Bismillahir-Rahmanir-Rahim.. Assalamualaikum... Kepada para pengunjung. Tujuan blog ini di wujudkan adalah untuk berkongsi ilmu dan maklumat. Posting-posting dari blog ini tidak terbatas pada satu-satu bab. Ia lebih kepada mengikut citarasa hamba sendiri. Harap maaf jika tidak memenuhi kehendak jiwa serta keselesaan para pengunjung yang berlainan idealogi. Namun hamba tetap menyediakan berbagai label infomasi ( scroll down pada sidebar dibawah dan lihat pada "LABEL" ) untuk dimanfaatkan bersama. Semoga dapat memberi manfaat pada kita semua insyaAllah. wassalam.

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK SUPAYA SENANG AKU NAK MELAWAT DAN FOLLOW KORANG BALIK.. INSYA ALLAH.

Monday, December 5, 2011

TERKINI: BUKTI MAHKAMAH KES ZINA TIMBALAN KETUA UMNO

بسم الله الرحمن الرحيم

Assalamualaikum..


FACEBOOK: Facebook rosli alias

Kalau siapa yang pernah terbaca kes zina Timbalan Ketua UMNO Pangsa Perdana (Rosli Alias) dengan isteri orang seperti yang pernah saya siarkan dahulu.. (klik link di bawah)

TANGKAP ISTERI SEDANG "DOGGY" DENGAN ..

dan

GAMBAR TANPA SEURAT BENANG KETIKA DITANGKAP

Kes ini juga pernah tersiar di Harian Metro (lihat DI SINI). Lanjutan dari paparan itu saya menerima beberapa email juga komen - komen yang yang menafikan cerita ini.

Terbaru, saya telah menerima satu email berserta dengan imej satu salinan yang membuktikan tertuduh memang telah disabitkan dengan kesalahan tersebut.


BUKTI: klik pada imej untuk besarkan

p/s: Juga mengikut kata penghantar email tu, isteri orang yang ditangkap bersama tertuduh itu kini hamil hasil persetubuhan haram tersebut.



EMAIL: Klik pada imej untuk besarkan



Maksudnya: Perempuan berzina dan lelaki yg berzina, hendaklah kamu sebat tiap2 seorang dr kedua-duanya seratus kali sebat; dan jgnlah kamu dipengaruhi oleh perasaan belas kasihan terhadap keduanya dlm menjalankan hukum agama Allah, jika benar kamu beriman kpd Allah dan hari akhirat; dan hendaklah disaksikan hukuman seksa yg dikenakan kpd mereka itu sekumpulan dr org yg beriman.



Ka’ab bin Ujrah r.a. berkata bahawa Rasulullah s.a.w bersabda: Akan datang di kemudian hari nanti, setelah aku tiada; beberapa pemimpin yang berdusta dan berbuat aniaya. Maka barang siapa yang membenarkan kedustaan mereka dan membantu (mendukung) tindakan mereka yang aniaya itu, maka ia bukan termasuk umatku, dan bukanlah aku daripadanya. Dan ia tidak akan dapat sampai datang ke telaga (yang ada di syurga).- Riwayat Tirmidzi, Nasae’i dan Hakim.

74 comments:

aimaniman said...

di akhbar2 perdana x digembar-gemburkan pun berita ni,.. nak disorok dan dinafikan la tuh.. 'bangkai gajah dan diselimut ngan totto narita' pun orang dapat hidu gak kan...

Anonymous said...

memalukan Universiti Malaya je ada staff macam ini. jijik. mak bapak malu sekampong. En Alias... kesiannya dapat anak macam ni...

Anonymous said...

memalukan Universiti Malaya je ada staff macam ini. jijik. mak bapak malu sekampong. En Alias... kesiannya dapat anak macam ni...

Anonymous said...

jangan si Rosli ni pun anak zina....

Anonymous said...

haiii umur dah dekat 50, perangai mak pak dia pun sama kot...

Anonymous said...

Akhirnye pecah gak pemimpin2 UMNO ea???mcm ni ciri2 pemimpin rakyat ape kn lgi...rosak Malaysia klu UMNO pegang memerintah lagi..

GORGONDOLAMEDUSA said...

PATUTLER TAKUT NGAN HUDUD...
KAHKAHKAAKH...

Anonymous said...

salam...penting sangat ke orang mcm ni yang sampai nak mengaibkan..kalau dorang vvip tau menteri takpe lah...pastu dh berlambak...bkn setakat staff UM je..anak2 imam pun ada..pak imam pun...orang keja sapu sampah pun ada...apa agenda dorg agaknya...bkn setakat org umno je...orang lain pun ada...mcm contoh majikan dengan orang gaji pun ada..adek dgn abang pun ada..fikirlah sendiri...

