Bismillahir-Rahmanir-Rahim.. Assalamualaikum... Kepada para pengunjung. Tujuan blog ini di wujudkan adalah untuk berkongsi ilmu dan maklumat. Posting-posting dari blog ini tidak terbatas pada satu-satu bab. Ia lebih kepada mengikut citarasa hamba sendiri. Harap maaf jika tidak memenuhi kehendak jiwa serta keselesaan para pengunjung yang berlainan idealogi. Namun hamba tetap menyediakan berbagai label infomasi ( scroll down pada sidebar dibawah dan lihat pada "LABEL" ) untuk dimanfaatkan bersama. Semoga dapat memberi manfaat pada kita semua insyaAllah. wassalam.

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK SUPAYA SENANG AKU NAK MELAWAT DAN FOLLOW KORANG BALIK.. INSYA ALLAH.

Thursday, January 6, 2011

PENGARAH PENDIDIKAN TURUN BERKEMPEN DI TENANG

بسم الله الرحمن الرحيم



Pengarah Pendidikan Negeri Johor turun ke sekolah di Tenang untuk merayu guru-guru kounseling membantu jentera Barisan Nasional didalam menghadapi Pilihanraya Kecil N.05 Tenang. Saksikan.... kepincangan demokrasi didalam negara ini.

Note: Kah..kah..kah..kah.. Pengarah Pendidikan pun turun berkempen untuk UMNO.. Kah..kah..kah..kah.. Siap suruh semua guru-guru seluruh segamat turun berkempen untuk para pelajar dan ibu bapa pelajar dari rumah ke rumah.. Kah..kah..kah..kah.. Kalau umno semua boleh.. Kah..kah..kah..kah.. Sudah la wak Markom.. iki wong jowo gendeng iki.. njalok di ceplok cangkeme.. Kah..kah..kah..kah...


Ka’ab bin Ujrah r.a. berkata bahawa Rasulullah s.a.w bersabda: Akan datang di kemudian hari nanti, setelah aku tiada; beberapa pemimpin yang berdusta dan berbuat aniaya. Maka barang siapa yang membenarkan kedustaan mereka dan membantu (mendukung) tindakan mereka yang aniaya itu, maka ia bukan termasuk umatku, dan bukanlah aku daripadanya. Dan ia tidak akan dapat sampai datang ke telaga (yang ada di syurga).- Riwayat Tirmidzi, Nasae’i dan Hakim.

10 comments:

MOH KEMBARA said...

Salam Yob Bujang, makan gaji tu Yob...'halal'!

Anonymous said...

ape ni umno pukimak salah guna kuasa,takper lepas ustaz2 kempen plak utk PAS amacam

shamsiah shamsuddin said...

biase la tu..
turun berkempen bukan free je...

PUPPETS said...

GAMAKNYA DIA TERINGIN GAK NAK JADI SETIAUSAHA KERAJAAN KOT

pengarang said...

bangsat!

donk said...

itu namanya cikgu * kurang ajar*...mentang mentang cikgu dah boleh berpolitik...

anak murid for sure di latih untuk jadi lembu cucuk hidung...

macam mana anak melayu nak maju.jika di paparkan perkara yang tidak adil dan lebih kepada politik..

Anonymous said...

La..ni ker 'standard' Ketua Pengarah? Sedihnyer aku tengok...

Anonymous said...

sekarang ni pengarah ka,pensyarah 1st sekali barua BN ni tak dak kualiti semua ngaji nak sijil jah

Anonymous said...

MARKOM MEMANG GENDENG, GAWEY OPO-OPO SAK SUKAEE DAEY.

WIS TUWEK, ZIKIR-ZIKIR NGONOLAH KANG

BUJANG SUSAH said...

iki wak markom wes tuo tp kepingin dadi menteri. kepenak sitik arek ngentot amah endon.. Kah..kah..kah..kah..