Bismillahir-Rahmanir-Rahim.. Assalamualaikum... Kepada para pengunjung. Tujuan blog ini di wujudkan adalah untuk berkongsi ilmu dan maklumat. Posting-posting dari blog ini tidak terbatas pada satu-satu bab. Ia lebih kepada mengikut citarasa hamba sendiri. Harap maaf jika tidak memenuhi kehendak jiwa serta keselesaan para pengunjung yang berlainan idealogi. Namun hamba tetap menyediakan berbagai label infomasi ( scroll down pada sidebar dibawah dan lihat pada "LABEL" ) untuk dimanfaatkan bersama. Semoga dapat memberi manfaat pada kita semua insyaAllah. wassalam.

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK SUPAYA SENANG AKU NAK MELAWAT DAN FOLLOW KORANG BALIK.. INSYA ALLAH.

Monday, August 8, 2011

JANGAN BERIKAN UNDI ANDA : ISRAEL vs PALESTIN

بسم الله الرحمن الرحيم

UPDATE



Berhenti sebarkan mesej "Google sedang menjalankan vote sama ada ingin menamakan Israel ataupun Palestin dalam peta Google Earth. Israel kini mendahului......"
Ia adalah mesej berantai.

Undi anda walaupun sebanyak mana disana tak akan membantu sedikit pun rakyat Palestine dalam kesengsaraan malah menambahkan beban bagi mereka. Untuk pengetahuan anda, setiap page view laman web tersebut, sebanyak RM0.01 akan dibayar kepada Israel untuk iklan Google Ads mereka. Bayangkan kalau ada berjuta-juta pageview dan mungkin lebih dari itu. MasyAllah. Berapa banyak dah wang yang mereka perolehi. Dan tahukah anda wang itu digunakan untuk membeli senjata dan peluru2 yang membunuh saudara2 kita di Palestine? Kalau difikirkan logik, tak kan Google yang besar itu buat poll gunakan website free seperti ini kan? Dan saya ada buat sedikit Whois Lookup keatas laman web tersebut (cara untuk mendapatkan maklumat pemilik laman web tersebut). Ini hasil carian saya: http://www.whois.net/whois​/israel-vs-palestine.com. Tengok sahaja pada maklumat yang disertakan. Ada tertulis pemiliknya Google? Malah maklumat yang disertakan bukan maklumat yang betul. Fikir-fikirkan lah.

http://www.whois.net/whois​/isr
www.whois.net

Dunia akhir zaman yang penuh dengan fitnah. Antara haq dan yang batil. Masih boleh dibezakan?





Ka’ab bin Ujrah r.a. berkata bahawa Rasulullah s.a.w bersabda: Akan datang di kemudian hari nanti, setelah aku tiada; beberapa pemimpin yang berdusta dan berbuat aniaya. Maka barang siapa yang membenarkan kedustaan mereka dan membantu (mendukung) tindakan mereka yang aniaya itu, maka ia bukan termasuk umatku, dan bukanlah aku daripadanya. Dan ia tidak akan dapat sampai datang ke telaga (yang ada di syurga).- Riwayat Tirmidzi, Nasae’i dan Hakim.

59 comments:

Suara Pakatan Rakyat said...

ada berita panas dalam suarapakatanrakyat.com

Aq Hamba said...
This comment has been removed by the author.
BUJANG SUSAH said...

thanks

drugbuster said...

ya allah apa aku dah wat nii...kena delete cpt pos aku...

qatrun said...

salam
pendapat saya, voting x naik sbb ni tahun 2009 punya poll. ade byk lagi poll lain.

Anonymous said...

xanax online generic xanax gg 256 - buy xanax online in us

Anonymous said...

generic xanax buy xanax online - 2mg clonazepam vs 2mg xanax

Anonymous said...

generic xanax generic xanax pictures information - maxalt xanax drug interactions

Anonymous said...

generic xanax xanax side effects in cats - extended release xanax high

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol ultracet dosage - buy tramadol online with visa

Anonymous said...

xanax online xanax drug pills - xanax withdrawal ocd

Anonymous said...

generic xanax buy xanax xr online no prescription - best place buy xanax online

Anonymous said...

xanax online xanax drug bars - buy xanax online australia

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol rash - tramadol withdrawal wiki