Anonymous said...

salam kepada pembaca semua....saya kenal sgt dgn bekas suami yang mengaku konon2 dia teraniya atau silap pilih jodoh...dia seorg pandai ckp meyalahkan org lain bkn berkata-kata seperti orang bijak...dia seorang yg suka membanggakan diri ..tunjuk lagak jaguh dan sebagainya... tpi dia tak bijak sebenarnya dia menunjukkan kebodohan dia sendiri...bwa teksi mencari rezeki utk anak2 tpi mencaci menghina ibu kepada anak2 dia..orang lain pun bercerai jugak...tapi taklah teruk sangat macam ni...wat malu kaum lelaki..serta menjatuhkkan maruah lelaki...kerana seorang wanita...dia membanggakan diri mengatakan wanita menangis merayu nak kawin dengan dia..kalau hebat sgt kenapa kawin pompuan yang dia kata tak bermaruah....disitu kita tahu bagaimana perwatakkan dia...selalu kita menyalahkan wanita mulut celupar tapi mulut alang lebih celupar...kat ex wife melakukkan zina...tapi adakah dia benar2 jujur...!

Anonymous said...

salam kepada pembaca semua...ini cerita saya dengan alang azisham bin mohamed...saya berkahwin dengan dia bkn suka sama suka tpi kerana telah mengandung...alang terperangkap...kalau seblm dgn saya ..dia terlepas tpi dgn saya dia terperangkap...so dia ada melakukkan zina dan telah merosakkan anak dara org iaitu saya..salina....20thn saya kawin takde apa yg saya dapat hanyalah cacian maki hamun dia...duit,barang kemas pemberian bapa habis digadaikan..rumah yg kami duduki adalah dari bantuan keluarga saya..daripada deposit sampailah ke bil2 api dan air...anak masuk asrama, universiti ..keluarga saya yg banyak membantu..keluarga alang hanyalah mendengar sahaja...setiap kali raya ...daripada pakaian hinggalah ke kuih raya ..keluarga sayalah yg menghulur termasuk baju dia..anak2 ada masalah sekolah pembelajaran sayalah berdepan dgn pihak sekolah serta guru..yang dia tahu cuma bwa teksi cari duit bagi pada betina lain...balik rumah duit takde..yg dia bagi cuma maki hamun...dgn anak tak pernah mesra..tapi setiap kali orang puji anak2 dia pandai..bangga diri..
pembaca nk tau kenapa dia menghentam rosli...dia sakit hati kerana dia dia telah tewas dalam ego bodoh dia...konon2 bangga dia pukul rosli...tapi sebenar dia pengecut...suatu hari dia x pulang kerumah..bila pulang kerumah dalam keadaan kelam kabut..masuk bilik air pun bawa phone..tpi sepandai2 dia ada bodoh gak..saya terbaca mcj dlm phone dia...betina sial merayu pelbagai...bkn lawa pun gemuk mcm adibah noor..bila ditanya tak mengaku..maka terjadilah pertengkaran ...kerana teralu marah saya sempat capai botol mineral dan melontar pada dia..apa yg dia cuma wat hanya lari dan panggil polis dtg kerumah kata saya gila...setiba polis dirumah .. saya siap jemput masuk rumah dan mencerita kejadian sebenar..akhirnya pihak polis kata kalo masalah rumah tangga jgn panggil polis...wat malu je..bknkah tu tindakkan dia yg bodoh..daripada org tak tahu akhirnya orang tahu...
pemandu teksi dikuala lumpur pun bwa teksi..balik rumah tidur..ni bila tanya tidur dlam teksi...
pembaca semua bayangkan kalau 12 jam sehari memandu teksi..duduk bolehkan tidur dalam teksi...?kenapa pekara ni terjadi pada dia..dia sendiri mengaku yang dia tak jujur dalam perkahwinan..saya tertanya sehingga sekarang adakah pernikahan saya ni sah dari hukum syarak atau sedangkan masa tu saya tengah mengandung!masa dgn alang...saya tak malu nak mengaku ..kalau alang boleh mangaibkan saya ..aib dia selama ni akan dan sudah pun terbongkar atas kebodohan dia...saya tau sapa dalang disebalik bujang senang...saya taklah sebodoh mcm tukang karang ni...betapa bodoh boleh melayan cerita karut alang..kesian sungguh pada yg melayan cerita alang..saya dh dimaklumkan kebanyakkkan custemer alang dh tak mahu menggunakkan perkhidmatan alang kerana mulut busuk dia... lagi di dh takde pegangan agama langsung...silap 2babi pun dia mkn..kerana tulah perkataan setiap kali keluar dari mulut dia...saya tak pernah tengok dia sembahyang apatah lagi puasa...mc tu kah dikata dia sebagai pemimpin!saya sendiri pernah terjumpa dalam seluar dia ada kemenyan...macamne dia ble gembar gemburkan cite bahawa saya terkena minyak dagu..sedangkan yang menggunakan adalah dia..sampai hujung nyawa takkan halalkan apa yang telah dia ambil dari saya..kenapa dia tak ceritakan yang dia telah ditahan lokap selama 6 hari...atas jaminan pihak polis..bukan dia bayar wang jaminan....itu pun setelah pihak mangsa menarik semula dakwaan dgn bersyarat bahawa dia dikenakan ganti rugi...

