Bismillahir-Rahmanir-Rahim.. Assalamualaikum... Kepada para pengunjung. Tujuan blog ini di wujudkan adalah untuk berkongsi ilmu dan maklumat. Posting-posting dari blog ini tidak terbatas pada satu-satu bab. Ia lebih kepada mengikut citarasa hamba sendiri. Harap maaf jika tidak memenuhi kehendak jiwa serta keselesaan para pengunjung yang berlainan idealogi. Namun hamba tetap menyediakan berbagai label infomasi ( scroll down pada sidebar dibawah dan lihat pada "LABEL" ) untuk dimanfaatkan bersama. Semoga dapat memberi manfaat pada kita semua insyaAllah. wassalam.

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK SUPAYA SENANG AKU NAK MELAWAT DAN FOLLOW KORANG BALIK.. INSYA ALLAH.

Wednesday, September 9, 2009

LAPORAN POLIS UGUTAN ROGOL TERHADAP YB RODZIAH

Bismillahirahmannirahim..


- Landskapsiasah. (click pada image untuk besarkan)

BS: Puak2 umngok ni kaki rogol rupanya... Amacam polis..? Xder apa2 tindakan ke? atau alasannya sukar untuk dikesan? Puak2 lembu umngok ni buat provokasi perkauman pun korang x tangkap ek? x kena ISA pun ek? bagus.. bagus.. bagus..

UNTUK TEMAN-TEMAN BLOGGERS YG MELAWAT BLOG INI, TINGGALKANLAH SEPATAH DUA KOMEN UNTUK DIJADIKAN PERINGATAN AGAR AKU X TERLUPA UNTUK MELAWAT BLOG KALIAN KEMBALI.. INSYA ALLAH. I LOVE YOU FULL.. HA..HA..HA..HA..

11 comments:

guaOtai. said...

As Salam BS, ada baik kiranyer sebelum ko terbitkan repot polis ni, padamkanlah nama , alamat rumah dan no telepon tu supaya tidak mendatangkan musibah kepada pengadu. Maaf, gua sekadar beri pendapat.

mamamin said...

hurmm.. betol jugak.. BS ni pakai copy paste jerk.. x scan dulu sebelum diterbitkan.. mesti tengah blur2 masa posting nis

BUJANG SUSAH said...

Hehehee... rasanya klau YB pun org x tau rumah dia kat mana susah laa.. Jika YB, sudah tentulah masyarakat setempat akan kenal dan tahu dimana rumahnya.. kalau pun org afrika nak dtg mengapa2kan dia, mesti la dia tanya masyarakat setempat kat mana rumah YB tu. hehehehe...

Apa2 pun terima kasih atas komen anda.

cookie devine said...

xkanl sape dia...

damaiinx said...

nie..laa
keje org..xbetemadun...
provok....wat,panaskan isue..
malu laa...zaman milinium,
ader lagi otak cam...binatang

ijoks2009 said...

Cuba baca blog ni pulak http://www.pasvspas.blogspot.com/
Tokguru dan Hj.Hadi Wahabi??

BUJANG SUSAH said...

Dah baca dah... Org UMNGOK punya kerja tu...

Naruto Sensei said...

Report tangkap dan hukum..ha ha ha

Bior Lembu disembelih lagi..

Naruto Era Pasca

Sila lihat MAsjid dinegeri UMNGOK sendiri nak dirobohkan..


http://bagindareformasi.blogspot.com/
2009/09/geng-lembu-tolong-sini-
masjid-nak.html

Naruto Sensei said...

Salam sila ke Chatroll Perisik Rakyat ada seseorang ingin berbincang dengan anda...he he nak bertanya soalan le tu..

CUPING MERAH said...

NANTI KLAU BUANG NAMA..ORANG KATA TIPU LAK..

BUJANG SUSAH said...

Naruto.. sorry.. ada kerja tadi.. x dpt nak join.

Cuping merah.. yesss..!!! 100 markah untuk anda.

damaiinx... jgn di ubah lagi... hehehe

Cik cookie... bila nak kawin ? hehee