Bismillahir-Rahmanir-Rahim.. Assalamualaikum... Kepada para pengunjung. Tujuan blog ini di wujudkan adalah untuk berkongsi ilmu dan maklumat. Posting-posting dari blog ini tidak terbatas pada satu-satu bab. Ia lebih kepada mengikut citarasa hamba sendiri. Harap maaf jika tidak memenuhi kehendak jiwa serta keselesaan para pengunjung yang berlainan idealogi. Namun hamba tetap menyediakan berbagai label infomasi ( scroll down pada sidebar dibawah dan lihat pada "LABEL" ) untuk dimanfaatkan bersama. Semoga dapat memberi manfaat pada kita semua insyaAllah. wassalam.

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK SUPAYA SENANG AKU NAK MELAWAT DAN FOLLOW KORANG BALIK.. INSYA ALLAH.

Monday, April 12, 2010

CISS...!!! CILAKA PUNYA OBAMA.. YOU DROP MY WATER FACE LA... HAHAHA

بسم الله الرحمن الرحيم

KEDATANGAN PEMIMPIN NO 1 MALAYSIA TIDAK DIALU-ALUKAN BAHKAN TIDAK DIENDAHKAN OLEH OBAMA...?

Kasihan Najib Tak Bersambut

Oleh Lan Iisma 11 April 2010
Siasah
Kasihan Najib. Ketibaan Najib dan Rosmah di pangkalan tentera udara Andrews hanya disambut oleh Duta Besar Malaysia ke Amerika Syarikat Jamaludin Jarjis. Manakala Dr Rais Yatim menyambut Najib di Four Seasons Hotel yang menjadi tempat penginapan beliau.

Kasihan Najib. Kebiasaannya sekiranya pemimpin negara tiba ke sesebuah negara, dia akan disambut oleh ketua negara berkenaan, tak pun disambut oleh menteri. Nampaknya Najib yang diriuhkan di sini ke Amerika hanya disambut oleh orang Malaysia sendiri. Tak patutkan Amerika buat macam itu, tak apalah, Najib pemimpin berjiwa rakyat, pergi ke negara orang jailah macam rakyat biasa kecuali oleh orang-orang Malaysia sendiri.

Kasihan Najib. Usahalah sebaiknya mendapatkan foto yang baik, bersalam dengan Obama atau apa-apalah untuk dibesarkan di akhbar UM dan tajuknya Najib begitu akrab dengan Obama. Agak-agaknya ada tak karpet merah macam Anwar dulu-dulu. - ek-ele


UNTUK TEMAN-TEMAN BLOGGERS YG MELAWAT BLOG INI, TINGGALKANLAH SEPATAH DUA KOMEN UNTUK DIJADIKAN PERINGATAN AGAR AKU X TERLUPA UNTUK MELAWAT BLOG KALIAN KEMBALI.. INSYA ALLAH.. ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..

66 comments:

MissXYZ said...

salam
itulahlah yang sepatutnya...
dah wt mende org tak suke wt pe di sambut =) tq atas komen saudara.

ukhwah terjalin antara kita kerana saudara seagama...
tanpa mengenal rupa paras dan warna..
di hati kita tetap teguh bersaudara di atas dunia yang sebentar cuma...

wassalam =)

Anonymous said...

Apasal ko kesah sgt?
Nko dapat saham ke bela anwar tu? Anwar support nko gak ke?

ms_panda FOM said...

buat ape nak dapatkan gambar salam dengan obama tu?obama pun due kali lima mcm bush gak.so tak payah nak kecoh sgt.watpe nk amik gmbr dgn presiden amerika kalo kita sini pun menentang tindakan amerika yang menyerang umat Islam kat timur tengah.tak disambut obama lagi bagus rasenye

Anonymous said...

wow!!cantiknye bini perdana menteri Islam ni....

parpukari said...

panda.. kau cakap tu betul.. tapi kan si najib tu yg terhegeh2 datang sana.. klau x perlukan sambutan dari obama kenapa pula terhegeh2 pegi sana? duduk jer la kat malaysia ni gentel biji kelentit rosmah tu lagi elok. kah..kah..kah..kah.. najib babi.. obama babi...umno babi.. perkasa babi... kah..kah..kah..kah...

gorgondolamedusa said...

yahoo:
Obama: Al-Qaida would use nuke if it could
By ANNE GEARAN, AP National Security Writer Anne Gearan, Ap National Security Writer – Sun Apr 11, 7:53 pm ET

WASHINGTON – If al-Qaida acquired nuclear weapons it "would have no compunction at using them," President Barack Obama said Sunday on the eve of a summit aimed at finding ways to secure the world's nuclear stockpile.

http://news.yahoo.com/s/ap/20100411/ap_on_go_pr_wh/us_obama

*********************

haha obama tgh sebuk nak ngancurkan dunia islam,
mamat mongol ni sebuk plak nak pi kipas punkoq die...
cantekkkk!!!!

mat monggol ni mesti nak cari jalan camne nak masukkan yahudi2 ke malaysia secara senyap,
sebab yahudi2 kat malaysia ni dah terkantoi ngan pak Nuar.
mat monggol ni nak mintak belas kasihan a kot. hahaha stupid!
bodo punya org!

Merekah Fajar said...

Hahaha.......tak patut Obama buat Najib macam itu, kan dia dulu pernah makan belacan macam si-Najib, kahkahkah......

Mungkin dia tak sehebat Pak Nuar, kot?

