Bismillahir-Rahmanir-Rahim.. Assalamualaikum... Kepada para pengunjung. Tujuan blog ini di wujudkan adalah untuk berkongsi ilmu dan maklumat. Posting-posting dari blog ini tidak terbatas pada satu-satu bab. Ia lebih kepada mengikut citarasa hamba sendiri. Harap maaf jika tidak memenuhi kehendak jiwa serta keselesaan para pengunjung yang berlainan idealogi. Namun hamba tetap menyediakan berbagai label infomasi ( scroll down pada sidebar dibawah dan lihat pada "LABEL" ) untuk dimanfaatkan bersama. Semoga dapat memberi manfaat pada kita semua insyaAllah. wassalam.

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK SUPAYA SENANG AKU NAK MELAWAT DAN FOLLOW KORANG BALIK.. INSYA ALLAH.

Wednesday, November 9, 2011

CCTV BONGKAR RAHSIA LEMBAGA HITAM

بسم الله الرحمن الرحيم

Rahsia anak dara terbongkar: CCTV rakam aksi anak gadis bercium dengan 'lembaga hitam'



GOMBAK: Usaha seorang lelaki memasang kamera litar tertutup (CCTV) di seluruh rumah untuk menjejak ‘lembaga hitam’ yang sering dikesan di kawasan rumahnya membawa kepada penemuan mengejutkan kerana lembaga itu rupa-rupanya teman lelaki anaknya.


Malah, rakaman CCTV itu turut membuatkan dia menepuk dahi apabila memaparkan anak perempuannya berusia 16 tahun bercumbuan selepas teman lelakinya berusia 21 tahun menyelinap masuk ke bilik tanpa pengetahuan bapanya, kira-kira jam 10.30 malam kelmarin.


Sebelum ini, lelaki berkenaan dilapor memasang CCTV di seluruh rumahnya di Taman Sri Ehsan di sini, selepas bimbang dengan keselamatan diri dan keluarga kerana menyangka rumahnya menjadi sasaran pencuri atau diganggu makhluk halus.

Sumber polis berkata, ini kerana beliau sering ternampak kelibat ‘lembaga hitam’ di kawasan rumahnya terutama ketika lewat malam sejak kira-kira sebulan lalu.

Menurutnya, malam kelmarin ketika menonton televisyen di ruang tamu lelaki itu sekali lagi mengesan kelibat ‘lembaga hitam’ itu melintas di tingkap rumahnya. - HM


Note: Gambar-gambar kat bawah ni pun lembaga hitam jugak ke..? kikikiki











Kah kah kah kah

Ka’ab bin Ujrah r.a. berkata bahawa Rasulullah s.a.w bersabda: Akan datang di kemudian hari nanti, setelah aku tiada; beberapa pemimpin yang berdusta dan berbuat aniaya. Maka barang siapa yang membenarkan kedustaan mereka dan membantu (mendukung) tindakan mereka yang aniaya itu, maka ia bukan termasuk umatku, dan bukanlah aku daripadanya. Dan ia tidak akan dapat sampai datang ke telaga (yang ada di syurga).- Riwayat Tirmidzi, Nasae’i dan Hakim.

63 comments:

PUPPETS said...

he he negro ker haperrr he he he

SalmahJ said...

salam.....saudara Bujang Susah......pesan Rasulullah....janganlah kita melampaui batass......berdosa tau......sebagai muslim marilah kita sama2 membetulkan kesilapan.....

BUJANG SUSAH said...

Waalaikumussalam.. Terima kasih kak atas pesanan dan ingatan.

Anonymous said...

Kita berblog. tapi jangan menghina.. dan betulkan kesilapan....

Gua Benci Makhluk Hipokrit said...

anon November 10, 2011 6:29 AM ang dah kompom masuk syurga ke? nak nasihatkan dan ingatkan org lain mmg senang la tp nak terima teguran org lain bukan semua org boleh. ang setakat cakap jer la. sembang kencang. BS teruskan usaha anda memberikan info pada semua. gua respect lu bro. biasa la bro.. org lain tu selalu dok goyang kaki buncitkan perut sendiri. lidah x bertulang. air liur pun free. bukan nak pikir nak bantu org lain dgn kemampuan yg ada. sendiri tak buat apa. org lain buat banyak bunyi plak. sekurang2nya lu buat blog dapat jugak berikan info pada org yg memerlukan mcm gua ni.