Anonymous said...

xanax online buy xanax online reviews - generic xanax alcohol

Anonymous said...

order tramadol online tramadol zoloft drug interaction - tramadol online no prescription overnight cod

Anonymous said...

buy tramadol online 200 mg tramadol high - tramadol hcl er 100mg

Anonymous said...

is it illegal to buy xanax online paxil for xanax for anxiety - xanax bars 555 tv 1003

Anonymous said...

buy carisoprodol carisoprodol us - order vicodin online no prescription needed

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol hcl 100mg side effects - tramadol overnight shipping no prescription

Anonymous said...

buy carisoprodol soma 350 mg erowid - drug side effects carisoprodol

Anonymous said...

generic xanax xanax effects depression - xanax online with mastercard

Anonymous said...

xanax online xanax bars overdose - xanax online no prescription cheap

Anonymous said...

alprazolam buy xanax withdrawal frequent urination - xanax effects sperm

Anonymous said...

buy tramadol online order tramadol online with mastercard - tramadol withdrawal onset

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol 50 mg vs tylenol 3 - safest place buy tramadol online

Anonymous said...

buy tramadol online cheap tramadol no prescription overnight - tramadol 50 mg lexapro

Anonymous said...

cialis online buy cialis online malaysia - buy cialis holland

Anonymous said...

cheapest cialis cialis online legitimate - buy cialis and viagra online

Anonymous said...

xanax online xanax bars footballs - pictures generic 2mg xanax

Anonymous said...

cialis online cheap cialis one day - generic cialis online us

Anonymous said...

cialis online cialis daily basis - order generic cialis us

Anonymous said...

xanax online xanax bars no prescription - xanax for anxiety treatment

Anonymous said...

order cialis online canada buy cialis generic online cheap - cialis price 10mg

Anonymous said...

cialis no prescription buy cialis online from us - cialis 5 mg online-apotheke

Anonymous said...

learn how to buy tramdadol buy tramadol 50mg net - tramadol hcl mg

Anonymous said...

buy tramadol take tramadol 50 mg get high - tramadol hcl veterinary use

Anonymous said...

buy tramadol buy tramadol cod online - dosage for tramadol 100mg

Anonymous said...

http://buytramadolonlinecool.com/#56411 buy tramadol online with paypal - tramadol sr tabs 100mg

Anonymous said...

tramadol online buy tramadol online no prescription - ultram tramadol usa

Anonymous said...

buy tramadol cash on delivery buy tramadol online with cod - tramadol 50mg for my dog

Anonymous said...

buy tramadol will 50mg tramadol do you - tramadol constipation

Anonymous said...

buy tramadol order tramadol medication - tramadol dosage in canine

Anonymous said...

buy tramadol 100mg online tramadol online prescription - tramadol online overnight

Anonymous said...

http://buytramadolonlinecool.com/#96430 tramadol 100mg get you high - tramadol no prescription online

Anonymous said...

learn how to buy tramdadol tramadol addiction dogs - effects of tramadol addiction

Anonymous said...

can you buy tramadol online legally tramadol overdose dose - tramadol dosage equivalent

Anonymous said...

http://buytramadolonlinecool.com/#61458 buy tramadol eu - buy tramadol faq

Anonymous said...

buy tramadol online purchase tramadol cod - tramadol ls 100 mg

Anonymous said...

ways to buy ativan online ativan 3rd trimester - 30 mg ativan overdose

Anonymous said...

buy ativan online ativan uses dosage - ativan kick in time

Anonymous said...

buy xanax online xanax withdrawal librium - xanax dosage 039

Anonymous said...

buy tramadol online cheap where to buy tramadol online forum - tramadol withdrawal after 3 weeks

Anonymous said...

http://staam.org/#10699 buy tramadol no prescription cod - tramadol withdrawal in cats

Anonymous said...

xanax antidepressant xanax withdrawal management - blue round xanax generic

Anonymous said...

buy xanax online xanax klonopin conversion - generic xanax 106 s

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol hcl 37.5-3 tab myla - buy cheap tramadol mastercard

Anonymous said...

http://ranchodelastortugas.com/#82165 xanax withdrawal onset - 1mg xanax good

Anonymous said...

alprazolam 0.5mg online mexican pharmacy xanax - buy cheap xanax uk