Bismillahir-Rahmanir-Rahim.. Assalamualaikum... Kepada para pengunjung. Tujuan blog ini di wujudkan adalah untuk berkongsi ilmu dan maklumat. Posting-posting dari blog ini tidak terbatas pada satu-satu bab. Ia lebih kepada mengikut citarasa hamba sendiri. Harap maaf jika tidak memenuhi kehendak jiwa serta keselesaan para pengunjung yang berlainan idealogi. Namun hamba tetap menyediakan berbagai label infomasi ( scroll down pada sidebar dibawah dan lihat pada "LABEL" ) untuk dimanfaatkan bersama. Semoga dapat memberi manfaat pada kita semua insyaAllah. wassalam.

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK SUPAYA SENANG AKU NAK MELAWAT DAN FOLLOW KORANG BALIK.. INSYA ALLAH.

Wednesday, September 22, 2010

JAWATAN KOSONG DI PERBADANAN KEMAJUAN KRAFTANGAN MALAYSIA

بسم الله الرحمن الرحيم

Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh lantikan untuk mengisi kekosongan jawatan berikut di Perbadanan Kemajuan Kraftangan Malaysia:


JAWATAN:

1. PEGAWAI EHWAL EKONOMI E41
2. PEGAWAI TEKNOLOGI MAKLUMAT F41
3. JURUAUDIT W41
4. PEMBANTU MAKMAL C17
5. PEMBANTU EHWAL EKONOMI E17
6. PELUKIS PELAN J17
7. PEGAWAI KHIDMAT PELANGGAN N17
8. PEMBANTU MUZIUM S17
9. PEMBANTU AKAUNTAN W17
10. PENGAWAL KESELAMATAN KP11
11. PEKERJA AWAM R1
12. TUKANG K3 R9

IKLAN JAWATAN KOSONG

http://www.kraftangan.gov.my/resources/berita/iklan.pdf

CARA MEMOHON

Semua permohonan perlu dibuat secara `on-line' melalui laman web http://www.jobsmalaysia.gov.my/

TARIKH TUTUP : 2 OKTOBER 2010

- currentlife2u.blogspot.comUNTUK TEMAN-TEMAN BLOGGERS YG MELAWAT BLOG INI, TINGGALKANLAH SEPATAH DUA KOMEN UNTUK DIJADIKAN PERINGATAN AGAR AKU X TERLUPA UNTUK MELAWAT BLOG KALIAN KEMBALI.. INSYA ALLAH.. ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..

1 comments:

MalaysiaRia (MR) Network said...

Salam sejahtera..
Sertai pelan Kommuniti MalaysiaRia, iaitu satu pelan khidmat memperkenalkan(explore) blog atau website seperti sdr ini kepada umum. Ini bermakna melalui MalaysiaRia, blog sdr lebih dienali ramai dengan gandaan pengunjung. Traffic anda juga akan meningkat. Ini sudah terbukti dari pengalaman mereka yang sudah menyertai pelan ini. Ia adalah kaedah ‘bahu membahu’ sesama blog. Segalanya percuma! Ia ibarat mengiklankan blog anda secara percuma, dengan ribu pengunjung yang sudah sedia ada. Sila layari http://www.malaysiaria.com.my untuk keterangan lanjut..

http://www.malaysiaria.com.my
MalaysiaRia (MR) Network

Ps: Mohon maaf atas pesanan ini, sila padamkan jika ia mngganggu..