Bismillahir-Rahmanir-Rahim.. Assalamualaikum... Kepada para pengunjung. Tujuan blog ini di wujudkan adalah untuk berkongsi ilmu dan maklumat. Posting-posting dari blog ini tidak terbatas pada satu-satu bab. Ia lebih kepada mengikut citarasa hamba sendiri. Harap maaf jika tidak memenuhi kehendak jiwa serta keselesaan para pengunjung yang berlainan idealogi. Namun hamba tetap menyediakan berbagai label infomasi ( scroll down pada sidebar dibawah dan lihat pada "LABEL" ) untuk dimanfaatkan bersama. Semoga dapat memberi manfaat pada kita semua insyaAllah. wassalam.

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK SUPAYA SENANG AKU NAK MELAWAT DAN FOLLOW KORANG BALIK.. INSYA ALLAH.

Tuesday, October 26, 2010

EWAH EWAH.. SERONOKNYA PUTERI UMNO GALAS NI

بسم الله الرحمن الرحيم
Ka’ab bin Ujrah r.a. berkata bahawa Rasulullah s.a.w bersabda: Akan datang di kemudian hari nanti, setelah aku tiada; beberapa pemimpin yang berdusta dan berbuat aniaya. Maka barang siapa yang membenarkan kedustaan mereka dan membantu (mendukung) tindakan mereka yang aniaya itu, maka ia bukan termasuk umatku, dan bukanlah aku daripadanya. Dan ia tidak akan dapat sampai datang ke telaga (yang ada di syurga).- Riwayat Tirmidzi, Nasae’i dan Hakim.

6 comments:

ijoks2009 said...

Awat panjang sangat gambar tu ..
p/s: Bs x datang kelantan ke?

ijoks2009 said...

oo sudah pendek la sekarang.

Tinta.Muallimah said...

lantak kome. Elok bebeno le tu..buat le dosa banyak2 sikit.

aNiS tHe BumbleBee said...

elok sgt laaa tu.....haih,meluat pulak tgk!

tuyuk said...

wow..

Kamal Sanusi said...

Itu menunjukkan mereka menyokong hasrat pemimpin agung mereka yang nak menjadikan Malaysia ni sebagai hub utk spa dan kelab malam tanpa mengira siang dan malam tak kira tempat.

Mabuk ka atau dah kena pil khayal nih?