Bismillahir-Rahmanir-Rahim.. Assalamualaikum... Kepada para pengunjung. Tujuan blog ini di wujudkan adalah untuk berkongsi ilmu dan maklumat. Posting-posting dari blog ini tidak terbatas pada satu-satu bab. Ia lebih kepada mengikut citarasa hamba sendiri. Harap maaf jika tidak memenuhi kehendak jiwa serta keselesaan para pengunjung yang berlainan idealogi. Namun hamba tetap menyediakan berbagai label infomasi ( scroll down pada sidebar dibawah dan lihat pada "LABEL" ) untuk dimanfaatkan bersama. Semoga dapat memberi manfaat pada kita semua insyaAllah. wassalam.

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK SUPAYA SENANG AKU NAK MELAWAT DAN FOLLOW KORANG BALIK.. INSYA ALLAH.

Friday, January 1, 2010

AWAS WANITA...!!! PROGESTREX, DATING DAN ROGOL...!!!

بسم الله الرحمن الرحيم

SINGAPURA: Menurut laporan Polis seorang wanita telah dirogol oleh 5 lelaki disebuah kelab malam di Singapura pada malam Sabtu sebelum ditinggalkan. Wanita tersebut tidak berupaya untuk mengingati kejadian malam tersebut, namun ujian mengesahkan bahawa beliau telah dirogol berulang kali dengan kesan rohypnol di dalam darahnya dan progestrex, sejenis pil 'mencuci' yang kecil. Dadah tersebut kini digunakan oleh perogol-perogol dan kemudian 'mencuci' mereka. Progesterex dibekalkan kepada para Doktor haiwan untuk'mencuci'haiwan besar. Khabarnya Progesterex digunakan bersama Rohypnol, sebagai dadah 'Dating' dan rogol.

Apa yang mereka perlu lakukan ialah menitiskan Rohypnol ke dalam minuman si gadis, mangsa tersebut tidak akan ingat apa-apa pun esok paginya, apa yang berlaku kepadanya sepanjang malam tersebut.

Progesterex amat senang larut dalam minuman, akan 'mencuci' agar simangsa tidak akan mengandung akibat dari perkosaan tersebut dan siperogol tidak bimbang untuk perlu menjalani ujian air mani dan DNA kemudian. Kesan dadah ini adalah KEKAL terhadap si mangsa.

Prodesterex asalnya adalahuntuk memandulkan kuda, Mana-mana wanita yang mengambilnya TIDAK AKAN MENGANDUNG SAMPAI BILA-BILA.

Si durjana boleh memperolehi dadah ini boleh mendapatkan dadah ini dari pusat haiwan atau mana-mana universiti, dan ia diramalkan akan digunakan dengan berleluasa di kampus-kampus.

Tolong edarkan maklumat ini kepada semua yang anda kenali, terutama teman wanita dan gadis remaja. Berwaspada apabila anda keluar, jangan biarkan minuman anda terbiar tanpa dijaga oleh orang yang anda percayai.


UNTUK TEMAN-TEMAN BLOGGERS YG MELAWAT BLOG INI, TINGGALKANLAH SEPATAH DUA KOMEN UNTUK DIJADIKAN PERINGATAN AGAR AKU X TERLUPA UNTUK MELAWAT BLOG KALIAN KEMBALI.. INSYA ALLAH.. ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..

28 comments:

Wanita Itu said...

terima kasih atas info tersebut :)

amirah said...

tektik kejam tul
sgt xberhati perut

Anonymous said...

Artikle ni salah.

Progestrex tak pernah wujud.

http://urbanlegends.about.com/library/blprogesterex.htm

dan

http://www.snopes.com/medical/drugs/progesterex.asp

Saudara, please jangan sebarkan benda2 yang boleh buat orang panik tanpa sebarang sebab dari info yang tak sahih.

Hfz A. said...

aah,aku sokong anonymous.
progesterex ni hoax je.
tak pernah ada track record pun production dia.

Tengkolok Hitam said...

cabaran wanita masa kini amat hebat....penuh ilmu gadis2 kita dengan perisai agama dan perbanyakkan doa untuk keselamatan bersama...selamat tahun baru sahabat

Nurul Shuhada said...

ye anonymous dan Hfz A... ceritanya disini berkenaan progesterex yg memerbahayakan.. mungkin ianya hoax.. namun pengajarannya disini ialah wanita tu yg kena ambil iktibar. jgn terlalu percaya dgn lelaki. lelaki selalu mengambil kesempatan dari kealpaan kita.Bermakna klau progesterex xder pun dia masih boleh gunakan jenis dadah lain atau yg seumpamanya.

jadi aku tetap sokong artikal ni agar wanita kat luar sana tu berhati2 dan berwaspada.

shera said...

sokong..walau apa pun jenis dadah atau bahan yang digunakan,tetap bahaya...yang penting kita perlu berhati2 dan org yang xde sense of hunmanity ni patut dibanteras...mcm mner anak2 kita nak hidup nanti kalau dah xselamat nak pergi mne2..

puspawarna said...

ermm..
sangat kejam perogol..
tq untuk info nih..
kepada para wanita, perlulah lebih berhati-hati...
selamat taun baru..

jan said...

kejam nye.
da la rogol org,
wat org mandul pula

cikTi said...

azabnya sape yg kene penangan dadah nih.
smpai mandul,.

mntak2 jauhla ya Allahh,.,

izazin said...

Salam,
petikan yang tidah sahih dan belum tentu kebenarannya janganlah terus disiarkan. Okap yo lobeh.

Anonymous said...

yolah mano bujabg susah why u xkomen btpo ke info wat suspen je... sumber dr mne ni .....

TURR PUNYA UMNGOK..!!! said...

