Bismillahir-Rahmanir-Rahim.. Assalamualaikum... Kepada para pengunjung. Tujuan blog ini di wujudkan adalah untuk berkongsi ilmu dan maklumat. Posting-posting dari blog ini tidak terbatas pada satu-satu bab. Ia lebih kepada mengikut citarasa hamba sendiri. Harap maaf jika tidak memenuhi kehendak jiwa serta keselesaan para pengunjung yang berlainan idealogi. Namun hamba tetap menyediakan berbagai label infomasi ( scroll down pada sidebar dibawah dan lihat pada "LABEL" ) untuk dimanfaatkan bersama. Semoga dapat memberi manfaat pada kita semua insyaAllah. wassalam.

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK SUPAYA SENANG AKU NAK MELAWAT DAN FOLLOW KORANG BALIK.. INSYA ALLAH.

Wednesday, November 4, 2009

HOW MANY PRODUCTS ARE MADE WITH PIG PARTS

بسم الله الرحمن الرحيم


Klick pada image untuk besarkan.


UNTUK TEMAN-TEMAN BLOGGERS YG MELAWAT BLOG INI, TINGGALKANLAH SEPATAH DUA KOMEN UNTUK DIJADIKAN PERINGATAN AGAR AKU X TERLUPA UNTUK MELAWAT BLOG KALIAN KEMBALI.. INSYA ALLAH.

10 comments:

AZAM SHAH said...

isk...takut la plak nak beli produk2 ni..beli barg buatan malaysia lagi bagus...

Guru Tajwid said...

Inilah salah satu sebab mengapa umat Islam hari ini susah untuk mendalami ilmu agama.

ijoks2009 said...

Macam x ada binatang lain nak buat produk.Dlm banyak-byk binatang yg Allah buat Babi jugak yg jd pilihan.
Yahudi ni sengaja je nak kenakan org Islam.

BUJANG SUSAH said...

Azam... produk malaysia belum tentu halal jugak.

Guru tajwid... sokong 300%...

ijoks.. nape marah2 ni... tekanan perasaan la tu.. kawin la cepat dapat mengurangkan tekanan tu sikit... hehehehe

Werdah said...

Salam Bujang,

susah kan macam ni!! nampak gaya kena mkn nasi dgn ikan laut je lah.. nak makan sayur pun susah.. ikan darat bela pun susah.. udang kering, sotong kering ikan bilis dan telur pun..

siti ajar bt yaakob said...

Tentunya ada hikmah tersembunyi mengapa binatang ini begitu banyak kegunaannya...tu belum masuk lagi tentang porselin yang berkilat disebabkan campuaran tulang temulangnya....sebenarnya kita umat Islam semakin terhimpit...namun macam terperangkap...entah berapa banyak produk yang sudah kita gunakan?

~~zAnAfAhMi~~ said...

ish...ish....harap2 face mask yg akak guna takde kandungan binate ni. kita kena prihatin dgn setiap benda yg kita guna dan makan.

Ah SEng said...

thank bang sbb bgtaw..

Anonymous said...

We subscribe for Smartforexsignal for a few months and we have to say that we are very satisfied with style, results and quick response for any questions
and problems. We consider this [url=http://smartforexsignal.com]free forex signal[/url]
service an important part of our trading portfolio and looking forward into years ahead.

sri rahayu mamat said...

as salam wbt..
info menarik..minta izin nak share kat blog saya ye...utk panduan sesama umat islam supaya berhati-hati...:)