Bismillahir-Rahmanir-Rahim.. Assalamualaikum... Kepada para pengunjung. Tujuan blog ini di wujudkan adalah untuk berkongsi ilmu dan maklumat. Posting-posting dari blog ini tidak terbatas pada satu-satu bab. Ia lebih kepada mengikut citarasa hamba sendiri. Harap maaf jika tidak memenuhi kehendak jiwa serta keselesaan para pengunjung yang berlainan idealogi. Namun hamba tetap menyediakan berbagai label infomasi ( scroll down pada sidebar dibawah dan lihat pada "LABEL" ) untuk dimanfaatkan bersama. Semoga dapat memberi manfaat pada kita semua insyaAllah. wassalam.

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK SUPAYA SENANG AKU NAK MELAWAT DAN FOLLOW KORANG BALIK.. INSYA ALLAH.

Wednesday, January 13, 2010

KUBUR PALING BANYAK DI DUNIA

بسم الله الرحمن الرحيم

Macam-macam…

10.000 keluarga filipina tinggal di perkuburan di manila.Beberapa makam mewarisi dari keturunan nenek moyang serta sedara mereka dan sekarang tinggal di sana . Sebagian dari provinsi lain dan tidak mampu untuk mendapatkan wang yg cukup untuk tinggal di kota besar, terutama untuk keluarga yang tidak tahu harus tinggal dimana...


Ini adalah gerbang atau pintu masuk menuju komplek pemakaman, wah mcm masuk gerbang Ancol atau Dufan..!!


Berkaraoke bersama roh barangkali... .


Permainan Bola Volley yg tidak patut dicontohi, bahaya ooo....


aduuuh, kalau begini gayanya, No Komen... Adek- adek tolong letakkan ditempatnya balik ya, itu bukan buat mainan sayang.....jangan dibuat perkara yang bukan2 yaaa!!! Jenuh....!!!! Pulangkan ke tempat asalnya... Entah2 dah lupa dimana tempatnya!!!


Mak aihhhh..... ada barang baru nih,


Bukan main lagi istirehat


Eh... jangan cuba-cuba main tipu sama aku ya, kalo tipu aku masukkan dlm peti di tempat aku nih, baru padan muka ko!!!!


Yang ini mcm pemandangan di kampus Amerika pulak, masing2 warganya punya loker sendiri.
CLASS GITU...


TRAGIS benar nasib MARIO CACAYUMAN, sudah meninggal bukan nya diwangikan Kamboja atau bunga setaman tapi sebaliknya diberi bauan sampah. Oh dunia........betapa.... malang nasibku....


woooi...Yuhuuuuu.. Nih... dangdut kaaa...



UNTUK TEMAN-TEMAN BLOGGERS YG MELAWAT BLOG INI, TINGGALKANLAH SEPATAH DUA KOMEN UNTUK DIJADIKAN PERINGATAN AGAR AKU X TERLUPA UNTUK MELAWAT BLOG KALIAN KEMBALI.. INSYA ALLAH.. ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..

9 comments:

cikTi said...

ade plk kubo jadi tpt rekreasi plk,
karaoke la,.
ape la.

ape nk jadilaa

iddin said...

kuburan pun boleh jadi taman ekreasi skg...apa lagi utk tmpt tinggal

.:fifi:. said...

nasib m'sia xmcm nie

little black dress said...

ya Allah....
kesian kt bdk2 kecik...
bahye tggl kt c2...
penyakit woo..

Cik Cookie said...

hoh...
gila kentang

:: hayati :: said...

tanpa agama manusia binasa
tanpa ilmu manusIA buta
tanpa iman manusia sengsara
tanpa ukhuwah manusia terseksa...(lirik lagu)

JANETNORLIAH2001 said...

2 sbb aku xANTI paper coz BIAR negara aman DAMAI...HARU BIRU PLak nti

Anonymous said...

Hello, your a pirate? want to be a real pirate? so why you wait for.......
join our game we have 50,000 players in the whole world that already enjoy with us!
for more information go to:

Register:
http://dungeonsea.com/?act=register&ref=gtop100

Website:
http://www.dungeonsea.com

Video:
http://www.youtube.com/watch?v=Y0FWz_JK5Mg

im Koliko in Black Sea Server, if someone need help let me know!

Kanya Kulap said...

[-] Cerita Sex Dewasa - Malam Ultahnya Dewi
[-] Cerita Sex Dewasa - Sempitnya Memek ABG SMP
[-] Cerita Sex Dewasa - Adik Qu Merenggut Perawan Qu
[-] Cerita Sex Dewasa - Anak Pembantu Qu Yang Memuaskan Qu
[-] Cerita Sex Dewasa - Gara Gara Hujan Mendadak
[-] Cerita Sex Dewasa - Gadis SMA Berjilbab Dengan Pembantunya
[-] Cerita Sex Dewasa - Akibat Obat Perangsang
[-] Cerita Sex Dewasa - Nikmatnya Teman Catting_Qu
[-] Cerita Sex Dewasa - Tante IVONE Yang Janda
[-] kata kata
[-] Cerita Sex Dewasa Gadis SMA Berjilbab
[-] Cerita Sex Dewasa - Bidan Muda Yang Cantik
[-] Cerita Sex Dewasa - Tubuh Tante_Qu Memang Nikmat
[-] Foto Bugil - Gadis Bule Mandi Telanjang
[-] Foto Bugil - Cewek Arab Berjilbab
[-] Foto Bugil - Belahan Dada Tante Nissa Hot
[-] Foto Bugil - ABG Cantik Di Kolam Berenang
[-] Foto Bugil - Memek Anak SMP Belum Berbulu
[-] Foto Bugil - Tante Silvia Di Grepe Memeknya Sebelum ML
[-] Foto Bugil - Cewek Arab Lagi Pamer Memek
[-] Foto Bugil - Tante Sexy DI Kamar Mandi
[-] Foto Bugil - HOT dan Terpanas
[-] Foto Bugil - Pantat Montok
[-] Foto Bugil - Anak SMP Dengan OM om