Bismillahir-Rahmanir-Rahim.. Assalamualaikum... Kepada para pengunjung. Tujuan blog ini di wujudkan adalah untuk berkongsi ilmu dan maklumat. Posting-posting dari blog ini tidak terbatas pada satu-satu bab. Ia lebih kepada mengikut citarasa hamba sendiri. Harap maaf jika tidak memenuhi kehendak jiwa serta keselesaan para pengunjung yang berlainan idealogi. Namun hamba tetap menyediakan berbagai label infomasi ( scroll down pada sidebar dibawah dan lihat pada "LABEL" ) untuk dimanfaatkan bersama. Semoga dapat memberi manfaat pada kita semua insyaAllah. wassalam.

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK SUPAYA SENANG AKU NAK MELAWAT DAN FOLLOW KORANG BALIK.. INSYA ALLAH.

Thursday, August 25, 2011

BUKAN TENGOK JER TAPI SIAP RABA


بسم الله الرحمن الرحيم



PULAU PINANG, 24 Ogos -- Ketua Umno Bahagian Bayan Baru, Datuk Abdul Rahim Saibu melihat kaki Rosnah Ibrahim, 55, yang cedera setelah rumahnya hangus terbakar di Kampung Sungai Nibong Kecil di sini, hari ini. .Dalam kejadian awal pagi itu turut mengorbankan cucu Rosnah yang berusia 9 tahun. -pulakdah.blogspot.com


Note: Kata UMNO pejuang islam... Kalau cakap tak tahu hukum agama kang marah plak.. kih kih kih kih


Ka’ab bin Ujrah r.a. berkata bahawa Rasulullah s.a.w bersabda: Akan datang di kemudian hari nanti, setelah aku tiada; beberapa pemimpin yang berdusta dan berbuat aniaya. Maka barang siapa yang membenarkan kedustaan mereka dan membantu (mendukung) tindakan mereka yang aniaya itu, maka ia bukan termasuk umatku, dan bukanlah aku daripadanya. Dan ia tidak akan dapat sampai datang ke telaga (yang ada di syurga).- Riwayat Tirmidzi, Nasae’i dan Hakim.

5 comments:

www.dunialandax.com said...

eh..dia buat tak salah,tapi kalau kita,mau 2-3 bulan kuar paper =)

khairul said...

mangkuk sia punya umno

Kita mampu pakai tak nie ? .http://gilamodified.blogspot.com/2011/08/lamborghini-madura.html

Anonymous said...

ape nak diherankan..bini orang pun umporno ni doggy...setakat raba2 apalah sangat...

Amuraria said...

MAMAK PEDUKANG UMPORNO KAHKAHKAH !

Ringgo said...

udah amalan depa macam tu ..
pegang/sentuh/cum jadi kebiasaan tanpa batasan ..