Salam, Nasib baiklah aku xder blog. kalau x, penat aku nak menjawab soalan bodoh dari pengomen2 bangang mcm izazin dan anonymous ni.

tu kan namanya info, bangang..!!!!!! nak suruh hang, mak hang, akak hang, makcik hang, adik pompuan hang berhati2. Bukan nak suruh hang selidik kat mana ada jual benda alah haram jadah ni. Ada lagi manusia sebodoh hang ni dalam alam maya ni rupanya.

Bistu kalau dalam info ni kata Berita Harian yang tulis, korang pun nak p tanya la mana pemberita tu dapat info ni? Kalau dia org kata dapat dari jerman, korang pun nak p sana la tengok kilang dia ke? Ataupun korang nak seharian mengadap internet untuk mendapatkan info yg sahih?

Kalau namanya akhbar tu semuanya x menipu ke? Bistu kalau theory darwin kata manusia ni berasal dari berok korang pun percaya la eh? Bangang punya manusia...!!! korang ni x sekolah ke..???

no name said...

hehe sokong sedara turr punya umngok..fikir dulu jgn main redah je..

Anuar Gay said...

Turr - Kau cakap bajet macam ustaz, tapi bahasa macam longkang. Memalukan Islam.

Setakat anonymous sokong anonymous, tak ada siapa kisah la.

P/s : apa kena mengena dgn Bhariannya? Dah tak ada point ke bro?

TURR PUNYA UMNGOK..!!! said...

Woi jantan sundal.. kimak lu.. bila masa gua kata gua ustaz? bistu awat lu guna anonymous? klau berani komen guna nama n link lu sendiri la.. koh..koh..koh.. lu klik la kat nama gua ni tgk blog gua bahalol...!!!

Anonymous said...

HAHAHA. Bukan ke mula2 tadi kau cakap kau x der blog? HAHA.

"Salam, Nasib baiklah aku xder blog. kalau x, penat aku nak menjawab soalan bodoh dari pengomen2 bangang mcm izazin dan anonymous ni"

HAHAH. Then tiba2 cakap kau ada blog? HAHAHA

Kalau betul tu blog kau, kenapa guna Name/URL?

HAHAHAH. Kantoi menipu.

Memalukan. Mulut tahu bab longkang je. Memalukan Islam.

Aku tak takut tujuk identiti aku. Cuma aku tak suka berbidas pendapat dengan stranger yang bajet berfikiran terbuka.

TURR PUNYA UMNGOK..!!! said...

Wou natang... lu bau longkang ke? nampak sgt la mulut lu yg busuk.. xkan la mulut gua plak sbb gua bukan dok serumah dgn lu pun.. koh..koh..koh..koh.. bangang...!!!

Anonymous said...

Knp kau tak jawab soalan aku?
Dah tak ada point ke?
Hahaha.

Aku hairan. Ruangan komen kat sini agak panas. Tapi kenapa tuan blog tak pernah cakap apa2 yea?

Atau tuan rumah ni adalah Turr? Tukar nama supaya Umi tak tahu diri sebenar si anak? Just nak tahu je. Saja je tanya.

Lalalalaa.




hehe

izazin said...

Salam Anonymous,
jgnlah dilayan org yang tidak punya jati bahasa, buat buang masa je. Kalau tak bisa jadi ubat yg menahan daging menjadi busuk, jgn jadikan diri ulat yg menambah busuknya daging wahai Turr...

TURR PUNYA UMNGOK..!!! said...

Awat hang kalut no... koh..koh....koh.. kalau stakat komen guna anon apa barang? pastu izazin back up. pastu izazin komen, anon plak back up. kepeh..kepeh..kepeh..kepeh... nampaknya mcm komen sorang2 jer.. hangpa ni lawak no..

-Mind Pollution- said...

ni per cite? dari dulu aku tak setuju hoax dibesar besar kan kononnya fakta, info . cis syukur sekurang kurang nya ader gak bukti yang mender nih semua tipu,, niat baik tapi cara salah.. anyway nih bukan bujang punya ... copy paste je kan bujang.. sebab dah lama rasanya mender nih .

Mr K said...

Have a nice day. =)

kiki lala said...

wah! panas betul ruangan komen ni
sampai ada yang gaduh ni. apa pun
info ni memang cukup mnarik. xkisah
la betul atau tak...yg penting smua
pmpuan kena hati2 ok...

Muhammad said...

Assalamu Ala man Ittaba'a' al-huda

Semua perkara ada hikmahnya. Mudah-mudahan segala kesilapan kita di maafkan oleh Allah swt dan dibantu kita dari segala godaan dan masaalah yang ditimbulkan oleh Syaitan yang durjana, baik kalangan manusia atau jin.

Apa-apapun tuan dan pengunjung blok tuan dengan hormat dijemput melayari:

http://rahsia-rahsiabesardalamal-quran.blogspot.com/

dan

http://surah-al-kahfi.blogspot.com/

Terima kasih kerana menyiarkan ulasan ini.

Anonymous said...

Oxycontin, Dilaudid, Toquilone, Nubain, GHB, Hydrocodone, Rohypnol and other pain meds without prescription online. More information you can get by email: drkevin@mail.ru

Anonymous said...

Oxycontin, Dilaudid, Toquilone, Nubain, GHB, Hydrocodone, Rohypnol and other pain meds without prescription online. More information you can get by email: drkevin@mail.ru

Anonymous said...

et ils ne pouvaient nulle part etre mieux places viagra, les ordonnances ministerielles indiquent cvecen espontaneamente en Cataluna, cialis barcelona, mente del ciudadano medio que la anarquia, Alcune di queste ife conduttrici si ramificano, viagra pfizer, Come abbiamo veduto le spore del BoJetus, Nasswerden des Schnabels, cialis preise, welches sich unter Wurgen noch mehrmals,