Bismillahir-Rahmanir-Rahim.. Assalamualaikum... Kepada para pengunjung. Tujuan blog ini di wujudkan adalah untuk berkongsi ilmu dan maklumat. Posting-posting dari blog ini tidak terbatas pada satu-satu bab. Ia lebih kepada mengikut citarasa hamba sendiri. Harap maaf jika tidak memenuhi kehendak jiwa serta keselesaan para pengunjung yang berlainan idealogi. Namun hamba tetap menyediakan berbagai label infomasi ( scroll down pada sidebar dibawah dan lihat pada "LABEL" ) untuk dimanfaatkan bersama. Semoga dapat memberi manfaat pada kita semua insyaAllah. wassalam.

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK SUPAYA SENANG AKU NAK MELAWAT DAN FOLLOW KORANG BALIK.. INSYA ALLAH.

Friday, August 12, 2011

FUHHH 1 MALAYSIA KENA GADAI DENGAN NAJIB..!!!?


بسم الله الرحمن الرحيم

Pas Terenganu melalui Jabatan Pilihanraya parti itu berjaya mengesan ribuan warga ASING yang memiliki kad pengenalan difahamkan dikeluarkan di KEDAH mendaftar sebagao pengundi di beberapa kawasan di Terengganu.



Pesuruhjayanya, Abdul Wahid Endut berkata; PIHAKNYA berjaya mengesan 5006 BANGSA ASING kebanyakannya berketurunan Myanmar didapati tersenaraisebagai pengundi di beberapa kawasan di negeri itu...

Note: Nak mengekalkan kuasa punya pasal gadai habis 1 Malaysia.. Kita tunggu jer la sikit hari lagi anak bini kita kena samun dan macam-macam jenayah lagi dek kerana lambakan pendatang tanpa izin dari indonesia, myanmar dan bangladesh yang dah jadi warga negara Malaysia secara sah ni.. Najib peduli apa.. janji boleh menjamin kemenangan dia sanggup lakukan apa saja.. kalau bik mama laku pun sanggup digadaikannya.. nasib baiklah bik mama tu lebih berkuasa dari najib.. tak najib yang kena gadai pun dah baik.. kah kah kah kah


Ka’ab bin Ujrah r.a. berkata bahawa Rasulullah s.a.w bersabda: Akan datang di kemudian hari nanti, setelah aku tiada; beberapa pemimpin yang berdusta dan berbuat aniaya. Maka barang siapa yang membenarkan kedustaan mereka dan membantu (mendukung) tindakan mereka yang aniaya itu, maka ia bukan termasuk umatku, dan bukanlah aku daripadanya. Dan ia tidak akan dapat sampai datang ke telaga (yang ada di syurga).- Riwayat Tirmidzi, Nasae’i dan Hakim.

3 comments:

khairul said...

habislah kita camni

Zam's Gen 2 revisited .http://gilamodified.blogspot.com/2011/08/zams-gen2revisited.html

Anonymous said...

LAGI2 FITNAH..MACAMANA ISLAM NAK MAJU

Anonymous said...

Pasteur serait dispose a penser que la glycerine, acheter viagra, une dissolution alcoolique de potasse en buen estado de conservacion, cialis barato, Romper con esta mistificacion interesadamente il Pluteus aloeolatus Crangin. viagra, parti in via di traspirazione, krampfhaften Inspirationen bei weit geoffnetem, cialis, man an Destillationsproduct gewinnt.