Bismillahir-Rahmanir-Rahim.. Assalamualaikum... Kepada para pengunjung. Tujuan blog ini di wujudkan adalah untuk berkongsi ilmu dan maklumat. Posting-posting dari blog ini tidak terbatas pada satu-satu bab. Ia lebih kepada mengikut citarasa hamba sendiri. Harap maaf jika tidak memenuhi kehendak jiwa serta keselesaan para pengunjung yang berlainan idealogi. Namun hamba tetap menyediakan berbagai label infomasi ( scroll down pada sidebar dibawah dan lihat pada "LABEL" ) untuk dimanfaatkan bersama. Semoga dapat memberi manfaat pada kita semua insyaAllah. wassalam.

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK SUPAYA SENANG AKU NAK MELAWAT DAN FOLLOW KORANG BALIK.. INSYA ALLAH.

Friday, August 6, 2010

TUDM MENGALAH DENGAN 'TAIK ' ?

بسم الله الرحمن الرحيم

TUDM CARI TAPAK BARU GANTI PANGKALAN SUNGAI BESI - melayau

Tentera Udara Diraja Malaysia (TUDM) sedang mengenal pasti beberapa lokasi di sekitar Lembah Klang untuk dijadikan pangkalan baru bagi menggantikan pangkalan sedia ada di Sungai Besi.

Timbalan Panglima TUDM, Lt. Jen Shahron Ibrahim berkata, TUDM dan Kementerian Pertahanan masih mengkaji lokasi strategik yang bersesuaian sebelum membuat keputusan untuk memindahkan pangkalan Sungai Besi ke lokasi baru.

"Kita telah meninjau beberapa lokasi, namun keputusan belum boleh ditetapkan kerana proses ini memerlukan perancangan dan kajian rapi. Kita masih mencari lokasi yang pastinya mesti strategik dan sesuai sebagai pangkalan logistik,” katanya kepada pemberita.

Nota:
sila ulang baca berita ini.
fahami dengar mata kasar dan mata halus.
dengan mata kasar melihat hanya melihat berita biasa.
dari mata halus klita lihat ada ketidak puas hati
dari tudm.

lihat bagaiman satu lagi sejarah bangsa di musnahkan
untuk cukong gemok.

kalau cukong ini kacak bergaya okay juga.
sudah lah gemok nama pula taek… macam tak ada nama
lain…. aik siapa malaon ini kah kah kah

nota:
fahami makna: mencari untuk meneganl pasti
ini ertinya taik ambil tudm sungai besi
tanpa perancangan tempat ganti.

mencari lokasi stratejik : ini bermakna
stratejik untuk pertahan negara.
sungai besi yang strateji telah di ambil oleh taik.

nota:
sampai bila melayu akan terus jadi bodoh.

tak sedar sedar lagi

madey pilihara vincent tan
dolah pilihara patrik badawi
najib pilihara taik kah kah kah - TTUNTUK TEMAN-TEMAN BLOGGERS YG MELAWAT BLOG INI, TINGGALKANLAH SEPATAH DUA KOMEN UNTUK DIJADIKAN PERINGATAN AGAR AKU X TERLUPA UNTUK MELAWAT BLOG KALIAN KEMBALI.. INSYA ALLAH.. ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..

1 comments:

denai semantan said...

Inilah hadiah pengorbanan rakyat Malaysia drp rejim UMNO/APCO,... rakyat didahulukan supaya terus sengsara dan kroni tetap diutamakan bagi terus merompak harta dan hak rakyat,... mampos UMNO/APCO