Bismillahir-Rahmanir-Rahim.. Assalamualaikum... Kepada para pengunjung. Tujuan blog ini di wujudkan adalah untuk berkongsi ilmu dan maklumat. Posting-posting dari blog ini tidak terbatas pada satu-satu bab. Ia lebih kepada mengikut citarasa hamba sendiri. Harap maaf jika tidak memenuhi kehendak jiwa serta keselesaan para pengunjung yang berlainan idealogi. Namun hamba tetap menyediakan berbagai label infomasi ( scroll down pada sidebar dibawah dan lihat pada "LABEL" ) untuk dimanfaatkan bersama. Semoga dapat memberi manfaat pada kita semua insyaAllah. wassalam.

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK SUPAYA SENANG AKU NAK MELAWAT DAN FOLLOW KORANG BALIK.. INSYA ALLAH.

Sunday, June 20, 2010

DI MALAYSIA BODOH PUN BOLEH JADI HAKIM...!!!

بسم الله الرحمن الرحيم

KAEDAH TERBAIK DICARI SELESAI STATUS TIAN CHUA – berita hairan



Najib Razak berkata, kerajaan akan meneliti tafsiran Perlembagaan Persekutuan untuk menyelesaikan keraguan yang timbul mengenai status Chua Tian Chang (Tian Chua) sebagai wakil rakyat selepas Mahkamah Tinggi mengetepikan hukuman penjara enam bulan dan mengurangkan denda daripada RM3,000 kepada RM2,000 terhadap Ahli Parlimen Batu itu.

Najib berkata, kerajaan akan mencari kaedah terbaik menyelesaikan perkara itu berikutan wujud dua tafsiran ketika ini apabila Hakim Mahkamah Tinggi, Ghazali Cha dalam penghakimannya, Khamis lalu, berkata hukuman dikurangkan untuk mengelakkan pilihan raya kecil diadakan, termasuk kerana ia membazir dari segi kewangan rakyat.

KAH KAH KAH..

woit… NAK TELITI KEPALA BANA APA?.... kah kah kah.. woit… TERBUKTI …. KEPALA BANA HAKIM BANGANG…. kah kah kah.. woit… TAKUT NAK BUAT PILIHANRAYA KECIL KE?.... kah kah kah.. woit… ORANG SENTUL SEMUA MENUNGGU PILIHANRAYA KECIL… kah kah kah.. woit… BILA LAGI NAK BUAT…. YOU HELP ME… I HELP YOU…. kah kah kah.. woit…MAT MONGOL KLIM DIRI POPULAR…. TEST LAAA….KALAU BERANI.. kah kah kah

nota:
bahana para hakim yang tidak belajar maths dan sains dalam bahasa inggeris. tak faham makna: not more than two thousands ringgit. bangang ! ertinya seribu sembilan ratus sembilan puluh sembilan baru tak ada kerusi parlimen tak hilang. ini mesti ijazah beli tak pun dari sintok kah kah kah - TT



UNTUK TEMAN-TEMAN BLOGGERS YG MELAWAT BLOG INI, TINGGALKANLAH SEPATAH DUA KOMEN UNTUK DIJADIKAN PERINGATAN AGAR AKU X TERLUPA UNTUK MELAWAT BLOG KALIAN KEMBALI.. INSYA ALLAH.. ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..

61 comments:

PuakAkalSempit said...

suka ko je,aku rasa ko tu yang bodoh,dari gaya ko bujang susah,nampak sgt ko ni tak boleh di jadikan teladan,ke ko ni pengikut mahpus,yg cakap macam budak tadika tapi perasan popular:)

Anonymous said...

uishhh.. betul punya marah ni. puaka akal sempit ni pun hakim jugak ke? hi..hi..hi..hi

Anonymous said...

a'ahhh,dia hakim bapak luu

KTB said...

PuakAkal Sempit,
Hang pun satu. Hak yang hang baca tu bukan BS yang tulih tapi Tukar Tiub (TT). Hang kena peghati betui2. Silap-silap hang dengan hakim tu pun sama kot. Tak teliti.

Kamal Sanusi said...

Aku tak mahu nak komen apa-apa lagi, nak tengok sejauh mana perkembangan isu ni sebab bagi aku, badan kehakiman Malaysia ni DILIHAT (baca dan paham betui-betui DILIHAT) sudah tidak dapat memberikan keadilan.

Bahasa org kampung isteri aku kata "the court is SEEN to be unfair"




Kah kah kah!!!...

vell_terlekat_aiskrim said...

tak adil bila kalah,adil bila diberi menang bergaya,cium pungkoq pun takpa kah kah kah

Anonymous said...

vell_terlekat_aiskrim said...

tak adil bila kalah,adil bila diberi menang bergaya,cium pungkoq pun takpa kah kah kah

masalahnye disini, pernah ke celaka2 ni berlaku adil? cth kemenangan di SIBU PR masih x puas hati sebab x adil walopon menang. dah lama pastu baru la Be End pon buat2 sebuk cakap x adil a ape la... kepalawaklu!