Anonymous said...

salam ....saya dan alang dah xde kena mengena lagi..kenapa mereka yang tidak bekenaan masih lagi nak menganggu ketenteraman orang lain..dan saya masih merasa hairan mereka yang berkenaan yang terlibat secara langsung atau tidak sedia maklum alang memang kaki putar belit boleh terpedaya dengan kata2 dia..dh memang tahu banyak yang tak betul dari betul ..boleh jadi tak siuman!

Anonymous said...

untuk apa keluarkan surat kes khlwat ...kes tu dh pun selesai...agaknya dh xde kerja lain...banyak lagi kat luar sana kes mcmni yang sama kenapa tak prgi banteras! kenapa tuan punya blogger ni dan sekutu2nya nakkan jawatan yang mereka ni pegang kr? kalau nk ameklah jawatan tu semua memandangkan mereka pun dah meletakkan jawatan tu semua..bagi merka apa yang ada pada jawatan tu semua...lg pun bapak salina dh mengetahui pernikahan meraka dan family semua dah submit...wat pe nk malukkan orang nescaya 1 hari anda akan dimalukkan oleh orang lain...

Anonymous said...

PESANAN KEPADA JANTAN KARAT BERNAMA ALANG AZISHAM BIN MOHAMED @ AJIB SENGAL...SILA KEMBALIKAN KESMUA KAD KEAHLIAN KRT PANGSA PERDANA YANG BERADA DITANGAN ANDA..KAD TERSEBUT BUKAN MILIK ANDA...KESEMUA AJK TELAH DIMAKLUMKAN KEHILANGAN KAD TERSEBUT...SO JANGAN NK MENCURI HAK ORANG LAIN..SEKIAN

Anonymous said...

dh xde cite lain ker? asyik kua cite yang sama...dah basi!!!!!!!!!!!!mcm dh takde cite lain...dorang dh wat kemudian telah pun dihukum..so apa yang tak puas ati lagi kat dorg ni...aq ingat ex pompuan ni ada masalah mental lah....kalau orang yang siuman dia kan wat hal mcm tulah...

Anonymous said...

aku ingatlah ex pompuan ni ada wat salah serta dosa yang telah dia lakukkan pada ex wife dia..tu sebab dia skrg jadi macam orang sasau...tengok cara dia pun boleh tahu...kes khalwat mcmni dh sering kita dengar..tangkap dan dihukum ..so apa masalahnya....dah takde kena mengena langsung atau sebarang pertalian diantara mereka..kalau ada sesapa yang kenal dengan ustaz2 rekmenlah dengan ex pompuan ni biar dia berubat..ni dah jauh menyimpang ...kesian....takut esok duk tepi jalan cakap sorang2...

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol hcl 50 mg - tramadol 93 58 information

Anonymous said...

buy tramadol online buy tramadol online for dogs - buy tramadol no prescription usa

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol online no script - buy-tramadol-online.org

Anonymous said...

xanax online buy xanax online usa - .25 mg xanax for anxiety

Anonymous said...

buy carisoprodol online no prescription carisoprodol e 724 - carisoprodol mp 58

Anonymous said...

order tramadol order tramadol overnight mastercard - tramadol online fedex

Anonymous said...

purchase tramadol buy tramadol online with echeck - tramadol online no rx

Anonymous said...

xanax mg xanax dosage sleep - what is xanax drug class

Anonymous said...

xanax online xanax side effects euphoria - buy xanax online cheapest

Anonymous said...

buy tramadol online buy tramadol for cheap - buy tramadol ampules

Anonymous said...

carisoprodol soma carisoprodol 350 mg tab - carisoprodol 350 mg oral tablet

Anonymous said...

buy tramadol online no prescription cheap tramadol 180 - order tramadol online

Anonymous said...