Anonymous said...

generic xanax buy xanax online cheap - xanax drug interactions lamictal

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol 50 mg purchase - tramadol hcl non-narcotic

Anonymous said...

buying xanax online no prescription xanax dosage nih - pass urine drug test xanax

Anonymous said...

xanax online xanax 5 - xanax kratom

Anonymous said...

xanax buy online no prescription generic xanax 11 - generic xanax tablets

Anonymous said...

generic xanax online xanax withdrawal day 2 - xanax withdrawal blood pressure

Anonymous said...

xanax online xanax dosage .5mg - xanax no prescription delivered overnight

Anonymous said...

xanax cheap xanax bars youtube - xanax dosage guidelines

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol hcl mg - tramadol online usa

Anonymous said...

carisoprodol 350 mg carisoprodol vs soma - what is soma carisoprodol tablets 350mg

Anonymous said...

xanax online generic xanax pill identifier 029 - cheap generic xanax

Anonymous said...

cheap xanax online buy xanax 3mg online - xanax no prescription online

Anonymous said...

carisoprodol 350 mg carisoprodol soma watson 350 mg - carisoprodol (soma) abuse potential and physician awareness

Anonymous said...

generic xanax xanax 2 mg gador - long 1mg xanax urine

Anonymous said...

xanax online generic xanax round blue pill - xanax online reviews

Anonymous said...

xanax online xanax zombie - 1 mg xanax effects erowid

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol 50mg 627 - tramadol purchase no prescription

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol hcl online pharmacy - signs of tramadol addiction

Anonymous said...

buy cialis online buy cialis amsterdam - buy cialis pakistan

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol 50 mg paracetamol 500 mg - buy tramadol legally

Anonymous said...

alprazolam xanax tablets 0.25 mg - generic xanax buspar

Anonymous said...

buy cialis online does cialis daily work better - generic cialis 60 mg

Anonymous said...

cialis pills cheap cialis without rx - cialis 10 mg daily use

Anonymous said...

xanax online xanax pills - can buy xanax mexico

Anonymous said...

buy cialis online can you buy cialis - cheap cialis 20 mg

Anonymous said...

cialis online buy cialis online no prescription - buy cialis online usa pharmacy

Anonymous said...

alprazolam online xanax blood pressure - 1mg of xanax for sleep

Anonymous said...

cialis online cialis online reputable - cialis online 4rx

Anonymous said...

xanax online xanax extended release generic - blue round xanax 031

Anonymous said...

tadalafil no prescription buy cialis online without rx - cialis with food

Anonymous said...

cialis online cialis drug coupon - generic cialis line

Anonymous said...

learn how to buy tramdadol tramadol overdose how much is fatal - buy tramadol online dogs

Anonymous said...

http://landvoicelearning.com/#63987 tramadol kali 083 dosage - can take 2 tramadol 50mg

Anonymous said...

http://landvoicelearning.com/#57594 can you buy tramadol in greece - high von tramadol

Anonymous said...

cheap tramadol online order generic tramadol - tramadol 100mg injection

Anonymous said...

http://landvoicelearning.com/#44827 buy tramadol online utah - where to order tramadol online

Anonymous said...

tramadol 50mg generic tramadol 100mg - buy cheap tramadol online no prescription

Anonymous said...

buy tramadol order tramadol arkansas - illegal to buy tramadol online

Anonymous said...

buy tramadol tramadol 50mg nhs - tramadol while breastfeeding

Anonymous said...

http://buytramadolonlinecool.com/#56411 buy tramadol without rx - tramadol drug

Anonymous said...

buy tramadol tramadol hcl obat apa - tramadol for dogs expiration date

Anonymous said...

ways to buy ativan online ativan withdrawal timeline - ativan jokes

Anonymous said...

ways to buy ativan online lorazepam online kopen - better high ativan xanax

Anonymous said...

ways to buy ativan online ativan to help quit smoking - ativan side effects breastfeeding

Anonymous said...

buy tramadol online buy tramadol from usa - tramadol online with no prescription

Anonymous said...

buy xanax online cod will xanax withdrawal go away - can pass drug test xanax

Anonymous said...

buy xanax online xanax dosage pink pill - buy xanax online canada no prescription

Anonymous said...

buy tramadol without rx buy tramadol online from usa - best place buy tramadol online

Anonymous said...

buy xanax online 1 mg xanax high - can you overdose xanax bars

Anonymous said...

http://staam.org/#41652 par 822 tramadol - what dosage tramadol for dogs

Anonymous said...

buy xanax online generic xanax vs brand xanax - best site buy xanax online

Anonymous said...

http://staam.org/#37708 tramadol high liver enzymes - tramadol 50 mg compared

Anonymous said...

http://staam.org/#37708 tramadol online credit card - tramadol 50 mg effervescent tablets

Anonymous said...

buy xanax online xanax bars online no prescription - xanax withdrawal time period

Anonymous said...

http://ranchodelastortugas.com/#30416 buying xanax online reviews - xanax side effects on kidneys

Anonymous said...

buy xanax online xanax hangover - 1 xanax bar effects

Anonymous said...

http://ranchodelastortugas.com/#93851 upjohn generic xanax - xanax white pill

Anonymous said...

buy xanax online buy xanax overnight delivery - xanax bars and alcohol