Bismillahir-Rahmanir-Rahim.. Assalamualaikum... Kepada para pengunjung. Tujuan blog ini di wujudkan adalah untuk berkongsi ilmu dan maklumat. Posting-posting dari blog ini tidak terbatas pada satu-satu bab. Ia lebih kepada mengikut citarasa hamba sendiri. Harap maaf jika tidak memenuhi kehendak jiwa serta keselesaan para pengunjung yang berlainan idealogi. Namun hamba tetap menyediakan berbagai label infomasi ( scroll down pada sidebar dibawah dan lihat pada "LABEL" ) untuk dimanfaatkan bersama. Semoga dapat memberi manfaat pada kita semua insyaAllah. wassalam.

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK SUPAYA SENANG AKU NAK MELAWAT DAN FOLLOW KORANG BALIK.. INSYA ALLAH.

Sunday, August 16, 2009

AYAT QURAN PENIPU

Bismillahirahmannirahim..

Ni cerita dah lama dah... Tapi mungkin ada diantara kita yang masih x tahu.. so email ni aku kongsikan sesama korang.





PENTING ...tolong sebarkan. Moga Allah yang balas jasa baik....
Yang pasti............ ini bukan ayat al-Quran......
Semoga kita semua berhati2 jangan sampai terbeli dan digantung di rumah kita.
Sebarkan dan maklumkan kepada semua saudara2 kita.
Tolong Baca.Jangan biarkan kita di perbodohkan oleh org2 KAFIR ..................
Perhatian Kalau ternampak penghujungnya ditulis
"Surah Injilu Matay"(Terus reject)
Assalammualaikum Al Muslimin dan sahabat-sahabat semua....
Sila baca dan edarkan kepada sesiapa yang tiada di dalam e-mail ini...
Itulah agenda Kristian, maka berhati-hatilah...... Jangan terpedaya pada
rupanya sahaja tetapi tengok dan sel id ikilah isinya juga... tengok
keseluruhan. Memang ianya nampak cantik sekiranya dibuat untuk
menghiasi dinding rumah, Hhmm.... sekali pandang macam ayat/kalimah
Al-Quran......sebenar ayat Bible.

http://hamiza-nky.blogspot.com/

UNTUK TEMAN-TEMAN BLOGGERS YG MELAWAT BLOG INI, TINGGALKANLAH SEPATAH DUA KOMEN UNTUK DIJADIKAN PERINGATAN AGAR AKU X TERLUPA UNTUK MELAWAT BLOG KALIAN KEMBALI.. INSYA ALLAH. I LOVE YOU FULL.. HA..HA..HA..HA..

13 comments:

Koolez said...

Salam..Bagus2 Aku suka dengan ent3 ni..Terima kasih..Jom la datang blog aku..

Hamiza said...

thanks sgt abg ish...

Cikgu Jang .. said...

semoga kita tak tertipu olehnya...

cookie devine said...

Cik Cookie xnah jmpa lg.mgkin jarang ke kdi buku ilmiah.

Muhd Shafiq said...

tq fr th infrmation.... smoga kta dihandari drpd ini... smoga kita diberkati Allah SWT...

TBO said...

salam saudara

mungkin lebih tepat ayat quran palsu, kalau ayat quran penipu kita dok kata ayat quran yang Allah wahyukan itu yang penipu, betuikan wahai sedara

BUJANG SUSAH said...

OK muhd shafiq...

TBO.. memang sengaja letak tajuk mcm tu....biar org interested nak tau apa ceritanya..

thanks 4 yr comments 4 all my friends..

Siapalah aKu taNpa-Mu TUHAN.. said...
This comment has been removed by the author.
Siapalah aKu taNpa-Mu TUHAN.. said...

salam...
ermmm...
bg saya kan kan abg bujang,kalo blh letak laa tjuk yang lebih 'sedap' tgk..
tau nak org lain interested tapi mcm kurang sesuai laa..
huhuuu..jgn mrh??senyummm~~~
hehe...
lain org lain pemikirannya..
ada yg blh time ada yg xleh time kan kan...

sesungguhnya yg baik dtg dr Allah yg bruk dtg dr saya sndri..

BUJANG SUSAH said...

Terima kasih saudari... xper laa.. lain kali saya letak tajuk lain.. contohnya " cintamu mekar dikaku " huhuhu...

Soal penerimaan.. kadang2 manusia ni memang susah nak menerima sesuatu jika tidak berkenan dihatinya.. tp percayalah.. yang kita suka belum tentu terbaik buat kita..

Actually baik dan buruk tu datangnya dari Allah.. cuma mungkin kita yg tersilap langkah maupun kata2.. wallahualam..

Terima kasih atas lawatan dan komen.

Siapalah aKu taNpa-Mu TUHAN.. said...

ade sdkit kesilapan d ctu ye...
"cintamu mekar dihatiku" bru btol..
^___^

BUJANG SUSAH said...

sebenarnya saya nak tulis "cintamu mekar dikakiku" huhuhu.. tersilap plak.. nak buat lawak tp kantoi plak... huhuhu... thanks 4 yr comments...

Siapalah aKu taNpa-Mu TUHAN.. said...

ape motif ayt tuh??
cinta ape ltk kat kaki..
ish2..