Bismillahir-Rahmanir-Rahim.. Assalamualaikum... Kepada para pengunjung. Tujuan blog ini di wujudkan adalah untuk berkongsi ilmu dan maklumat. Posting-posting dari blog ini tidak terbatas pada satu-satu bab. Ia lebih kepada mengikut citarasa hamba sendiri. Harap maaf jika tidak memenuhi kehendak jiwa serta keselesaan para pengunjung yang berlainan idealogi. Namun hamba tetap menyediakan berbagai label infomasi ( scroll down pada sidebar dibawah dan lihat pada "LABEL" ) untuk dimanfaatkan bersama. Semoga dapat memberi manfaat pada kita semua insyaAllah. wassalam.

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK SUPAYA SENANG AKU NAK MELAWAT DAN FOLLOW KORANG BALIK.. INSYA ALLAH.

Friday, August 5, 2011

KAH KAH KAH GOOGLE BUAT LAWAK

بسم الله الرحمن الرحيم


http://www.blogger.com/img/blank.gif
Jom kita cuba....

1. Go to Google Translate
2. Select translate from English to Malay
3. Type this following:

Do not snatch philippines money
The people of bangladesh are angry
pakistani people hate national row

4. Laugh in awe! :D tolong paste text selepas di terjemah ya hehehehe

update dari puteri.. try yg kat bawah ni plak..

The pakistani people live poor life
But ministers of bangladesh national row
day and night cheat philippines people
so now singapore, chinese and india angry

Kah kah kah kah.. apa si google ni ingat malaysia ni bangladesh ke? woi google.. memang la najib bagi mat-mat bangla IC kerakyatan Malaysia untuk mengundi barisan nasional.. memang la patriot bagi baju pada mat bangla suruh pakai biar mereka nampak ramai.. tapi Malaysia lom tukar jadi Bangladesh la woii.. kih kih kih kih


Ka’ab bin Ujrah r.a. berkata bahawa Rasulullah s.a.w bersabda: Akan datang di kemudian hari nanti, setelah aku tiada; beberapa pemimpin yang berdusta dan berbuat aniaya. Maka barang siapa yang membenarkan kedustaan mereka dan membantu (mendukung) tindakan mereka yang aniaya itu, maka ia bukan termasuk umatku, dan bukanlah aku daripadanya. Dan ia tidak akan dapat sampai datang ke telaga (yang ada di syurga).- Riwayat Tirmidzi, Nasae’i dan Hakim.

9 comments:

Aq Hamba said...

huhu...mmg best la google ni..

AMMAR YASIR said...

Bhahahaha..lawak-lawak

Fahmi Ismail said...

dah cuba...kehkehkeh

puteri said...

BUJANG SUSAH dan PEMINAT BUJANG SUSAH....

cuba pula yang ini,....

The pakistani people live poor life
But ministers of bangladesh national row
day and night cheat philippines people
so now singapore, chinese and india angry

Afida Anuar said...

kah kah kah...kena bagitau tok jib dengan kak mah ni...:P

pararara said...

kuikuikui

puteri said...

ui updated.. hehe
TQ2
xie xie ni

azri said...

x jadi pun...menipu je korg ni! kn bulan ramadhan ni..

Anonymous said...

Azri.. awk ni dah ketinggalan bas ni.. dah ada transtlator yg betulkan la..