Bismillahir-Rahmanir-Rahim.. Assalamualaikum... Kepada para pengunjung. Tujuan blog ini di wujudkan adalah untuk berkongsi ilmu dan maklumat. Posting-posting dari blog ini tidak terbatas pada satu-satu bab. Ia lebih kepada mengikut citarasa hamba sendiri. Harap maaf jika tidak memenuhi kehendak jiwa serta keselesaan para pengunjung yang berlainan idealogi. Namun hamba tetap menyediakan berbagai label infomasi ( scroll down pada sidebar dibawah dan lihat pada "LABEL" ) untuk dimanfaatkan bersama. Semoga dapat memberi manfaat pada kita semua insyaAllah. wassalam.

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK SUPAYA SENANG AKU NAK MELAWAT DAN FOLLOW KORANG BALIK.. INSYA ALLAH.

Friday, November 20, 2009

STOP BUYING NIKE'S PRODUCTS

بسم الله الرحمن الرحيم

This is what the 'NIKE' company did ....
'NIKE' company wrote the name of 'ALLAH' on the shoes & from the back so no one will notice this .......






IF YOU ARE A REAL MUSLIM YOU HAVE 2 FORWARD IT DON'T STOP ......

UNTUK TEMAN-TEMAN BLOGGERS YG MELAWAT BLOG INI, TINGGALKANLAH SEPATAH DUA KOMEN UNTUK DIJADIKAN PERINGATAN AGAR AKU X TERLUPA UNTUK MELAWAT BLOG KALIAN KEMBALI.. INSYA ALLAH.

11 comments:

PeNgEmiS dUniA said...

ni krg Ajo nmenyer

Anonymous said...

Babi punya nike ni.. bagitau kawan-kawan semua start hari ni boycott nike...!!!! nike kapir harbi..!!!

ijoks2009 said...

Salam sifu,
Muusuh2 Islam tidak akan pernah berhenti dari terus menyerang kita dengan pelbagai cara,
tapi kebanyakan kita kurang menyedari dengan terus menyokong produk mereka.
Allahuakbar..

Pergi jahanam dengan zionis..

“...telah nyata kebencian dari mulut-mulut mereka, dan apa yang disembunyikan oleh hati mereka adalah lebih besar lagi...” -Ali-Imran (3):118-


“Orang-orang Yahudi dan Nasrani tidak akan redha kepada kamu hingga kamu mengikuti agama mereka” -Al-Baqarah:120-

Gedung Akal said...

Salam,
Komen gua ah..patut didedahkan lebih banyak lagi isu sedemikian.
Gua akan masukkan kasut ini dalam blog gua ok.

syahbandar87 said...

mulai hari ini aku x akan pernah berbangga dngn jenama2 nike nie..walaupun nike made in thaiand skaipun.semuanya itu kearah menyokong dan berbangga dngn musuh2 islam

ijoks2009 said...

Ini Cerpen ketiga saya dlm blog.jangan lupa baca dan bagi komen.
http://ijoks2009.blogspot.com/2009/11/jongos-ketua-serigala.html

Puteri Amal said...

Come and join us.....boikot NIKE..!

maria said...

i sokong...memang xpatut!!

aiSyah said...

uish~
xtw lak ad kes cmni..
pela nk jd ngn d0wng ni kn..huh~
pape pn,salam ziarah ye :)

Dama-Ulan said...

Salam,

Yahudi memang musuh Islam dari dulu, kini dan selamanya..

Tapi yg menyokong mereka sblm ni pn kebanyakan org Islam jugak.. mmmm.. dama ulan dh maleh nk kata apa2 lg...

Manusia meterialistik hukumnya kafir...

Wasalam...

D'Rainbow said...

Name of company: D' RAINBOW ENTERPRISE (reg. no. 001901361-U) Kami adalah belia yang ingin mencuba dalam dunia perniagaan. Mengikut saranan kerajaan belia sifar jenayah. Kami mengeluarkan pelbagai jenis biskut cip coklat, muffin dan pelbagai produk lain akan kami lahirkan di masa akan datang. Produk kami sgt segar kerana kami hanya membuat cookies ini jika hanya ada tempahan juga di jamin HALAL... Sebarang tempahan boleh dibuat dgn kami... +6013-2273878 (Mr. Zac) +6013-2504567 (Mr. Dani) +6013-2504756 (Ms. Rina) Beli produk kami bermakna anda MENYOKONG PRODUK MALAYSIA!!!!