Bismillahir-Rahmanir-Rahim.. Assalamualaikum... Kepada para pengunjung. Tujuan blog ini di wujudkan adalah untuk berkongsi ilmu dan maklumat. Posting-posting dari blog ini tidak terbatas pada satu-satu bab. Ia lebih kepada mengikut citarasa hamba sendiri. Harap maaf jika tidak memenuhi kehendak jiwa serta keselesaan para pengunjung yang berlainan idealogi. Namun hamba tetap menyediakan berbagai label infomasi ( scroll down pada sidebar dibawah dan lihat pada "LABEL" ) untuk dimanfaatkan bersama. Semoga dapat memberi manfaat pada kita semua insyaAllah. wassalam.

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK SUPAYA SENANG AKU NAK MELAWAT DAN FOLLOW KORANG BALIK.. INSYA ALLAH.

Saturday, January 16, 2010

MALAYSIA KU NEGARA ISLAM

بسم الله الرحمن الرحيم



KUALA LUMPUR: Gara-gara khayal akibat dadah, 36 orang termasuk enam penuntut 'merelakan' diri mereka ditahan sepasukan polis dalam satu serbuan di sebuah pangsapuri di Jalan Pudu Ulu, Cheras, awal pagi ini. Timbalan Ketua Polis Daerah Cheras, Superintendan Abdul Rahim Hamzah Othman, berkata semua suspek yang berumur lingkungan 18 hingga 30 tahun itu sedang khusyuk ''berpesta dadah'' ketika serbuan dilakukan pada kira-kira 4 pagi.

"Mereka ini dalam keadaan berkhayal sambil berhibur mendengar lagu semasa serbuan. Mereka seolah-olah tidak sedar dan tidak melawan mahupun cuba melarikan diri apabila diberkas," katanya kepada pemberita di pejabatnya di sini.
Beliau berkata daripada jumlah yang diberkas itu, seramai 29 orang adalah lelaki manakala selebihnya wanita.

"Daripada jumlah itu juga, enam yang ditahan adalah penuntut Institusi Pengajian Tinggi (IPT) awam dan swasta di ibu negara...yang mana empat daripada pelajar terbabit adalah wanita," katanya.

Hasil pemeriksaan, polis menemui pelbagai jenis dadah termasuk beberapa biji pil eramin 5 dan ecstasy.
"Selain eramin 5 dan ecstasy, kita juga menemui beberapa paket kecil yang mengandungi serbuk syabu dan ganja. Dadah-dadah ini dilihat berselerakan di atas meja dan ada juga yang kita temui pada suspek-suspek terbabit," katanya. Abdul Rahim berkata ujian saringan air kencing turut mendapati 34 daripada mereka positif dadah termasuk enam penuntut berkenaan.

"Siasatan awal juga mendapati mereka ini mengenali antara satu sama lain dan berkunjung ke pangsapuri ini untuk berhibur. Kita juga tidak menolak kemungkinan ada berlakunya aktiviti seks memandangkan dalam kumpulan ini terdapat wanita.

"Kesemua mereka ditahan dan akan disiasat mengikut Seksyen 39A (1) Akta Dadah Berbahaya," katanya. -Bernama


UNTUK TEMAN-TEMAN BLOGGERS YG MELAWAT BLOG INI, TINGGALKANLAH SEPATAH DUA KOMEN UNTUK DIJADIKAN PERINGATAN AGAR AKU X TERLUPA UNTUK MELAWAT BLOG KALIAN KEMBALI.. INSYA ALLAH.. ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..

57 comments:

umno anjing said...

kah..kah..kah..kah... inilah hasilnya dari negara yg diterajui oleh pemimpin bangang yg kononnya memperjuangkan islam.. bini sendiri pun takut nak tegur suruh tutup aurat.. mcmana nak suruh rakyat mengamalkan islam yg syumul... pooodahhh...!!!

~ana SoLehah~ said...

