Bismillahir-Rahmanir-Rahim.. Assalamualaikum... Kepada para pengunjung. Tujuan blog ini di wujudkan adalah untuk berkongsi ilmu dan maklumat. Posting-posting dari blog ini tidak terbatas pada satu-satu bab. Ia lebih kepada mengikut citarasa hamba sendiri. Harap maaf jika tidak memenuhi kehendak jiwa serta keselesaan para pengunjung yang berlainan idealogi. Namun hamba tetap menyediakan berbagai label infomasi ( scroll down pada sidebar dibawah dan lihat pada "LABEL" ) untuk dimanfaatkan bersama. Semoga dapat memberi manfaat pada kita semua insyaAllah. wassalam.

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK SUPAYA SENANG AKU NAK MELAWAT DAN FOLLOW KORANG BALIK.. INSYA ALLAH.

Sunday, August 15, 2010

GADIS 12 TAHUN KEMARUK SEKS

بسم الله الرحمن الرحيم

TAMPIN – Seorang gadis sunti berusia 12 tahun dan bapanya berusia sekitar 30 tahun tergamak melakukan perbuatan terkutuk di kediaman mereka sendiri, malam awal Ramadan lalu.

Kedua-dua beranak itu yang tinggal di salah sebuah tanah rancangan di daerah ini juga dikesan melakukan hubungan seks sesama sendiri sejak Disember lalu.

Bagaimanapun, rahsia kedua-duanya terbongkar apabila guru sekolah bagi murid terbabit menyedari perubahan tingkah laku murid itu yang ‘tidak sesuai’ dengan usianya.

Sumber berkata, atas rasa tanggungjawab bagi menggelakkan murid itu terus melakukan perbuatan terkutuk itu, guru tersebut membawa gadis sunti berkenaan ke Balai Polis Gemas untuk membuat laporan.

“Laporan dibuat Khamis lalu setelah gadis terbabit menceritakan kesemua perbuatan tidak bermoralnya kepada guru berkenaan yang kemaruk seksnya berpunca dari bapa kandungnya sendiri.

“Lebih mengejutkan, gadis itu turut mendedahkan dirinya bukan hanya rela menjadi pemuas nafsu bapa kandungnya, bahkan turut menjadi pemuas nafsu abang angkatnya yang kerap berkunjung ke rumahnya.

Sumber berkata, ketika kejadian terakhir malam Rabu lalu, ibu mangsa dan adik-adiknya sedang nyenyak tidur, manakala, mangsa tidur berasingan dalam sebuah bilik lain.

"Kejadian terkutuk itu berlaku sebelum ibu mangsa bangun bagi menyiapkan juadah untuk bersahur," katanya.

Sementara itu, Ketua Polis Daerah, Suprintendan Wooi Kooi Cheang mengesahkan ada menerima laporan berkenaan dan memberitahu polis sudah bertindak menahan bapa mangsa, tengah hari kelmarin.

Menurutnya, suspek telah ditahan reman selama tiga hari mulai hari ini bagi membolehkan pihak polis menjalankan siasatan di bawah Seksyen 376 Kanun Keseksaan.

"Jika sabit kesalahan boleh dijatuhkan hukuman penjara maksimum selama 30 tahun serta sebatan.

“Polis juga sedang memburu seorang remaja yang dikatakan sebagai abang angkat murid berkenaan bag i membantu siasatan," katanya.



UNTUK TEMAN-TEMAN BLOGGERS YG MELAWAT BLOG INI, TINGGALKANLAH SEPATAH DUA KOMEN UNTUK DIJADIKAN PERINGATAN AGAR AKU X TERLUPA UNTUK MELAWAT BLOG KALIAN KEMBALI.. INSYA ALLAH.. ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..

54 comments:

airazulaikha said...

masya-Allah...
tak terkata apa...

airazulaikha said...

masya-Allah...
tak terkata apa...

Bingai @ Bangang said...

Haruan makan anak?
Kenapa haruan diperbandingkan kalau diri dipengaruhi syaitan.

YB = Yang Bingai @ Bangang
Menantu Hantu di Tendang Terajang

emunnn said...

isk3..ape nak jadi ni..mcm2 hal..

HAJI AL-AZMY said...

HIDUP MELAYU..