Anonymous said...

generic xanax xanax usage - buy xanax bars 2mg

Anonymous said...

buy tramadol online buy tramadol ultram ultracet online - tramadol brand name

Anonymous said...

generic xanax xanax no prior prescription - xanax withdrawal pain

Anonymous said...

xanax online alprazolam0 5mg germed ms - xanax side effects pain

Anonymous said...

generic xanax buy xanax bars online no prescription - xanax recreational use weed

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol dosage women - tramadol buy online usa

Anonymous said...

is it illegal to buy xanax online generic xanax street value - overdose with xanax

Anonymous said...

tramadol without prescription overdose from tramadol - buy discount tramadol

Anonymous said...

buy alprazolam online no prescription xanax effects muscles - small white generic xanax

Anonymous said...

buy tramadol online buy tramadol online pharmacy - order tramadol overnight delivery

Anonymous said...

generic xanax xanax and alcohol psychosis - are all generic xanax the same

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol and ultram - tramadol 50 mg and beer

Anonymous said...

generic xanax xanax overdose brain damage - xanax effects depression

Anonymous said...

carisoprodol 350 mg 350 mg of carisoprodol - carisoprodol rx

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol with valium high - tramadol 50mg uses

Anonymous said...

xanax online xanax bars alp - buy alprazolam online uk

Anonymous said...

xanax online pharmacy wiki xanax bar - xanax 0.5 mg

Anonymous said...

carisoprodol 350 mg carisoprodol in urine test - carisoprodol wikipedia

Anonymous said...

generic xanax xanax drug test detection - can xanax overdose fatal

Anonymous said...

buy tramadol cod buy tramadol 50mg usa - tramadol withdrawal long symptoms

Anonymous said...

buy cialis online cialis reviews 20 mg - buy viagra cialis online usa

Anonymous said...

tramadol online no prescription can u buy tramadol over counter - tramadol overdose liver failure

Anonymous said...

xanax online xanax bars no prescription online - buy xanax mastercard

Anonymous said...

tadalafil without prescription cialis online cheapest - cialis cost walmart

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol is the generic of what - tramadol al 100mg retardtabletten nebenwirkungen

Anonymous said...

xanax online online mexican pharmacy xanax - order xanax overnight online

Anonymous said...

buy cialis online cialis 36 - cialis joke video

Anonymous said...

buy cialis online generic cialis purchase - buy cheap cialis online us

Anonymous said...

where can i buy xanax online xanax taper - xanax side effects of withdrawal

Anonymous said...

order cialis online buy cialis online safely - where to buy cheap cialis online

Anonymous said...

xanax online mix of xanax and alcohol - beat xanax drug test

Anonymous said...

buy cialis online buy cialis online in new zealand - generic cialis us safe

Anonymous said...

buy cialis online cialis price eu - cialis online paypal

Anonymous said...

generic xanax xanax g3720 - generic xanax dogs

Anonymous said...

http://landvoicelearning.com/#57594 tramadol death by overdose - legal purchase tramadol online

Anonymous said...

buy tramadol buy cheap tramadol online cod - tramadol youtube

Anonymous said...

learn how to buy tramdadol tramadol same high vicodin - where can i buy tramadol over the counter in the us

Anonymous said...

buy tramadol tramadol hcl 200mg er - tramadol overnight no prescription mastercard

Anonymous said...

learn how to buy tramdadol buy tramadol with mastercard - tramadol 50 mg and naproxen

Anonymous said...

http://landvoicelearning.com/#62431 tramadol 50 mg white pill - tramadol jerking

Anonymous said...

http://landvoicelearning.com/#23561 tramadol 50 mg itching - buy tramadol online with mastercard

Anonymous said...

buy tramadol online mastercard overnight tramadol 50 mg and - tramadol ratiopharm 100mg nebenwirkungen

Anonymous said...

buy tramadol ordertramadolonline - buy online texas tramadol

Anonymous said...

buy tramadol online where can you buy tramadol - tramadol ultram recreational

Anonymous said...

tramadol overnight shipping tramadol online with mastercard - taking tramadol for dogs

Anonymous said...

learn how to buy tramdadol can you order tramadol online legally - tramadol 100 mg iv

Anonymous said...

where to buy xanax online xanax withdrawal symptoms length - home drug test xanax

Anonymous said...

buy xanax online much does 1mg xanax cost - xanax effects last

Anonymous said...

buy xanax online xanax bars 2mg - xanax 0.25 mg tablet

Anonymous said...

http://staam.org/#21236 cheapest tramadol online no prescription needed - order tramadol online pharmacy

Anonymous said...

xanax pill xanax 10 mg generic - propranolol vs xanax for anxiety

Anonymous said...

http://staam.org/#90723 where to buy tramadol for dogs - is tramadol hcl make you high

Anonymous said...

can you buy tramadol online legally tramadol overdose in a dog - order tramadol online legally

Anonymous said...

cheap tramadol buy-tramadol-online.org - tramadol withdrawal management

Anonymous said...

buy xanax online effexor xanax drug interactions - get really high xanax

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol ultram 100mg - tramadol hcl 50 mg picture

Anonymous said...

buy xanax online buy xanax online no prescription australia - generic xanax .5

Anonymous said...

buy xanax online xanax high how long does it last - withdrawal from xanax and alcohol

Anonymous said...

xanax cost buy xanax online insurance - xanax overdose damage