Bismillahir-Rahmanir-Rahim.. Assalamualaikum... Kepada para pengunjung. Tujuan blog ini di wujudkan adalah untuk berkongsi ilmu dan maklumat. Posting-posting dari blog ini tidak terbatas pada satu-satu bab. Ia lebih kepada mengikut citarasa hamba sendiri. Harap maaf jika tidak memenuhi kehendak jiwa serta keselesaan para pengunjung yang berlainan idealogi. Namun hamba tetap menyediakan berbagai label infomasi ( scroll down pada sidebar dibawah dan lihat pada "LABEL" ) untuk dimanfaatkan bersama. Semoga dapat memberi manfaat pada kita semua insyaAllah. wassalam.

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK SUPAYA SENANG AKU NAK MELAWAT DAN FOLLOW KORANG BALIK.. INSYA ALLAH.

Saturday, October 9, 2010

PERSATUAN BANGANG

بسم الله الرحمن الرحيم

PANTAU KENAIKKAN HARGA PRODUK TENUSU - melayauPersatuan-persatuan pengguna meminta kerajaan memantau kenaikan harga produk tenusu yang dijangka berlaku tidak lama lagi agar ia tidak membebankan rakyat.
Presiden Persatuan Pengguna Subang dan Shah Alam (CASSA), Dr. Jacob George berkata, kenaikan harga produk tenusu memang tidak dapat dielakkan kerana ia mengikut keadaan ekonomi antarabangsa.
“Realiti ini perlu diterima pengguna. Namun saya merayu pemborong dan peniaga produk tenusu mengurangkan sedikit margin keuntungan mereka dengan menanggung sedikit kenaikan kos tersebut.

KAH KAH KAH.. woit… INI BETUL BETUL PERSATUAN BAANGANG… kah kah kah..PERSATUAN PENGGUNA MENJAGA KEPENTINGAN PENGGUNA….. kah kah kah…woit…. NAK PANTAU HARGA NAIK…. NAK BUAT APA?..... kah kah kah…HARI INI NAIK 70 SEN…. ESOK NAIK 90 SEN…. LUSA NAIK 5 SEN…. kah kah kah..woit… KEPALA BANA APA NAK PANTAU…kah kah kah..woit… PERSATUAN INI NAK JADI METER READER… MACAM PAM MINYAK…. kah kah kah..woit… PERSATUAN PENGGUNA MENJAGA HAK PENGGUNA…. BUKAN PANTAU HARGA.. BANGANG…. kah kah kah.. KALAU HARGA BARANG NAIK.... LAWAN..BARU BETUL... kah kah kah.. JANGAN JADI KAKI BODEK.... kah kah kah...MASA NYA TELAH SAMPAI … UNTUK SIASAT DI MANA MALAOAN INI DAPAT IJAZAH .. kah kah kah. MACAM IJAZAH DOKTOR DARI YAMOUK JORDAN SAJE…. kah kah kah..


nota:
banyak persatuan pengguna ini hanya kumpulan kaki kaki bodek yang nak tonjolkan diri mereka untuk untung dapat cium tangan kavita singh kah kah kah - TT


UNTUK TEMAN-TEMAN BLOGGERS YG MELAWAT BLOG INI, TINGGALKANLAH SEPATAH DUA KOMEN UNTUK DIJADIKAN PERINGATAN AGAR AKU X TERLUPA UNTUK MELAWAT BLOG KALIAN KEMBALI.. INSYA ALLAH.. ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..

2 comments:

Anonymous said...

wakakakakaka..mmg kaki bodek diorg nie!!!...mcm haremmm

Anonymous said...

Itu salah seorang yang "BANGANG" jer... ramai lagi yang seangkatan dengannya!!