Bismillahir-Rahmanir-Rahim.. Assalamualaikum... Kepada para pengunjung. Tujuan blog ini di wujudkan adalah untuk berkongsi ilmu dan maklumat. Posting-posting dari blog ini tidak terbatas pada satu-satu bab. Ia lebih kepada mengikut citarasa hamba sendiri. Harap maaf jika tidak memenuhi kehendak jiwa serta keselesaan para pengunjung yang berlainan idealogi. Namun hamba tetap menyediakan berbagai label infomasi ( scroll down pada sidebar dibawah dan lihat pada "LABEL" ) untuk dimanfaatkan bersama. Semoga dapat memberi manfaat pada kita semua insyaAllah. wassalam.

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK SUPAYA SENANG AKU NAK MELAWAT DAN FOLLOW KORANG BALIK.. INSYA ALLAH.

Wednesday, February 16, 2011

TERPAKSA MENGULUM.. GIGIT TAK BOLEH KE?

بسم الله الرحمن الرحيم



Ketua unit kemalangan dan kecemasan Hospital Kuala Lumpur (HKL), Dr Khairul Nizam Hassan hari ini mengaku tidak menemui bukti wujudnya kemasukan pada dubur Mohd Saiful Bukhari Azlan.

Beliau memberitahu demikian ketika menjawab soalan peguambela Karpal Singh dalam perbicaraan kes fitnah Datuk Seri Anwar Ibrahim di mahkamah hari ini, lapor TV Selangor.

Dr Khairul Nizam merupakan individu yang bertanggungjawab menjalankan pemeriksaan ke atas Mohd Saiful yang juga pengadu kes tersebut.

Beliau mengaku tidak mengisi borang pro-forma mengenai bukti fizikal seperti kekoyakan otot serta lebam di bahagian dubur seperti yang biasa dilakukan ketika ujian liwat.

Beliau juga turut mempertahankan bahawa Saiful tidak menyatakan sama ada percubaan meliwat atau percubaan mengadakan seks oral tetapi borang pro-forma menyatakan sebaliknya.

Menurut Khairul konklusi laporan pro-forma hanya dibuat berdasarkan laporan jabatan forensik dan soalan dalam dokumen itui diisi oleh seorang lagi doktor HKL, Dr Siew Shueu Feng.

Dalam keterangannya pada Isnin lalu, Dr Khairul Nizam memberitahu mahkamah bahawa beliau telah mengambil sampel daripada mulut Saiful kerana pemuda itu mendakwa telah dipaksa melakukan seks oral. - HD

Note: Alahai sialfools macam ni punya tegap badan boleh pulak dipaksa kulum anu orang ek.. lembeknya mengalahkan pompuan si sialfools ni sampai nak melawan pun tak boleh... Kulum boleh kenapa tak gigit sekali? Kah..kah..kah..kah...



Ka’ab bin Ujrah r.a. berkata bahawa Rasulullah s.a.w bersabda: Akan datang di kemudian hari nanti, setelah aku tiada; beberapa pemimpin yang berdusta dan berbuat aniaya. Maka barang siapa yang membenarkan kedustaan mereka dan membantu (mendukung) tindakan mereka yang aniaya itu, maka ia bukan termasuk umatku, dan bukanlah aku daripadanya. Dan ia tidak akan dapat sampai datang ke telaga (yang ada di syurga).- Riwayat Tirmidzi, Nasae’i dan Hakim.

59 comments:

encHIx laNDax said...

bodoh berbakul-bakul

✖sLp mE pLz™✖ said...

bingai x hengat haha

Anonymous said...

mmm mmm dapnya.. mmm mmmpp mmp.. kakakakah!

ainashikin said...

benda xlogik...sebb tu kes tk selesai2...xkuasa den nk pecaye...biar Allah turunkan balasan...fitnah tu lebih besar dari berzina...

najib tun razak said...

epul..nama manja..
besar dan panjang mana si nuar punya..dengan pak ngah engkau ni mana best...

antara wording yang tak keluar dalam utusan meloya tekak..

kecik je pak ngah...cuma gelap sikit..kepala pun lebam...he he he

Anonymous said...

sepol dulu repot tak adapun kena
isap butuh,la ni ada pulak..
bohong kau dah macam sial
dah naik meluat tgk muka KAU YANG DAH MACAM BINATANG.....

sepol kau ni betul2 binatangla
bukan manusia,benda yang tak ada
diadakan,tak cukup tambah..
pegi la kau naik haji 100x pun
ITAM KAN DAHI KAU SEHITAM-HITAM
tapi maruah kau lebih hina dari

BABI..

ingat.. balasan allah akan datang
fitnah lah lagi,lepas ni cakap pulaklubang pusat kau kena jolok
tetek kau kena ramas,

kau memang SIAL SESIALNYA
beguru la kau ngan manusia2 yang takut akan kehilangan kuasa,yang mengaku islam tapi kapir..akhir nya kau akan binasa

HIDUP NI BUKAN NAK MENONGKAT LANGIT

Anonymous said...

generic xanax xanax dosage severe anxiety - xanax 1 mg daily

Anonymous said...

xanax online buy xanax online cod - xanax and alcohol drugs forum

Anonymous said...

generic xanax xanax bars 2mg buy - xanax in urine drug screen

Anonymous said...

xanax online xanax drug bust - xanax bars the effect

Anonymous said...

generic xanax order xanax xr - xanax 6mg

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol for dogs itching - tramadol overdose info

Anonymous said...

buy carisoprodol carisoprodol reviews - carisoprodol 350 mg ingredients

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol overnight cod delivery - tramadol 50mg how many to take

Anonymous said...

xanax online xanax maoi drug - rebound effects xanax

Anonymous said...

buy xanax online overnight xanax online prescription - xanax and high blood pressure medication

Anonymous said...

buy alprazolam online no prescription xanax xr dosage duration - beat xanax drug test

Anonymous said...

buy tramadol online good online pharmacy tramadol - ultram-tramadol.us

Anonymous said...

generic xanax xanax side effects on the brain - cheap generic xanax online

Anonymous said...

generic xanax xanax bar mg - drug interactions xanax birth control

Anonymous said...

carisoprodol 350 mg carisoprodol interactions - carisoprodol vs valium

Anonymous said...

buy carisoprodol carisoprodol in drug test - carisoprodol wiki

Anonymous said...

buy tramadol no prescription tramadol hcl related substances - tramadol overnight delivery no rx

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol ultram 50 - tramadol hcl 200mg er

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol 50 mg oxycodone - buy tramadol online overnight usa

Anonymous said...

xanax online how to buy xanax online forum - what do 2mg xanax look like

Anonymous said...

buy cialis online reviews viagra cialis levitra - cialis online drugs

Anonymous said...

xanax online drug interactions with xanax and vicodin - 5 xanax get high

Anonymous said...

buy cialis online best site buy cialis online - buy cialis from australia

Anonymous said...

learn how to buy tramdadol tramadol for dogs after neutering - where should i buy tramadol from online

Anonymous said...

http://buytramadolonlinecool.com/#91646 buy tramadol no prescription online - generic name for tramadol

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol 650 dosage - buy tramadol online us

Anonymous said...

http://landvoicelearning.com/#38471 tramadol extended release tablets dosage - buy tramadol with paypal

Anonymous said...

buy tramadol online buy tramadol hydrochloride usa - buy tramadol

Anonymous said...

http://landvoicelearning.com/#44827 tramadol 50mg hcl - tramadol 50mg vs lortab

Anonymous said...

legal buy tramadol online buy online texas tramadol - tramadol 50 mg mfg zydus

Anonymous said...

buy tramadol tramadol generic fedex no prescription - tramadol 50 mg for humans

Anonymous said...

http://blog.dawn.com/dblog/buy/#91875 tramadol online no prescription overnight - what is the addiction risk associated with tramadol

Anonymous said...

buy tramadol online with mastercard tramadol ibuprofen - tramadol 100mg buy online

Anonymous said...

buy tramadol no prescription overnight tramadol addiction side effects - tramadol addiction and seizures

Anonymous said...

buy tramadol 100mg online buy tramadol with visa - buy tramadol florida

Anonymous said...

learn how to buy tramdadol where to buy tramadol online - tramadol dosage acetaminophen

Anonymous said...

http://landvoicelearning.com/#51602 order tramadol 180 - tramadol hcl 50 mg para que es

Anonymous said...

tramadol online cod tramadol hcl en espanol - tramadol hcl warnings

Anonymous said...

buy tramadol tramadol gabapentin interaction - tramadol for dogs dosage

Anonymous said...

buy tramadol tramadol 50mg yahoo - tramadol for dogs nausea

Anonymous said...

buy tramadol can you buy tramadol on the internet - where to buy tramadol online usa

Anonymous said...

ativan medication ativan use in elderly - ativan used alcohol withdrawal

Anonymous said...

xanax for sale without prescription xanax yellow side effects - 2mg blue lotus xanax bars

Anonymous said...

buy xanax online no prescription cheap xanax er - xanax 1 mg

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol for dogs kidney failure - where to buy tramadol cod

Anonymous said...

buy tramadol online buy tramadol online no prescription usa - suboxone treatment tramadol addiction

Anonymous said...

xanax online no prescription xanax 555 imprint - cheap xanax online no prescription

Anonymous said...

tramadol no prescription tramadol high triglycerides - tramadol fass 100mg

Anonymous said...

buy tramadol online buy tramadol online cod overnight - tramadol hcl 50 mg 319

Anonymous said...

xanax online buy xanax online us pharmacy - generic xanax street value

Anonymous said...

I every time spent my half an hour to read this website's articles or reviews daily along with a cup of coffee.

Feel free to surf to my blog ... tao of badass

Anonymous said...

Wow, this paragraph is fastidious, my sister is analyzing
such things, therefore I am going to tell her.

Have a look at my page - tao of badass

Anonymous said...

PSN Cards 50$ free

My homepage ... Free PSN Code Cards