Bismillahir-Rahmanir-Rahim.. Assalamualaikum... Kepada para pengunjung. Tujuan blog ini di wujudkan adalah untuk berkongsi ilmu dan maklumat. Posting-posting dari blog ini tidak terbatas pada satu-satu bab. Ia lebih kepada mengikut citarasa hamba sendiri. Harap maaf jika tidak memenuhi kehendak jiwa serta keselesaan para pengunjung yang berlainan idealogi. Namun hamba tetap menyediakan berbagai label infomasi ( scroll down pada sidebar dibawah dan lihat pada "LABEL" ) untuk dimanfaatkan bersama. Semoga dapat memberi manfaat pada kita semua insyaAllah. wassalam.

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK SUPAYA SENANG AKU NAK MELAWAT DAN FOLLOW KORANG BALIK.. INSYA ALLAH.

Friday, July 29, 2011

PANAS ! SKANDAL TABUNG HAJI TRAVEL TERBONGKAR ???

بسم الله الرحمن الرحيم



LIHAT wajah perempuan ini baik-baik.

Namanya Datuk Yasmin Binti Dato Yazid, pemegang kad pengenalan bernombor 591028035078.

Wanita ini bakal dilantik menjadi CEO (Chief Executive Oficer) TH Travel & Services Sdn Bhd [TH travel] sebuah anak syarikat Tabung haji pada hari jumaat ini.

TH Travel adalah sebuah syarikat yang menguruskan perjalanan beribu-ribu jemaah ke tanah suci Mekah terutamanya untuk menunaikan kewajipan rukun Islam ke lima.

Sebelum ini, Perempuan ini telah gagal menguruskan TH Global Services Sdn Bhd sebuah lagi anak syarikat Tabung Haji yang menguruskan dan membekalkan makanan halal di Malaysia dan Arab Saudi [TH Global], hairan bin ajaib, kini perempuan ini bakal dilantik untuk menerajui syarikat yang lebih besar yang menguruskan wang yang lebih besar ratusan juta ringgit.

Di dalam mesyuarat pengurusan Tabung Haji yang lalu, Dato' Paduka Ismee Ismail (Pengarah Urusan Kumpulan dan Ketua Pegawai Eksekutif Tabung Haji)[TH] telah menyebut tentang kegagalan perempuan ini di dalam menguruskan TH Global sebelum ini.

Perniagaan TH Global tidak menguntungkan, baru-baru ini perempuan ini bergaduh dengan Pak Arab di dalam pengurusan di Arab Saudi.

Lu orang semua sudah buta ka?

Perempuan ini sudah gagal menguruskan syarikat sebelum ini, tapi kenapa masih nak lantik dia terajui syarikat yang lebih besar?

Lu jangan lupa wahai perempuan, bukti skandal lu di Mekah, skandal lu di Sabah beberapa hari lepas sudah ada dalam tangan gua.

Kalau lu nak mintak saksi, jangan kata 4, tapi beratus-ratus jemaah haji nampak perbuatan sumbang lu di mekah!

Satu persatu akan tampil menjadi saksi.

Kepada staff Tabung Haji dan semua orang yang berkenaan, jangan tutup mata sebelah beb gua tahu lu orang semua kenal perempuan ni.

Lu orang menguruskan jutaan rakyat Malaysia, orang Islam untuk menunaikan rukun Islam ke lima.

Lu orang tahu siapa perempuan yang penuh dengan skandal ni kan?

Ini soal agama, gua tak ada kepentingan politik dalam hal ini.

Jamil Khir, kalau lu tak mahu ambil tindakan, lu punya tembelang gua akan bongkar, dokumen "claim" lu semua gua akan publish bagi satu Malaysia tengok.

JANGAN LACURKAN AGAMA!

