Bismillahir-Rahmanir-Rahim.. Assalamualaikum... Kepada para pengunjung. Tujuan blog ini di wujudkan adalah untuk berkongsi ilmu dan maklumat. Posting-posting dari blog ini tidak terbatas pada satu-satu bab. Ia lebih kepada mengikut citarasa hamba sendiri. Harap maaf jika tidak memenuhi kehendak jiwa serta keselesaan para pengunjung yang berlainan idealogi. Namun hamba tetap menyediakan berbagai label infomasi ( scroll down pada sidebar dibawah dan lihat pada "LABEL" ) untuk dimanfaatkan bersama. Semoga dapat memberi manfaat pada kita semua insyaAllah. wassalam.

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK SUPAYA SENANG AKU NAK MELAWAT DAN FOLLOW KORANG BALIK.. INSYA ALLAH.

Thursday, July 23, 2009

PANDANGAN LELAKI TERHADAP WANITA

Kalau perempuan lawa pendiam
Lelaki akan cakap:: woow, ciri-ciri isteri idaman...
kalau perempuan tak lawa pendiam
Lelaki akan cakap: eh tak reti komunikasi betul...
kalau perempuan lawa berbuat jahat
Lelaki akan kata: musti ada krisis dalaman
nih...kesian
kalau perempuan tak lawa berbuat jahat
Lelaki akan cakap: dah la tak lawa, perangai pulak
huduh...
kalau perempuan lawa menolong Lelaki yg
diganggu
Lelaki akan cakap: heroin sejati...!
kalau perempuan tak lawa menolong Lelaki yang
diganggu
Lelaki akan kata: taktik nak ngorat le tu...
kalau perempuan lawa dapat Lelaki hensem
Lelaki akan kata: ok gak la....
kalau perempuan tak lawa dapat Lelaki hensem
Lelaki akan kata: kesian..mesti kena bomoh lelaki
tuh!
kalau perempuan lawa ditinggal kekasih
Lelaki akan kata: buta kayu betul mamat tu....
kalau perempuan tak lawa ditinggal kekasih
Lelaki akan kata:...patut pun kena reject...
kalau perempuan lawa penyayang binatang
Lelaki akan cakap: perasaannya halus...penuh
kasih sayang
kalau perempuan tak lawa penyayang binatang
Lelaki akan cakap: sesama keluarga memang
harus menyayangi.. .
kalau perempuan lawa bawa BMW
Lelaki akan cakap: ntah dato' mana bela nih....
kalau perempuan tak lawa bawa BMW
Lelaki akan cakap: musti anak org kaya nih.....
kalau perempuan lawa tak mau bergambar
Lelaki akan cakap: pasti takut kalau2 gambarnya
tersebar
kalau perempuan tak lawa tak mau bergambar
Lelaki akan kata: sedar pun diri...
kalau perempuan lawa menuang air ke gelas lelaki
Lelaki akan cakap: caring sungguh....
kalau perempuan tak lawa menuang air ke gelas
lelaki
Lelaki akan cakap: nak tunjuk caring le tu....
kalau perempuan lawa bersedih hati
Lelaki akan cakap: dont worry..i will make u happy
forever
kalau perempuan tak lawa bersedih hati
Lelaki akan kata: sikit2 nak nangis!! mengada2...
kalau perempuan lawa masak
Lelaki akan kata: dah la lawa, pandai masak pulak
tu...
kalau perempuan tak lawa masak
Lelaki akan cakap: ntah sedap ke tak????
kalau perempuan lawa main2 miss call
Lelaki akan kata: takpe...
kalau perempuan tak lawa main2 miss call
Lelaki akan cakap: ko ni takde keja lain ke... sibuk
ni tau..
kalau perempuan lawa hantar2 email
Lelaki akan kata: sukenya....
kalau perempuan tak lawa hantar2 email
Lelaki akan cakap: balik2 email dia...boring

BS: Adapun itu semua adalah dari kacamata seorang manusia yg bergelar lelaki. Pandangan manusia bukan sesuatu yg penting sebenarnya. Sesungguhnya Allah tidak memandang dari paras wajahmu.. namun sesuci manakah hatimu yg akan jadi penentu.. wallahualam.

(Email From: Tmn2 syurga)

61 comments:

bintangdilangit said...

salam..

aah tu lah realitynya..
mmg btul2 pon pndangan awk tu..
p bez la..
bila bca siap trsnyum2 ag..
hehheheh..
itulah knyataan skrang nih..

BUJANG SUSAH said...

pandang2 skit... tgk ada org x... nnt org kata x betul plak senyum sorang2... hehehhee

bintangdilangit said...

hahahha xdo pon org..
yg laen p class..
hehhehe..
da tgk tu bg cmnt cm tu..
kihkihkih

BUJANG SUSAH said...

hehhehehe... Tuhan nampak... hehehee

bintangdilangit said...

tul la xdo owg nih..
Tuhan tu da kt mna2 ja..
hehhehe..
da xbosan..

(",)

adik1610 said...

salam..sy nk mntk izin yew utk kongsikan tajuk nie blog sy..bkn apew..juz utk sebarkan..

thanks..

