Bismillahir-Rahmanir-Rahim.. Assalamualaikum... Kepada para pengunjung. Tujuan blog ini di wujudkan adalah untuk berkongsi ilmu dan maklumat. Posting-posting dari blog ini tidak terbatas pada satu-satu bab. Ia lebih kepada mengikut citarasa hamba sendiri. Harap maaf jika tidak memenuhi kehendak jiwa serta keselesaan para pengunjung yang berlainan idealogi. Namun hamba tetap menyediakan berbagai label infomasi ( scroll down pada sidebar dibawah dan lihat pada "LABEL" ) untuk dimanfaatkan bersama. Semoga dapat memberi manfaat pada kita semua insyaAllah. wassalam.

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK SUPAYA SENANG AKU NAK MELAWAT DAN FOLLOW KORANG BALIK.. INSYA ALLAH.

Monday, September 20, 2010

MENGAPA KAMI SERONOK BILA UMNO MEMERINTAH?

بسم الله الرحمن الرحيم




UNTUK TEMAN-TEMAN BLOGGERS YG MELAWAT BLOG INI, TINGGALKANLAH SEPATAH DUA KOMEN UNTUK DIJADIKAN PERINGATAN AGAR AKU X TERLUPA UNTUK MELAWAT BLOG KALIAN KEMBALI.. INSYA ALLAH.. ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..

11 comments:

ainhany said...

astafirullah..

malunyaaaaaaaaaaaaaa dgn ALLAH!!!
aurat tak dijaga!!
minum yang diharamkan...dimana iman dan kasihan kalian pada mak bapak...Andainya anak2 kalian akan laksanakan benda yag sama nanti...itukah yg dimaukan??TAUBATlah!!

Gayahspears said...

YAALLAH...Gayah mintak dijauhkan benda2 yang haram samada yang nampak ataupun yang kita tak nampak... amin...

Anonymous said...

rase bangang sgt aku tgk dorang ni.
dahla bodoh!
wat vid lagi tunjuk kbodohan!
cheers2 kpale bapak die!
aduyaiiiii...
memang ade kat dpn aku aku sepak pijak je perut dorang!

Anonymous said...

oh lagi 1,
dorang ni bangang sebab kjutan budaya apno.

Anonymous said...

Ni la satu malaysia...kalau benda macam nie jadi perkara biasa pada org melayu bertopengkan islam..

ni akibat satu malaysia

tak lama dah nak jadi Turky..yg sampai tak benarkan Al-Quran simpan dalam umah..

MOH KEMBARA said...

Salam Bro Anon, errr tak macam Turkey dei...teman dok Turkey ni!

MOH KEMBARA said...

Salam, nak tau sikit sebanyak keadaan di Turkey, sila gi blog kembara teman di http://mohkembara.blogspot.com Tapi entry bersepah2 ya...carilah, tima kasih!

muhd yusnain said...

aduhaiii... anak sapa la ni? tp mungkin depa ni bukan islam kot..? sbb la ni dh ramai melayu yg bukan islam

Ayl Aziz said...

Saya pun tak berapa berkenan dgn konsep 1 Malaysia...

budaya, agama berbeza tidak boleh disatukan. iklan Deepavali konsep 1 Malaysia pun senang2 diluluskan padahal ia haram.

Silap2 perkara beginilah yg bakal terjadi.

Minta dijauhkan....

zeeyra esa said...

ya ALLAH..buat malu org ganu je...

Jαnnαhツ said...

malunye budak2 ni busukkan nama trengganu. ya allah, berikanlah mereka petunjuk....