Bismillahir-Rahmanir-Rahim.. Assalamualaikum... Kepada para pengunjung. Tujuan blog ini di wujudkan adalah untuk berkongsi ilmu dan maklumat. Posting-posting dari blog ini tidak terbatas pada satu-satu bab. Ia lebih kepada mengikut citarasa hamba sendiri. Harap maaf jika tidak memenuhi kehendak jiwa serta keselesaan para pengunjung yang berlainan idealogi. Namun hamba tetap menyediakan berbagai label infomasi ( scroll down pada sidebar dibawah dan lihat pada "LABEL" ) untuk dimanfaatkan bersama. Semoga dapat memberi manfaat pada kita semua insyaAllah. wassalam.

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK SUPAYA SENANG AKU NAK MELAWAT DAN FOLLOW KORANG BALIK.. INSYA ALLAH.

Friday, July 30, 2010

MALAYSIA LAWAK.. BUDAK 23 TAHUN DAPAT TENDER 50 JUTA

بسم الله الرحمن الرحيم





UNTUK TEMAN-TEMAN BLOGGERS YG MELAWAT BLOG INI, TINGGALKANLAH SEPATAH DUA KOMEN UNTUK DIJADIKAN PERINGATAN AGAR AKU X TERLUPA UNTUK MELAWAT BLOG KALIAN KEMBALI.. INSYA ALLAH.. ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..

5 comments:

ijoks2009 said...

Kalau gini aku nak masuk UMNO lah dapat projek juta-juta.Bujang,jom masuk Umno dapat projek hati senang ha ha ha,nanti boleh jadi bujang senang pulak.

amir07_johor said...

aku yang keja kat company cina , racis giler beb. orang melayu dipandang sampah je. kalo ko rasa dia ni layak perintah habis la. aku rasa kalo pun umno itu korup, kita leh tukar pemimipin macam kita tuunkan pak lah. apapun, tak kisah la korg nak undi pas ke bn ke... tapi bila undi pkr..sendiri mau ingat

amir07_johor said...

takder maknanya biler diorang cakap hak sama rata kalo nak bagi projek pada yang benar layak. sebb mereka ni racist. aku bukan bangkitkan isu kaum. walaupun tak semua tapi rancangn mereka nak kuasai kerajaan adalah satu idea yang aku takut akana menghancurkan pepaduan melayu nanti.. islam tah kemanaa.. melayu tah kemana

Bonez said...

salam amir,agaknye ko dh seronok duk johor yg selame nh diperintah oleh oleh BN tmpt ko pn dkt2 ngn tmpt TPM.aku rs ko kene tgok kerajaan kedah,penang,selangor dan kelantan.ape yg rkyt diorg dpt stlh PR mmerintah.aku tau ko xkn nmpk ape2 sbb ko tgok dn dgr berita pun dr tv umno.cthla ea?.ko sndiri ckp yg xde mknenye hak sm rate kalo nk bg pojek klu PR perintah.ko tgok penang ape jadik?.ko jgn tgok bite tv3?.pe kate ko tgok video yg kontraktor melayu mohon maaf.bnyk lglah cnth.aku bkn taksub sgt,aku xkate yg PR 100% betul,ade cacat celanye jgk.biasekla manusia..tp UMNO terlalu teruk sgt penyelewengan yg brlaku.nk ckp pnjg sgt.klu msk blog umno lg sakit ati.diorg xde point nk ckp..diorg suke kutuk jek..fakta nk mnjatuhkn PR xde,so kutuk jelah..itu jek yg mampu..

IBU.SUMIASIH said...

Saya mau mengucapkan terima ksih g tidak terhingga, serta penghargaan & rasa kagum yg setinggi-tingginya kepada AKI JEYAPATI , saya sudah kerja sebagai TKI selama 5 tahun di singapore, dengan gaji lebih kurang 2.5jt/bln, tidak cukup untuk memenuhi kebutuhan sehari-hari, apalagi setiap bulan harus mengirim ortu di jawa, sudah lama saya mengetahui roomnya AKI ini, juga sudah lama mendengar nama besar aki, tapi saya termasuk orang yg tidak terlalu percaya dengan hal ghoib, jadi saya pikir ini pasti kerjaan orang iseng Saja.
tetapi kemarin waktu pengeluaran 8924 , saya benar2 tidak percaya & hampir pingsan, angka yg diberi aki 8924 ternyata tembus, awalnya saya coba2 menelpon, saya bilang saya terlantar di singapore, tidak ada ongkos pulang, terus beliau bantu kasih angka 8924 setelah saya bantu mahar 8 juta.mulanya saya tdk percaya,mana mungkin angka ini keluar, tapidengan penuh pengharapan saya pasangin kali 100 lembar, sisa gaji bulan januari, ternyata meledak….!!!
dapat BLT 750jt, sekali lagi terima kasih banyak AKI JEYAPATI, saya sudah kapok kerja jadi TKI, rencana minggu depan mau pulang aja ke sukabumi.buat aki,saya tidak akan lupa bantuan& budi baik aki.HUBUNGI AKI JEYAPTI DI NO INI 0852-4228-0055. KLIK TOGEL 2D 3D 4D 6D DISINI