Anonymous said...

x sume lelaki camtu..x de manusia perfect..kalu muka lawa,mesti ada benda lain x lawa..mugkin perangai atau mugkin dia x brapa pandai..terpulang pada masing2,..yg penting kalu pilih yg lawa,kena terima lah kekurangan lain perempuan 2..kalu pilih x lawa,mgkn perangai dia menyenangkn ati kita..kita berhak merancang..haha

Anonymous said...

ble bace bende nh...lcu sgt..dptla senyum ckit n terhibur...brape mggu nh mmg sedeh gle,stdy pn x blh nak cnstrt..awak telah buat org eppy n bersemgt semule..mmg lucu glew..=]

Anonymous said...

buy tramadol online buy tramadol rx - next day tramadol online

Anonymous said...

xanax alprazolam xanax cures anxiety - 2mg xanax first time

Anonymous said...

buy tramadol online high does tramadol get you - buy cheapest tramadol online

Anonymous said...

xanax online xanax side effects sleep - xanax withdrawal itchy skin

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol hcl how much to get high - online pharmacy review tramadol

Anonymous said...

buy carisoprodol drug side effects carisoprodol - cheap carisoprodol no prescription

Anonymous said...

generic xanax xanax xr withdrawal anxiety - generic xanax pills look like

Anonymous said...

buy xanax online cod get cheap xanax - buy xanax online from europe

Anonymous said...

generic xanax xanax 0.5 side effects - xanax withdrawal day 5

Anonymous said...

generic alprazolam xanax pill blue - order cheap xanax no prescription

Anonymous said...

buy carisoprodol carisoprodol soma side effects - zanaflex vs carisoprodol

Anonymous said...

generic xanax xanax overdose many milligrams - xanax dosage needed

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol 50 mg street price - buy tramadol visa

Anonymous said...

xanax online xanax side effects on kidneys - what do generic xanax pills look like

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol dosage euphoria - tramadol generic ultracet

Anonymous said...

buy carisoprodol no prescription carisoprodol 446 - carisoprodol soma vanadom

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol hcl tab 50mg - buy tramadol cod

Anonymous said...

buy carisoprodol carisoprodol toxicity - carisoprodol 750 mg

Anonymous said...

buy cialis cheap cialis online blog - buy viagra cialis online

Anonymous said...

xanax online xanax needed overdose - xanax much get high

Anonymous said...

buy cialis online cialis trial - generic cialis 36 hour

Anonymous said...

buy cialis online cialis with food - cialis online doctor

Anonymous said...

xanax online xanax dosage 0.5mg - buy xanax online discover card

Anonymous said...

cheap cialis 20mg get cialis online - cialis pharmacy coupon

Anonymous said...

alprazolam mg xanax dosage depression - what is xanax for yahoo

Anonymous said...

buy cialis online cialis cheap fast delivery - where to buy cialis in toronto usa

Anonymous said...

tadalafil without prescription cialis online legale - buy cialis no prescription in us

Anonymous said...

xanax online buy xanax bars cheap - xanax bars hangover

Anonymous said...

xanax online alprazolam 0.5mg effects - xanax withdrawal 24 hours

Anonymous said...

cialis online cialis price south africa - buy cheap cialis online us

Anonymous said...

buy tramadol tramadol hydrochloride overdose symptoms - tramadol 75 mg

Anonymous said...

http://landvoicelearning.com/#38471 order tramadol online saturday delivery - tramadol hcl reviews

Anonymous said...

tramadol 50mg tramadol withdrawal day 4 - does tramadol hcl 50 mg contain acetaminophen

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol 50mg like - tramadol addiction potential

Anonymous said...

buy tramadol 180 order tramadol cheap overnight - tramadol dosage for humans

Anonymous said...

learn how to buy tramdadol tramadol hydrochloride 50mg high - tramadol 50mg how many can i take

Anonymous said...

learn how to buy tramdadol tramadol 50mg and hydrocodone - ordertramadolonline

Anonymous said...

buy tramadol buy tramadol online worldwide - tramadol kick in time

Anonymous said...

learn how to buy tramdadol where to buy tramadol cod - tramadol 50 mg medication

Anonymous said...

http://reidmoody.com/#92465 ativan side effects on children - ativan half life

Anonymous said...

buy tramadol cheap online tramadol hcl 50 mg is it a narcotic - tramadol 50 mg how many get high

Anonymous said...

buy ativan online ativan dose alcohol withdrawal - ativan compared to xanax

Anonymous said...

ativan lorazepam side effects generic ativan - length of ativan withdrawal

Anonymous said...

buy xanax online xanax 0.5 mg price - xanax side effects anger

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol for dogs dosage chart - buy tramadol online by cod

Anonymous said...

buy xanax online xanax feeling - xanax drug abuse effects

Anonymous said...

buy tramadol medication tramadol 150mg - tramadol long term effects

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol withdrawal wiki - tramadol hydrochloride 50 mg recreational use

Anonymous said...

buy xanax online xanax street drug effects - xanax and alcohol problems

Anonymous said...

buy xanax online alprazolam 0.5 mg high - xanax bars double stack

Anonymous said...

buy xanax online xanax side effects pupils - how can i buy xanax online

Anonymous said...

http://bayshorechryslerjeep.com/#rx popping xanax effects - xanax bars cost

Anonymous said...

http://bayshorechryslerjeep.com/#3880 xanax 0.5 mg street value - pictures of xanax pills generic