-MiloSuam-


Ka’ab bin Ujrah r.a. berkata bahawa Rasulullah s.a.w bersabda: Akan datang di kemudian hari nanti, setelah aku tiada; beberapa pemimpin yang berdusta dan berbuat aniaya. Maka barang siapa yang membenarkan kedustaan mereka dan membantu (mendukung) tindakan mereka yang aniaya itu, maka ia bukan termasuk umatku, dan bukanlah aku daripadanya. Dan ia tidak akan dapat sampai datang ke telaga (yang ada di syurga).- Riwayat Tirmidzi, Nasae’i dan Hakim.

62 comments:

puteri said...

Tak patut betul kan.?
hish kot ye pun dah xde pompuan lain nak dilantik
<<-- saya ada! hahahaha

puteri said...

Terkini : Pihak Singapura mengucapkan tahniah kepada Kerajaan Malaysia kerana menghalang pemakaian jersi kuning oleh Harimau Malaya. Jersi biru yang dipakai 2 kali berturut-turut menyebabkan pemain kurang semangat harimau (mana ada harimau warna biru) dan menjadi haru biru (macam BN). Singapura turut memuji kepintaran BN dalam mentadbir terutamanya dalam isu bekalan air, pulau Batu Putih, Tanah KTMB dan banyak lain-lain. Singapura berharap kerajaan BN akan memenangi pilihanraya akan datang semoga kerjasama baik seperti ini dapat berterusan pada masa-masa akan datang. Agensi ABBM.

Amuraria said...

ISKANDAR DI JOHOR PUN SIKIT HARI PAKAI DENGAK LA KAHKAHKAH ! TAHNIAH PADA MANGKUK-MAGNKUK PEMERINTAH MALAYSIA YANG BIJAKSANA TAPI BODOH DISINI !

Anonymous said...

Mungkin dia tu anak pinak menteri jugak..... sbb tu mangkuk hayun pun nak lantik gak...

ijoks2009 said...

Ini semua kroni punya pasal ,malaysia hari ini,kroni diutamakan rakyat dipinggirkan.
Nak minta bantuan,mesti melalui kroni,nak sambung belajar mesti ada kroni,nak posting kerjapun mesti ada kabel kroni kalau tak ada jangan harap.
Apabila harta negara berkisar pada orang tertentu sahaja tungggulah kehancurannya

MOBYDICK said...

Sebab perempuan ni memang berbakat...bla..bla..bla..pot..pet..pot..pet

http://aniesandyou.blogspot.com said...

x berkat idup

p/s SINGAPONDAN


Hadiah

Anonymous said...

generic xanax xanax side effects for long term use - buy xanax echeck

Anonymous said...

xanax online xanax overdose limit - xanax side effects in cats

Anonymous said...

buy tramadol online cod overnight tramadol 50mg dosage for humans - i took 7 tramadol

Anonymous said...

buy tramadol online is it legal to order tramadol over the internet - tramadol online cod overnight

Anonymous said...

buying xanax xanax dosage 16 pound dog - can you order xanax online legally

Anonymous said...

xanax online drug test prescription xanax - order xanax without rx

Anonymous said...

buy tramadol usa tramadol hydrochloride 50 mg dog - buy tramadol online in usa

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol 50 mg while breastfeeding - overdose on tramadol the effects

Anonymous said...

buy carisoprodol side effects of taking carisoprodol - will carisoprodol 350 mg get you high

Anonymous said...

can you buy tramadol online tramadol addiction - tramadol 50 mg strong

Anonymous said...

order tramadol online where can i buy tramadol online usa - tramadol 50 mg buy usa

Anonymous said...

generic xanax generic xanax green - best generic xanax manufacturer

Anonymous said...

xanax for anxiety xanax benefits anxiety - xanax withdrawal chest pain

Anonymous said...

xanax online buy xanax online cheapest - xanax effects blood pressure

Anonymous said...

buy carisoprodol buy soma carisoprodol online - carisoprodol muscle relaxer

Anonymous said...

