Bismillahir-Rahmanir-Rahim.. Assalamualaikum... Kepada para pengunjung. Tujuan blog ini di wujudkan adalah untuk berkongsi ilmu dan maklumat. Posting-posting dari blog ini tidak terbatas pada satu-satu bab. Ia lebih kepada mengikut citarasa hamba sendiri. Harap maaf jika tidak memenuhi kehendak jiwa serta keselesaan para pengunjung yang berlainan idealogi. Namun hamba tetap menyediakan berbagai label infomasi ( scroll down pada sidebar dibawah dan lihat pada "LABEL" ) untuk dimanfaatkan bersama. Semoga dapat memberi manfaat pada kita semua insyaAllah. wassalam.

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK SUPAYA SENANG AKU NAK MELAWAT DAN FOLLOW KORANG BALIK.. INSYA ALLAH.

Monday, October 4, 2010

BERUK BUKIT BENDERA MENGGANAS DI PENANG AIRPORT

بسم الله الرحمن الرحيم
UNTUK TEMAN-TEMAN BLOGGERS YG MELAWAT BLOG INI, TINGGALKANLAH SEPATAH DUA KOMEN UNTUK DIJADIKAN PERINGATAN AGAR AKU X TERLUPA UNTUK MELAWAT BLOG KALIAN KEMBALI.. INSYA ALLAH.. ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..

4 comments:

HJ LUTFI BIN HJ ABU HANIFAH said...

Assalamualaikum wbt.

Biasalah, beruk bila tak cukup makan, mengganas merata-rata

dAnIeL iSkAnDaR said...

ish..mane jbtan perhilitan ni..pihak zoo taiping..meh tgkp meh...ganggu org nk naik kapal terbang..

Anonymous said...

Alaaa... biasa la tu. Beruk berbayar untuk pegang banner. Tengok sekor2 tuu, siap gelak ketawa lagi. Mana ade diorang marah. Kalau stakat ayat2 sindir atau sinis kluar dari mulut diorang, tuu bonus service untuk tuan2 diorang tu, tuan beruk.

Anonymous said...

Astaghfirullah Al-Azhim..Astaghfirullah Al-Azhim..Astaghfirullah Al-Azhim..

assalamualaikum abang penulis blog dan pengomen2 di sini. sekiranya anda semua islam sebenar dan bukan islam BAKA semata-mata, jgnlah kata kat org islam yang pegang sepanduk tu BERUK. Berdosa tuu, budak darjah satu pun tahu dosa pahala membinatang org. maaf sekiranya terkasar...