Bismillahir-Rahmanir-Rahim.. Assalamualaikum... Kepada para pengunjung. Tujuan blog ini di wujudkan adalah untuk berkongsi ilmu dan maklumat. Posting-posting dari blog ini tidak terbatas pada satu-satu bab. Ia lebih kepada mengikut citarasa hamba sendiri. Harap maaf jika tidak memenuhi kehendak jiwa serta keselesaan para pengunjung yang berlainan idealogi. Namun hamba tetap menyediakan berbagai label infomasi ( scroll down pada sidebar dibawah dan lihat pada "LABEL" ) untuk dimanfaatkan bersama. Semoga dapat memberi manfaat pada kita semua insyaAllah. wassalam.

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK SUPAYA SENANG AKU NAK MELAWAT DAN FOLLOW KORANG BALIK.. INSYA ALLAH.

Friday, May 22, 2009

TAK UNTUNG...hehehe


Manyak pening maa..sikalang bisnes betol2 talak baguih. Wa pun helan..ini bisnes wa angkat sama wa punya latok punya latok aarr..kulang2 pun sulah 60 tawun lebehh woo sudah ada ini kedai. Wa bikin kedai ubat. Singseh..!

Tapi mau cakap talak baguih..pun manyak talak adil. Talak saksamerr maa ! Wa ada cakap sama wa punya anak, sikalang sana Sitiawan kilija...tapi dia pun tak mau angkat ini kedai..wa lagi pening, wa sulah tua..wa ingat mau bukak 'open tender', ada sapa mau angkat kaa wa punya kedai..nama wa punya kedai lu boleh tengok, wa sulah angkat 1 iklan sama ABO, dia pun ada cakap sama wa...bikin iklan sama wa pun talak untung loo..manyak cilaka itu ABO !! Wa kasi 50 linggit..lagi itu ABO cakap, lagi mau kena kasi bikin posting..haiyaa..!! Wa..offer..wa offer..maa..!!

Wa punya kedai nama aarr..Kedai Ubat Tuck Onn Thong ( apasat itu nama..tatak fengshui ka ?)

2 comments:

nabilah_2908 said...

hehehe...mmg tatak fengshui itu nama la tokey...hehehehe..

BUJANG SUSAH said...

wakakkakaka.. tau xper...