generic xanax xanax muscle relaxer - xanax 721

Anonymous said...

where to buy tramadol online 100mg of tramadol safe - tramadol jaw pain

Anonymous said...

buy carisoprodol soma carisoprodol back pain - carisoprodol 350 mg soma

Anonymous said...

carisoprodol 350 mg carisoprodol schedule - do they drug test carisoprodol

Anonymous said...

buy tramadol online buy tramadol online from usa - ultram vs tramadol generic

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol al 100mg nebenwirkungen - buy tramadol in florida

Anonymous said...

buy carisoprodol carisoprodol online - buy carisoprodol cod

Anonymous said...

buy tramadol online generic tramadol online no prescription - tramadol hydrochloride 50 mg recreational use

Anonymous said...

cialis online cialis 0 2 - cialis online no rx

Anonymous said...

buy generic cialis no prescription generic cialis daily use - buy cheap viagra cialis

Anonymous said...

xanax online xanax for anxiety and insomnia - xanax street value australia

Anonymous said...

xanax online xanax dosage for sleep - buy xanax pfizer

Anonymous said...

buy generic cialis no prescription buy cialis tablets - cialis 20 mg tablets

Anonymous said...

buy cialis online cialis coupon trial - generic cialis thailand

Anonymous said...

xanax online can you buy xanax online - buy xanax online us pharmacy

Anonymous said...

buy cialis online cialis daily buy - buy cialis daily online

Anonymous said...

buy cheap cialis cheap discount cialis - cialis yorumlar?

Anonymous said...

xanax online cheap xanax online no rx - buy 3 mg xanax online

Anonymous said...

tadalafil without prescription secure tabs online cialis 20 mg - cialis free trial

Anonymous said...

xanax online order xanax legally - xanax side effects drugs.com

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol 100mg slow release - tramadol withdrawal worse than vicodin

Anonymous said...

learn how to buy tramdadol tramadol make u high - where can i buy tramadol in the usa

Anonymous said...

buy tramadol buy tramadol online no prescription usa - where to buy tramadol safely

Anonymous said...

http://blog.dawn.com/dblog/buy/#34852 buy tramadol online overnight delivery - tramadol overdose amount mg

Anonymous said...

http://landvoicelearning.com/#23561 tramadol 50mg pl - buy tramadol online us

Anonymous said...

buy tramadol buy cheap tramadol online no prescription - tramadol hcl drug interactions

Anonymous said...

http://buytramadolonlinecool.com/#91646 tramadol hcl muscle relaxer - tramadol addiction and seizures

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol 75 mg tablets - illegal order tramadol online

Anonymous said...

buy tramadol online no prescription overnight tramadol hcl side effects 50mg - tramadol (ultram) must be used with caution in persons with

Anonymous said...

learn how to buy tramdadol can you really buy tramadol online - how much tramadol dosage

Anonymous said...

http://landvoicelearning.com/#38471 tramadol 50 mg vs vicodin - can someone overdose tramadol

Anonymous said...

http://buytramadolonlinecool.com/#51726 tramadol high snort - buy tramadol online prescription

Anonymous said...

ways to buy ativan online lorazepam-ratiopharm 1mg beipackzettel - ativan dosage hospice patients

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol online reviews - buy tramadol no prescription

Anonymous said...

http://reidmoody.com/#51208 ativan 1mg high - ativan cream

Anonymous said...

buy ativan online ativan side effects pregnancy - ativan side effects urination

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol ultram narcotic - tramadol hcl 50 mg high

Anonymous said...

buy xanax overnight delivery buy alprazolam in mexico - xanax withdrawal 1 mg day

Anonymous said...

buy tramadol next day buy generic tramadol online - tramadol hcl 20mg

Anonymous said...

buy xanax online much xanax show up drug test - buy xanax brand online

Anonymous said...

can you buy tramadol online tramadol for dogs constipation - cheap tramadol online cod

Anonymous said...

http://ranchodelastortugas.com/#58720 buy xanax in china - alprazolam0 5mg germed ms

Anonymous said...

buy tramadol online cod overnight tramadol 50mg zydol - tramadol ultram dosage

Anonymous said...

http://ranchodelastortugas.com/#50238 white xanax bars g3722 - xanax high length

Anonymous said...

http://ranchodelastortugas.com/#30416 xanax bars with no prescription - how does xanax high feel

Anonymous said...

http://ranchodelastortugas.com/#30416 xanax dosage recreational - xanax recreational use side effects

Anonymous said...

http://ranchodelastortugas.com/#61301 xanax pills information - can you buy xanax online no prescription