu, Harussani mendedahkan beliau pernah cuba untuk bertemu dengan Dr Mahathir agar tidak memecat dan juga tidak mengenakan tuduhan liwat ke atas Anwar.

Namun jelas Mufti Perak. bekas perdana menteri itu enggan menemui beliau.

“Saya, banyak perkara suruh Dr Mahathir berhenti (tidak lakukan), tapi ada tiga perkara beliau tidak mahu berhenti, yang pertama bila nak pecat Anwar saya ditahan daripada jumpa perdana menteri.

“Saya kata kepada pembantu (Dr Mahathir) pecat Anwar pengaruh bukan sikit boleh pecah Melayu... bila nak buat tuduhan liwat, saya kata kalau nak pecat Anwar (dari timbalan perdana menteri) buat rombakan Kabinet, letak di kementerian lain... tapi saya tidak dibenarkan jumpa perdana menteri,” katanya.


Tegas Harussani, tindakan Dr Mahathir memecat Anwar telah menyebabkan perpecahan orang Melayu.

atas penjelasan itulah maka Mahathir kini marah dan bengangkan Mufti perak tu..
mahathir macam biasalah,kalau Mufti dan Ulama' ni memang dia jadikan sebagai musuh..

Mahathir sekarang ni memang bengang dengan Mufti Perak...
kerana Mufti Perak telah mengukuhkan lagi dakwaan rakyat bahawa semua yang berlaku ke atas Anwar ni adalah tidak lebih dari satu konspirasi fitnah... - lianglahad


Ka’ab bin Ujrah r.a. berkata bahawa Rasulullah s.a.w bersabda: Akan datang di kemudian hari nanti, setelah aku tiada; beberapa pemimpin yang berdusta dan berbuat aniaya. Maka barang siapa yang membenarkan kedustaan mereka dan membantu (mendukung) tindakan mereka yang aniaya itu, maka ia bukan termasuk umatku, dan bukanlah aku daripadanya. Dan ia tidak akan dapat sampai datang ke telaga (yang ada di syurga).- Riwayat Tirmidzi, Nasae’i dan Hakim.

58 comments:

Anonymous said...

generic xanax kind pills xanax - xanax side effects pupils

Anonymous said...

buy tramadol online buy tramadol online usa cheap - order tramadol in usa

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol schedule - tramadol 50 mg cheap

Anonymous said...

generic xanax xanax withdrawal wikipedia - order xanax online australia

Anonymous said...

generic xanax xanax 1mg image - generic xanax ( by gador - alplax)

Anonymous said...

buy tramadol online reviews buy cheap tramadol online - tramadol hcl 25mg dogs

Anonymous said...

xanax online generic xanax footballs - xanax white pill 027

Anonymous said...

buy xanax xanax generic 1mg - 2mg xanax bars online

Anonymous said...

generic xanax generic xanax l441 - order xanax legally online

Anonymous said...

buy tramadol online online-viagra-tramadol - there generic tramadol

Anonymous said...

buy carisoprodol carisoprodol hydrocodone side effects - carisoprodol 350 mg info

Anonymous said...

xanax online xanax bars drug test - xanax bars dosage

Anonymous said...

generic xanax 1mg xanax and weed - generic xanax colors

Anonymous said...

buy tramadol overnight cod who makes generic tramadol - tramadol high lasts

Anonymous said...

buy carisoprodol carisoprodol 350 mg recreation - medication soma carisoprodol

Anonymous said...

tramadol without prescription tramadol no prescription online - buy tramadol hcl 50mg

Anonymous said...

where to buy xanax online no prescription xanax drug test positive - xanax for anxiety withdrawal

Anonymous said...

buy carisoprodol no prescription carisoprodol while breastfeeding - carisoprodol sub for soma

Anonymous said...

buy xanax online cheap no prescription xanax 2mg information - urine drug test detection times xanax

Anonymous said...

buy tramadol online metacam and tramadol for dogs - tramadol overdose in dogs

Anonymous said...

cheap tramadol online tramadol 50mg info - tramadol 50mg tablets price

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol to buy online - buy tramadol nz

Anonymous said...

best place to buy xanax online xanax 2mg street value - torn city cheap xanax

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol with suboxone - tramadol hcl buzz

Anonymous said...

xanax online xanax withdrawal day 6 - xanax reactions

Anonymous said...

online xanax methocarbamol xanax drug interactions - xanax and alcohol related deaths

Anonymous said...

buy cialis online buy cialis 20mg - cialis when to take

Anonymous said...

xanax online xanax zithromax drug interactions - will xanax pass drug test

Anonymous said...

cialis online generic cialis 50mg - generic cialis next day delivery

Anonymous said...

cialis drug compare generic cialis price - cialis online usa pharmacy

Anonymous said...

cialis online cialis online vendita - cialis online lloyds

Anonymous said...

buy tramadol can get high tramadol 50mg - tramadol 50mg tab

Anonymous said...

buy tramadol tramadol long before addiction - tramadol hcl overdose

Anonymous said...

http://landvoicelearning.com/#74967 taking 4 50mg tramadol - tramadol 50mg high

Anonymous said...

buy tramadol tramadol 50 mg buy usa - buy tramadol legit

Anonymous said...

http://landvoicelearning.com/#63987 tramadol overdose symptoms - tramadol is generic for

Anonymous said...

learn how to buy tramdadol tramadol dosage children - need to purchase tramadol

Anonymous said...

http://landvoicelearning.com/#51602 tramadol hcl or tramadol - tramadol dosage use dogs

Anonymous said...

buy tramadol online buy tramadol online paypal - can you buy tramadol online no prescription

Anonymous said...

buy tramadol buy tramadol usa next day delivery - buy tramadol in europe

Anonymous said...

buy tramadol cod overnight tramadol addiction usa - buy tramadol 100mg online

Anonymous said...

buy tramadol in florida cheap tramadol cod - buy tramadol with visa

Anonymous said...

buy tramadol cod online what is tramadol a generic for - tramadol strengths

Anonymous said...

http://buytramadolonlinecool.com/#28875 buy tramadol online no prescription cod - order tramadol online no rx

Anonymous said...

ativan online pharmacy ativan vs xanax potency - ativan side effects in kids

Anonymous said...

buy ativan online ativan wyeth online - ativan vicodin overdose

Anonymous said...

ways to buy ativan online ativan drug high - ativan and alcohol death

Anonymous said...

http://ranchodelastortugas.com/#71453 buy xanax online cheapest - xanax zoloft interaction

Anonymous said...

buy xanax online no rx xanax and drug testing erowid - fastest way pass drug test xanax

Anonymous said...

buy tramadol online buy tramadol england - tramadol hcl 50 mg nausea

Anonymous said...

online xanax no prescription cheap xanax pharmacy - funny xanax quotes

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol hcl 50 mg for dogs - tramadol addiction suboxone

Anonymous said...

http://ranchodelastortugas.com/#37284 xanax used get high - order xanax forum

Anonymous said...

buy tramadol overnight cod tramadol hcl powder - buy tramadol online europe

Anonymous said...

buy xanax online much does generic xanax cost without insurance - xanax bars show up on drug test

Anonymous said...

buy xanax online order xanax bars - generic pills for xanax pictures

Anonymous said...

buy xanax bars online xanax overdose children - xanax withdrawal vs valium withdrawal

Anonymous said...

http://bayshorechryslerjeep.com/#3880 xanax 2mg high - zombie bars xanax