^^ setuju!

kne hapuskan pemimpin zalim..

hidup pemimpin Islam..!

izazin said...

Tutup aurat? Di Iran pelacur pun pakai burkha, so whats de problem with tutup aurat.

umno anjing said...

Dari kenyataan ko tu, nampak sgt la ko tu betina jalang... Di iran pun ada pelacur.. izazin bila nak jadi pelacur plak...? aku org pertama nak sodok puki ko.. keh..keh..keh.. apa ada hal kan.. what the problem kalau ko melacur pun kan..

the6sgbari said...

Iman Bukhari dan Muslim meriwayatkan drp Zainab binti Jahsyin," sesunguhnya Nabi saw terjaga dari tidurnya, baginda bersabda, ( tiada tuhan yg disembah melainkan Allah ). Sesungguhnya hari ini sebahagian dari dinding Yakjuj dan Makjuj terbuka seluas ini," Sufian ( perawi Hadis ) mengisyaratkan angka sepuluh dgn menggunakan tangannya. Zainab berkata, "Wahai Rasulullah, adakah kami akan binasa sedangkan bersama - sama kami ramai orang2 yg soleh ?"
Baginda bersabda,"Ya,jika banyak berlaku kemaksiatan."

Anonymous said...

buy cialis online no prescription cialis+0800 - cialis 05668

Anonymous said...

buying xanax online no prescription xanax side effects dizziness - xanax home drug test

Anonymous said...

xanax 0.5mg xanax yahoo - xanax dosage 257

Anonymous said...

buy xanax online cheap xanax drug testing employment - xanax for anxiety side effects

Anonymous said...

xanax xanax dosage for anxiety attacks - best place to buy xanax online forum

Anonymous said...

tramadol generic cheapest place buy tramadol - buy tramadol us pharmacy

Anonymous said...

xanax anxiety get xanax online no prescription - xanax dosage airplane

Anonymous said...

generic xanax xanax gg249 - buy xanax online pharmacy no prescription

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol addiction effects - tramadol for dogs medication

Anonymous said...

carisoprodol 350 mg carisoprodol 350 mg buy online - soma carisoprodol buy

Anonymous said...

buy tramadol online where to buy tramadol in usa - 3 50 mg tramadol

Anonymous said...

how to buy xanax online legally xanax withdrawal signs - xanax

Anonymous said...

carisoprodol 350 mg carisoprodol 350 mg how many to get high - carisoprodol 350 mg what is it used for

Anonymous said...

carisoprodol 350 mg carisoprodol drug facts - carisoprodol soma watson brand

Anonymous said...

buy carisoprodol online carisoprodol 350 mg listaflex - carisoprodol recreational erowid

Anonymous said...

generic xanax drug interactions xanax lorazepam - how long do the effects of 1mg of xanax last

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol addiction in pregnancy - buy tramadol hydrochloride usa

Anonymous said...

buy tramadol online buy tramadol legally online - tramadol 50 mg for headaches

Anonymous said...

carisoprodol 350 mg carisoprodol dosage for back pain - does carisoprodol 350 mg have codeine

Anonymous said...

carisoprodol 350mg carisoprodol drug - carisoprodol abuse potential

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol addiction in egypt - tramadol overdose vomiting

Anonymous said...

xanax online buy xanax online usa - xanax side effects in elderly

Anonymous said...

cialis online whats cialis yahoo - lowest price cialis online

Anonymous said...

xanax online buy xanax online usa - xanax drug with alcohol

Anonymous said...

xanax online buy alprazolam online canada - xanax side effects insomnia

Anonymous said...

buy cialis prescription online cialis 4rx - cialis moment urban dictionary

Anonymous said...

xanax online xanax bars g3722 effects - xanax effects with alcohol

Anonymous said...

cialis online no prescription overnight buy cialis us - cialis 40 mg online

Anonymous said...

cialis online buy cialis online in nz - cialis 5 mg daily

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol hcl 50 mg para que sirve - tramadol overdose children