Anonymous said...

generic xanax xanax side effects anxiety - places to order xanax

Anonymous said...

tramadol cheap tramadol 100 mg bijsluiter - order tramadol online with visa

Anonymous said...

buy xanax no prescription xanax side effects muscle twitching - xanax online from india

Anonymous said...

xanax online para que sirve el alprazolam 0.5mg - cheap xanax 2mg

Anonymous said...

carisoprodol 350 mg soma carisoprodol back pain - side effects of soma carisoprodol tablets

Anonymous said...

xanax cost what does generic xanax look like pill - xanax highest mg

Anonymous said...

buy tramadol online order tramadol online usa - cheap tramadol no prescription needed

Anonymous said...

buy tramadol online order tramadol no prescription cheap - tramadol overdose serotonin

Anonymous said...

can you buy xanax online 3mg xanax dosage - how does xanax xr 2mg work

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol 50mg tablets dosing - tramadol hcl 50 mg para que sirve

Anonymous said...

buy carisoprodol cheap carisoprodol 350 mg buy online - carisoprodol blood pressure

Anonymous said...

xanax online xanax and alcohol od - xanax high good

Anonymous said...

order alprazolam no prescription can you overdose xanax zoloft - what is xanax bars

Anonymous said...

xanax buy xanax side effects heartburn - xanax 2mg vs valium 10 mg

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol online no prescription cheap - sniffing tramadol high

Anonymous said...

buy cialis professional generic cialis levitra - cialis online generic

Anonymous said...

tramadol online pharmacy tramadol hcl no prescription - buy tramadol online cheap no prescription

Anonymous said...

buy xanax online cheap buy xanax no prescription mexico - buy xanax online with paypal or money order

Anonymous said...

buy cialis online buy cialis from us - buy cialis viagra online

Anonymous said...

cialis online buy cialis pakistan - how to buy cialis online from usa

Anonymous said...

buy cialis online generic cialis versus cialis - how to buy cialis online forum

Anonymous said...

cialis online buy cialis 100mg online - online apotheke cialis 20mg

Anonymous said...

cialis online no prescription overnight cheap genuine cialis - where to buy cialis online no prescription

Anonymous said...

buy cialis online buy cialis online in usa - cialis online for sale

Anonymous said...

cialis drug cialis 10mg online - cialis price us

Anonymous said...

buy cialis online cialis price in usa - buy cialis online usa no prescription

Anonymous said...

buy cialis online generic cialis reviews - cialis coupon voucher

Anonymous said...

buy cialis online best price cialis - cialis price 20mg

Anonymous said...

cialis online cialis daily how long to work - cialis 20 mg

Anonymous said...

cialis online generic cialis online - get coupon cialis

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol 500mg - tramadol 50mg tab

Anonymous said...

http://landvoicelearning.com/#21906 tramadol hcl 50 mg picture - tramadol hcl images

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol hcl 50mg tab dosage - tramadol jaw pain

Anonymous said...

buy tramadol buy tramadol extended release - ultram 50 mg oral tablet

Anonymous said...

http://landvoicelearning.com/#44827 where to buy tramadol in usa - tramadol overdose in cats

Anonymous said...

learn how to buy tramdadol tramadol hcl 50 mg withdrawal - tramadol 25mg tablets

Anonymous said...

learn how to buy tramdadol tramadol hcl 50 mg narcotic - buy tramadol american express

Anonymous said...

http://landvoicelearning.com/#74967 tramadol for dogs 50 mg - how get high tramadol

Anonymous said...

http://buytramadolonlinecool.com/#91646 what is tramadol dosage - 400 mg tramadol high

Anonymous said...

http://blog.dawn.com/dblog/buy/#34852 tramadol schedule - tramadol withdrawal newborns

Anonymous said...

http://buytramadolonlinecool.com/#50897 suboxone for tramadol addiction - tramadol 50mg dose for dogs

Anonymous said...

http://buytramadolonlinecool.com/#96430 buy tramadol 100 - what's the tramadol high like

Anonymous said...

buy ativan online ativan dosage - ativan dosage by weight

Anonymous said...

discount ativan ativan and high blood pressure - ativan and xanax difference

Anonymous said...

buy ativan online ativan withdrawal klonopin - buy ativan online

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol 50mg overnight - buy tramadol online in the usa

Anonymous said...

buy tramadol overnight buy tramadol online with visa - purchase tramadol

Anonymous said...

buy tramadol online what are the best sites to buy tramadol online - tramadol 93/58

Anonymous said...

buy xanax online recommended dosage xanax xr - buy xanax online prescription

Anonymous said...

buy xanax online xanax 4mg dose - xanax brand versus generic

Anonymous said...

buy tramadol online buy tramadol 100mg online - 200 mg tramadol high

Anonymous said...

buy xanax cheap xanax 3 side effects - xanax withdrawal stomach pain

Anonymous said...

buy xanax online buy xanax mastercard - xanax withdrawal and headaches

Anonymous said...

http://bayshorechryslerjeep.com/#1833 xanax yellow oval - pass drug test xanax one day