buy tramadol online no prescription can you buy tramadol online no prescription - tramadol for opiate addiction

Anonymous said...

xanax online can you overdose 4 xanax - what does xanax high

Anonymous said...

buy xanax online overnight 10mg xanax generic - xanax withdrawal what helps

Anonymous said...

buy cialis online cialis online venezuela - buy cialis in us

Anonymous said...

xanax online xanax xr side effects - is generic xanax as strong

Anonymous said...

xanax online xanax effects with drinking - clonazepam vs xanax high

Anonymous said...

buy cialis online cialis daily side effects - buy cialis online with paypal

Anonymous said...

cialis online where to buy cialis online yahoo answers - best site order cialis

Anonymous said...

xanax online xanax bars how long does it last - xanax effects sperm

Anonymous said...

order tramadol no prescription buy tramadol online prescription - order tramadol next day

Anonymous said...

http://landvoicelearning.com/#21906 tramadol 50 mg #20 - order tramadol online from usa

Anonymous said...

tramadol 100 mg tramadol interactions - buy tramadol with cod delivery

Anonymous said...

buy tramadol tramadol hcl naproxen - tramadol capsules 50mg for dogs

Anonymous said...

http://blog.dawn.com/dblog/buy/#38179 buy tramadol online without prescriptions - tramadol addiction dogs

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol 50/ 100 mg - tramadol hcl 50mg tab amne

Anonymous said...

buy tramadol online buy tramadol online with american express - buy generic tramadol

Anonymous said...

buy tramadol no prescription overnight tramadol 50mg and ibuprofen - buy generic tramadol no prescription

Anonymous said...

cheap tramadol online buy tramadol ships florida - buy tramadol online florida

Anonymous said...

buy tramadol saturday delivery buy tramadol online illegal - buy tramadol in the usa

Anonymous said...

buy tramadol online signs tramadol overdose dogs - tramadol high feeling

Anonymous said...

buy tramadol tramadol good withdrawal - dosage for tramadol for dogs

Anonymous said...

http://landvoicelearning.com/#62431 tramadol 200mg dosage - tramadol 50 mg high

Anonymous said...

tramadol online buy tramadol with paypal - tramadol 50 mg is equal to

Anonymous said...

cheap tramadol online tramadol ultram uses - gabapentin and tramadol for dogs

Anonymous said...

buy tramadol tramadol overdose naloxone - generic tramadol hydrochloride

Anonymous said...

learn how to buy tramdadol tramadol er overdose - overdose of tramadol for dogs

Anonymous said...

cheap generic ativan treatment for ativan addiction - ativan .5mg vs. xanax

Anonymous said...

buy tramadol online purchase tramadol with mastercard - order tramadol online overnight shipping

Anonymous said...

buy generic ativan ativan side effects long term use - ativan oral uses

Anonymous said...

ways to buy ativan online 4mg ativan high - ativan dosage 1mg

Anonymous said...

buy xanax online drug interactions soma xanax - xanax side effects forum

Anonymous said...

cheap xanax no prescription xanax drug usage - xanax side effects overdose

Anonymous said...

http://staam.org/#36750 tramadol 650 mg - tramadol for dogs 100mg

Anonymous said...

http://staam.org/#37708 tramadol de 50 mg para que sirve - tramadol high energy

Anonymous said...

buy xanax online would xanax show up drug test - 10 panel drug test xanax

Anonymous said...

http://staam.org/#50589 where can i buy tramadol online - tramadol for dogs pain

Anonymous said...

http://staam.org/#10699 buy tramadol online without prescriptions - who makes generic tramadol

Anonymous said...

http://staam.org/#92453 tramadol online with mastercard - tramadol overdose treatment

Anonymous said...

http://bayshorechryslerjeep.com/#1833 dosage of xanax for anxiety - pills not take xanax

Anonymous said...

xanax pills xanax bars online no prescription - buy xanax tijuana