Anonymous said...

http://landvoicelearning.com/#63987 order tramadol online usa - 100mg tramadol every 4 hours

Anonymous said...

buy tramadol prevent tramadol addiction - order tramadol mastercard

Anonymous said...

http://landvoicelearning.com/#57594 mexican tramadol 100mg - tramadol withdrawal muscle spasms

Anonymous said...

buy tramadol online order tramadol online from usa - tramadol for dogs safe for humans

Anonymous said...

http://buytramadolonlinecool.com/#28875 buy tramadol online australia - tramadol withdrawal buprenorphine

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol 200mg er - tramadol 50 mg vs percocet 10mg

Anonymous said...

learn how to buy tramdadol tramadol high 100mg - happens you overdose tramadol

Anonymous said...

http://blog.dawn.com/dblog/buy/#85714 buy tramadol online yahoo - buy tramadol no prescription usa

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol overnight delivery no rx - tramadol brand name

Anonymous said...

learn how to buy tramdadol generic tramadol 627 - tramadol veterinary use dosage

Anonymous said...

ways to buy ativan online effects of ativan addiction - ativan contraindications

Anonymous said...

buy tramadol buy tramadol online 100mg - tramadol restless legs

Anonymous said...

ways to buy ativan online side effects of ativan sublingual - lorazepam 1mg how long does it last

Anonymous said...

buy xanax online what do xanax pills look like generic - xanax negative side effects

Anonymous said...

http://staam.org/#92453 tramadol 50 mg white pill - tramadol withdrawal weight gain

Anonymous said...

http://ranchodelastortugas.com/#58720 difference between generic xanax - xanax bars yellow white

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol high duration - tramadol for dogs nausea

Anonymous said...

buy tramadol online how to buy tramadol online - buy tramadol online usa

Anonymous said...

buy xanax online xanax generic mylan a - xanax how many to get high

Anonymous said...

buy xanax online mixing sleeping pills xanax - cheap legal xanax

Anonymous said...

xanax no prescription xanax .5 side effects - xanax generic green

Kanya Kulap said...

[-] Cerita Sex Dewasa - Malam Ultahnya Dewi
[-] Cerita Sex Dewasa - Sempitnya Memek ABG SMP
[-] Cerita Sex Dewasa - Adik Qu Merenggut Perawan Qu
[-] Cerita Sex Dewasa - Anak Pembantu Qu Yang Memuaskan Qu
[-] Cerita Sex Dewasa - Gara Gara Hujan Mendadak
[-] Cerita Sex Dewasa - Gadis SMA Berjilbab Dengan Pembantunya
[-] Cerita Sex Dewasa - Akibat Obat Perangsang
[-] Cerita Sex Dewasa - Nikmatnya Teman Catting_Qu
[-] Cerita Sex Dewasa - Tante IVONE Yang Janda
[-] kata kata
[-] Cerita Sex Dewasa Gadis SMA Berjilbab
[-] Cerita Sex Dewasa - Bidan Muda Yang Cantik
[-] Cerita Sex Dewasa - Tubuh Tante_Qu Memang Nikmat
[-] Foto Bugil - Gadis Bule Mandi Telanjang
[-] Foto Bugil - Cewek Arab Berjilbab
[-] Foto Bugil - Belahan Dada Tante Nissa Hot
[-] Foto Bugil - ABG Cantik Di Kolam Berenang
[-] Foto Bugil - Memek Anak SMP Belum Berbulu
[-] Foto Bugil - Tante Silvia Di Grepe Memeknya Sebelum ML
[-] Foto Bugil - Cewek Arab Lagi Pamer Memek
[-] Foto Bugil - Tante Sexy DI Kamar Mandi
[-] Foto Bugil - HOT dan Terpanas
[-] Foto Bugil - Pantat Montok
[-] Foto Bugil - Anak SMP Dengan OM om