MANA orang UMNO ni... tak nak bersorak ke Hidup Melayu

Anonymous said...

weh haji bangang...ape masalah?? huhu

Anonymous said...

generic xanax drug interactions xanax and benadryl - buy generic xanax online

Anonymous said...

xanax cheap xanax to order online - xanax overdose toxicity

Anonymous said...

generic xanax xanax pills 029 - effects does xanax have

Anonymous said...

buy xanax online overnight will 1mg xanax do - xanax withdrawal .25

Anonymous said...

xanax no prescription xanax on employment drug test - drug interactions xanax valium

Anonymous said...

buy carisoprodol carisoprodol no prescription cod - carisoprodol 500mg

Anonymous said...

xanax online xanax overdose treated - xanax drug test bluelight

Anonymous said...

carisoprodol online 350mg carisoprodol generic soma - buy soma carisoprodol online

Anonymous said...

buy tramadol online buy tramadol online without script - tramadol purchase no prescription

Anonymous said...

carisoprodol 350 mg carisoprodol 350 - carisoprodol (soma) vs cyclobenzaprine (flexeril)

Anonymous said...

generic xanax alprazolam normon 0 5 mg - z bars xanax

Anonymous said...

order alprazolam xanax overdose wiki - xanax side effects for men

Anonymous said...

buy carisoprodol carisoprodol 350 mg drug test - carisoprodol 350 mg drug interactions

Anonymous said...

generic xanax high on xanax feeling - xanax side effects to fetus

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol for dogs in pain - order tramadol medication

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol overdose symptoms - tramadol hcl for migraines

Anonymous said...

buy carisoprodol carisoprodol 350 mg what is it for - carisoprodol 5513

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol for dogs sleepy - tramadol no prior prescription

Anonymous said...

buy tramadol online how to purchase tramadol - order tramadol cod saturday delivery

Anonymous said...

buy cialis online cheapest place buy cialis online - buy cialis online safely

Anonymous said...

buy cialis online cialis online genuine - cialis 5 mg cheap

Anonymous said...

xanax 2mg generic xanax 3mg pills - xanax online no prescription india

Anonymous said...

xanax online order xanax online free consultation - xanax effects immune system

Anonymous said...

http://landvoicelearning.com/#62431 tramadol hcl usp - zodol-tramadol 50 mg

Anonymous said...

http://landvoicelearning.com/#63987 tramadol dosage 50 lb dog - buying tramadol online illegal

Anonymous said...

learn how to buy tramdadol tramadol withdrawal duration - buy tramadol online with visa

Anonymous said...

buy tramadol tramadol hcl muscle relaxer - tramadol to buy in usa

Anonymous said...

buy tramadol tramadol 50 mg and alcohol - tramadol 50 mg recommended dose

Anonymous said...

buy tramadol online order tramadol 100mg - can order tramadol online legally

Anonymous said...

buy tramadol online order tramadol online mastercard - tramadol iv

Anonymous said...

buy tramadol buy tramadol online no prescription cheap - tramadol death by overdose

Anonymous said...

buy tramadol with cod order tramadol american express - order tramadol online with visa

Anonymous said...

learn how to buy tramdadol tramadol overdose seizure - order tramadol with money order

Anonymous said...

buy tramadol tramadol 100mg online - tramadol withdrawal thomas recipe

Anonymous said...

learn how to buy tramdadol tramadol hcl used for depression - tramadol hcl nsaid

Anonymous said...

http://buytramadolonlinecool.com/#73892 tramadol for dogs is it safe - buy tramadol paypal

Anonymous said...

http://buytramadolonlinecool.com/#56411 tramadol withdrawal youtube - tramadol questions

Anonymous said...

buy tramadol with paypal buy tramadol online from usa - tramadol hcl drug class

Anonymous said...

ways to buy ativan online lorazepam online kopen - better high ativan xanax

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol recreational dose - generic tramadol images

Anonymous said...

buy xanax online xanax for anxiety withdrawal - can you buy alprazolam online

Anonymous said...

tramadol 50mg tramadol extended release side effects - buy tramadol usa next day delivery

Anonymous said...

buy tramadol online good place buy tramadol online - what is ultram tramadol used for

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol online consultation - tramadol 25mg

Anonymous said...

http://ranchodelastortugas.com/#71453 xanax side effects brain - cheap online pharmacy xanax

Anonymous said...

buy xanax online cheap xanax overnight - generic medication xanax

Anonymous said...

http://bayshorechryslerjeep.com/#4038 xanax maoi drug - xanax pills treatment

Anonymous said...

My partner and I stumbled over here from a different page and thought I might check
things out. I like what I see so now i am following you.
Look forward to looking over your web page repeatedly.



Visit my web page :: pozycjonowanie