Bismillahir-Rahmanir-Rahim.. Assalamualaikum... Kepada para pengunjung. Tujuan blog ini di wujudkan adalah untuk berkongsi ilmu dan maklumat. Posting-posting dari blog ini tidak terbatas pada satu-satu bab. Ia lebih kepada mengikut citarasa hamba sendiri. Harap maaf jika tidak memenuhi kehendak jiwa serta keselesaan para pengunjung yang berlainan idealogi. Namun hamba tetap menyediakan berbagai label infomasi ( scroll down pada sidebar dibawah dan lihat pada "LABEL" ) untuk dimanfaatkan bersama. Semoga dapat memberi manfaat pada kita semua insyaAllah. wassalam.

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK SUPAYA SENANG AKU NAK MELAWAT DAN FOLLOW KORANG BALIK.. INSYA ALLAH.

Saturday, May 9, 2009

Pasangan melekat ketika melakukan hubungan seks


BERGAMO – Pasangan pekerja sebuah kedai yang menyelinap masuk ke dalam tandas mendapat nasib malang kerana mereka melekat ketika melakukan hubungan seks, lapor sebuah akhbar semalam.

Pekerja lelaki, Salvatore Mazzi, 37, dan Angelina Marcelo, 26, melekat disebabkan oleh masalah kekejangan otot salah seorang daripada mereka.

Perbuatan mereka diketahui oleh suami Angelina yang menunggunya untuk membawa pulangnya dari bekerja.

Beberapa kakitangan perubatan berjaya menyelamatkan pasangan itu di sebuah kedai pakaian di Bergamo, Itali.

Salvatore dipecat kerana melakukan hubungan seks ketika sedang bekerja.

Angelina yang bertugas sebagai juruwang bernasib baik kerana dia dibenarkan bekerja selepas pihak pengurusan mendapati wanita tersebut melakukan hubungan seks selepas tempoh syifnya berakhir. – Agensi

0 comments: