Bismillahir-Rahmanir-Rahim.. Assalamualaikum... Kepada para pengunjung. Tujuan blog ini di wujudkan adalah untuk berkongsi ilmu dan maklumat. Posting-posting dari blog ini tidak terbatas pada satu-satu bab. Ia lebih kepada mengikut citarasa hamba sendiri. Harap maaf jika tidak memenuhi kehendak jiwa serta keselesaan para pengunjung yang berlainan idealogi. Namun hamba tetap menyediakan berbagai label infomasi ( scroll down pada sidebar dibawah dan lihat pada "LABEL" ) untuk dimanfaatkan bersama. Semoga dapat memberi manfaat pada kita semua insyaAllah. wassalam.

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK SUPAYA SENANG AKU NAK MELAWAT DAN FOLLOW KORANG BALIK.. INSYA ALLAH.

Wednesday, August 17, 2011

ANDA ATAU NAJIB YANG BODOH?


بسم الله الرحمن الرحيم

Bongkar! Skrip sumpah PATI agar menyokong BN!


Mereka yang menginjak-injak bendera Malaysia kini diberi penghormatan menjadi warganegara yang sah.

Pendatang asing dikehendaki bersumpah untuk menyokong Umno/BN sebagai salah satu daripada syarat proses pemutihan. Lihat video dibawah.



Di bawah ini salinan skrip sumpah yang dimaksudkan. Lihat dengan mata kepala anda sendiri bagaimana negara ini dijual oleh United Malays No Otak secara terang-terangan kepada warga asing.



Sebelum ini kita sudah saksikan bagaimana pendatang asing menghalau imam bertauliah di Negeri Sabah, rujuk SINI. Tidak lama lagi jangan terkejut, bila imam di semenanjung pula akan dihalau oleh warga asing yang diberikan layanan istimewa oleh United Malays No Otak. - Milo Suam

Muslihat Umno/Barisan Nasional ini kini tersebar luas dan menaikkan lagi kemarahan rakyat. Jika pimpinan Umno/Barisan Nasional masih ada saki baki maruah, mereka akan menghentikan pengkhianatan ini serta merta sebelum lebih banyak bukti dibentangkan kepada rakyat.

Ini membuktikan rejim umoapco memang pengkhianat sebenar negara. mereka kini sedang menggadaikan negara untuk kekal berkuasa. Pernahkah mereka terfikir akan nasib serta keselamatan untuk rakyat Malaysia?


Adakah mungkin terjamin keselamatan anak isteri kita dari segala macam jenayah?



Note: Tak kira anda penyokong parti mana.. persoalannya adakah anda semua rakyat Malaysia bangga dengan apa yang pemimpin anda lakukan sekarang?

Ka’ab bin Ujrah r.a. berkata bahawa Rasulullah s.a.w bersabda: Akan datang di kemudian hari nanti, setelah aku tiada; beberapa pemimpin yang berdusta dan berbuat aniaya. Maka barang siapa yang membenarkan kedustaan mereka dan membantu (mendukung) tindakan mereka yang aniaya itu, maka ia bukan termasuk umatku, dan bukanlah aku daripadanya. Dan ia tidak akan dapat sampai datang ke telaga (yang ada di syurga).- Riwayat Tirmidzi, Nasae’i dan Hakim.

62 comments:

BZ said...

Kepada merekax yang ada kuasa untuk
menyekat gejala ini tolong lakukan.
Anak cucu kita dalam bahaya!!
Untuk maklumat, PATI terutamanya dari
INDONESIA kesetiaan mereka kepada
negara mereka amat tebal.Mereka
sanggup berkorban demi negara mereka.
Mana mungkin mereka akan taat kepada
YDPA,Sultan dan Negara kita.Untuk
layak menjadi warga negara memakan
masa kerana tapisan keselamatan
mesti dilakukan.Kini musuh sudah
berada didalam negara.Seandainya
anakx mereka diterima memasuki ATM
dalam ketigax cabang maka Jahanam
NEGARAKU kian HAMPIR.

Anonymous said...

"Saya yakin (penulis blog ini) orang Islam. Mengata ini berdosa, fitnah lagi berdosa. Jadi baik dia jaga puasa dan solat dia sendiri," kata Nik Nazmi lagi dalam sidang media di ibu pejabat PKR itu hari ini.

Bukan aku cakap ah, org PR cakap tu. so aku rasa Penulis Blog ni seorang Islam yg menyembah Allah. (kalo ko sembah tuhan trinity ko abaikan aku nyer comment nie)

Rosmah Mansor Pukimak said...

apa ler babi ko ni anon 9:56 AM. klau fitnah ko pegi la report polis. woi sundal najib pun x berani nak buat report polis la anjing. sebab apa puak umno x berani buat report polis? sebab takut kantoi la.. takut tembelang pecah lagi besar laa.. kalau betul x buat apa susah.. polis kan umno punya.. mahkamah kan umno punya.. tangkap jer yb zuraidah tu. kenapa x berani buat? kenapa hanya menafikan jer? apa punya bodoh ko ni..? ko plak jadi jurucakap najib yg x bergaji. bangang punya manusia!!

Anonymous said...

selamatkanlah negara nie... parah dah. hancur nanti.

Anonymous said...

subhanallah. tolong lakukan sesuatu untuk generasi melayu islam.

Anonymous said...

anon 1:31 - ko buta huruf? sama cam pork nik ngan khalid gereja ko tu ke? Baca blk aper aku comment tu. Kalo tak bleh baca minta mak lampir ampang tu tlg bacakan. dia nyer IC 71 gak tu.

Anonymous said...

Kkenapa buat fitnah dibulan puasa ini...baca papa gomo dan lihat surat sumpah yang sebenarnya..jangan buat fitnah dibulan mulia ini..o.k...

Rosmah Mansor Pukimak said...

woii kimak.. ko tau x beza surat sumpah dgn lafas sumpah? ko dgn papa gomo tu sama bodohnya. apa babi la dalam perut ko ni.. ko tengok kat link yg aku bagi ni ->https://www.facebook.com/photo.php?fbid=251880344835715&set=o.214091655278666&type=1

Nur Ilham Impian said...

senario spt ini AMAT MENAKUTKAN. smoga Allah mberi taufik dan hidayahNya kpd hati-hati yg buta. Semoga Allah memberi pertolongan dan kekuatan kpd perjuangan menegakkan kebenaran, kemanusiaan dan keharmonian sejagat dan pjuangan menegakkan Islam di seluruh dunia. ameen.

Lewis said...

apa ler babi ko ni anon 9:56 AM. klau fitnah ko pegi la report polis. woi sundal najib pun x berani nak buat report polis la anjing. sebab apa puak umno x berani buat report polis? sebab takut kantoi la.. takut tembelang pecah lagi besar laa.. kalau betul x buat apa susah.. polis kan umno punya.. mahkamah kan umno punya.. tangkap jer yb zuraidah tu. kenapa x berani buat? kenapa hanya menafikan jer? apa punya bodoh ko ni..? ko plak jadi jurucakap najib yg x bergaji. bangang punya manusia!!

Anonymous said...

xanax online generic xanax pill pictures - how much is generic xanax without insurance

Anonymous said...

generic xanax xanax good drug - drug abuse with xanax

Anonymous said...

xanax online xanax generic version - xanax overdose signs symptoms

Anonymous said...

generic xanax xanax 11 - 1mg klonopin compared xanax

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol 50mg generic for ultram - tramadol 50 mg use dogs

Anonymous said...

buy tramadol online can you buy tramadol dominican republic - legal buy tramadol online

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol effects - tramadol xanax high

Anonymous said...

carisoprodol 350 mg carisoprodol 350 mg ndc - carisoprodol 350 mg drug test

Anonymous said...

buy tramadol online where to buy tramadol online legal - buy tramadol cod fedex

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol 50 mg compared - tramadol withdrawal after 3 weeks

Anonymous said...

buy carisoprodol carisoprodol sleep - vicodin online no prescription needed

Anonymous said...

xanax alprazolam xanax generic names - effects quitting xanax

Anonymous said...

buy tramadol online buy tramadol online overnight delivery - buy tramadol online mastercard overnight

Anonymous said...

buy carisoprodol buy carisoprodol - carisoprodol constipation

Anonymous said...

xanax online alprazolam 0.5mg tablets side effects - can i buy xanax online

Anonymous said...

generic xanax xanax side effects back pain - xanax side effects edema

Anonymous said...

generic xanax xanax dosage amounts - xanax side effects tongue

Anonymous said...

buy tramadol online buy tramadol online cod no prescription - tramadol rx purchase

Anonymous said...

can you buy xanax online legally xanax dosage tablet - generic xanax vs xanax

Anonymous said...

tramadol online tramadol with alcohol high - safe order tramadol online

Anonymous said...

carisoprodol 350 mg buy carisoprodol online no prescription needed - carisoprodol 350 mg photo

Anonymous said...

buy carisoprodol no prescription carisoprodol high dose - carisoprodol 350 mg drug test

Anonymous said...

buy cialis online how much does cialis daily cost - cialis 20 mg daily use

Anonymous said...

buy tramadol online buy tramadol valium online - buy tramadol cash delivery

Anonymous said...

cialis for sale cialis online thailand - cialis online malaysia

Anonymous said...

xanax online withdrawal from xanax and alcohol - mixing xanax and alcohol good

Anonymous said...

xanax online drug interactions xanax lorazepam - xanax .25 to get high

Anonymous said...

xanax online xanax withdrawal after 1 week - xanax potentiators

Anonymous said...

xanax online xanax side effects for pregnancy - buy xanax usa

Anonymous said...

tramadol 50 tramadol order online no prescription - best place buy tramadol online

Anonymous said...

buy tramadol online buy generic tramadol online - tramadol buy usa

Anonymous said...

tramadol no prescription generic drug name tramadol - tramadol dose vet

Anonymous said...

learn how to buy tramdadol tramadol ultram - tramadol dosage pain

Anonymous said...

buy tramadol tramadol hcl no prescription - buy tramadol online saturday delivery

Anonymous said...

buy tramadol online cheap generic tramadol usa - tramadol hcl 37.5 mg

Anonymous said...

buy tramadol tramadol drug test - tramadol 50 mg tramadol

Anonymous said...

buy tramadol tramadol for dogs - crush - tramadol online yahoo

Anonymous said...

learn how to buy tramdadol tramadol urine drug screen - lowest dosage tramadol

Anonymous said...

http://landvoicelearning.com/#57594 tramadol 50 mg common side effects - tramadol 325 mg

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol (ultram) must be used with caution in persons with - long develop tramadol addiction

Anonymous said...

http://reidmoody.com/#51208 ativan ld50 - how quickly does ativan start working

Anonymous said...

http://reidmoody.com/#54126 lorazepam ativan online - ativan blood pressure

Anonymous said...

purchase ativan ativan dosage long does last - ativan vs valium

Anonymous said...

buy xanax online can xanax withdrawal kill you - xanax side effects appetite

Anonymous said...

can you buy tramadol online order tramadol overnight - buy tramadol no prescription cheap

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol hcl 50 mg tablets - lowest dosage tramadol

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol xr recreational - tramadol 37.5/325 dosage

Anonymous said...

buy xanax online xanax withdrawal insomnia - xanax highest dosage

Anonymous said...

buy xanax online buy xanax online from india - xanax side effects 0.25

Anonymous said...

buy xanax online alprazolam 0.5mg tab - generic xanax 0.5mg pills

Anonymous said...

can you really buy xanax online xanax drug label - xanax withdrawal valerian

Anonymous said...

xanax generic xanax xr 3mg - xanax xr overdose symptoms