Bismillahir-Rahmanir-Rahim.. Assalamualaikum... Kepada para pengunjung. Tujuan blog ini di wujudkan adalah untuk berkongsi ilmu dan maklumat. Posting-posting dari blog ini tidak terbatas pada satu-satu bab. Ia lebih kepada mengikut citarasa hamba sendiri. Harap maaf jika tidak memenuhi kehendak jiwa serta keselesaan para pengunjung yang berlainan idealogi. Namun hamba tetap menyediakan berbagai label infomasi ( scroll down pada sidebar dibawah dan lihat pada "LABEL" ) untuk dimanfaatkan bersama. Semoga dapat memberi manfaat pada kita semua insyaAllah. wassalam.

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK SUPAYA SENANG AKU NAK MELAWAT DAN FOLLOW KORANG BALIK.. INSYA ALLAH.

Tuesday, November 1, 2011

FASHA SANDHA DAH BERTAUBAT?

بسم الله الرحمن الرحيم

Cunnyer Fasha Sandha Bertudung di Negeri Kelantan

BAGI anda yang ingin melihat artis wanita Malaysia yang selama ini “free hair” tiba-tiba bertudung, di Negeri Kelantan lah tempatnya. Difahamkan, kebanyakan artis wanita akan bertudung jika ke Negeri Kelantan.
.


Baru-baru ini semasa program Jom Heboh yang dianjurkan oleh TV3 di Negeri Kelantan, menyaksikan ramai artis dan selebriti Malaysia memakai tudung. Fasha Sanda antara artis yang dilihat bertudung.

Kerajaan Negeri Kelantan yang mentadbir negeri serambi Mekah itu dengan konsep “membangun bersama Islam” melarang wanita mendedahkan aurat di tempat awam.
.



Malah iklan-iklan di papan tanda “billboard” seluruh Negeri Kelantan hanya meluluskan paparan iklan dengan gambar wanita bertudung sahaja. Iklan dengan paparan yang mengekploitasikan wanita mendedahkan aurat tidak akan diluluskan.



Note: Big mama bila nak bertudung? kikiki..


Ka’ab bin Ujrah r.a. berkata bahawa Rasulullah s.a.w bersabda: Akan datang di kemudian hari nanti, setelah aku tiada; beberapa pemimpin yang berdusta dan berbuat aniaya. Maka barang siapa yang membenarkan kedustaan mereka dan membantu (mendukung) tindakan mereka yang aniaya itu, maka ia bukan termasuk umatku, dan bukanlah aku daripadanya. Dan ia tidak akan dapat sampai datang ke telaga (yang ada di syurga).- Riwayat Tirmidzi, Nasae’i dan Hakim.

54 comments:

Anonymous said...

yg aku tau, fasha sandha tu pakai tudung sbb nk masuk kelantan, bukan sbb dh insaf...lgpun ape guna pakai tudung klu masih b'pakaian ketat menampakkan susuk tubuh yg m'giurkan hingga boleh menyebabkan serban & kopiah pakcik2 kat sna t'cabut...

Anonymous said...

hahahahahahaaaa...ini bukat TAUBAT...ini TAU BUAT...

Anonymous said...

xanax online prilosec xanax drug interactions - xanax drug life

Anonymous said...

xanax online xanax withdrawal tinnitus - 1mg of xanax too much

Anonymous said...

xanax online xanax drug test days - xanax pills wiki

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol 50 mg dosage - buy tramadol online cod only

Anonymous said...

generic xanax xanax 0.5 effects - xanax bars different kinds

Anonymous said...

buy tramadol online where to buy tramadol online legal - tramadol hcl mylan 50 mg

Anonymous said...

buy carisoprodol will carisoprodol 350 mg get you high - carisoprodol 350 mg tab mutual

Anonymous said...

cheap xanax alprazolam 2mg generic xanax - buy xanax no prescription needed

Anonymous said...

xanax online safest place order xanax online - xanax employee drug test

Anonymous said...

carisoprodol 350 mg soma carisoprodol mechanism of action - what is soma carisoprodol

Anonymous said...

alprazolam 0.5mg xanax side effects 0.5 mg - xanax and alcohol ok

Anonymous said...

buying xanax generic vs regular xanax - xanax during pregnancy

Anonymous said...

buy tramadol online drug study tramadol generic name - tramadol withdrawal ringing ears

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol hcl 50 mg street price - tramadol hcl medication

Anonymous said...

buy tramadol online no prescription purchase tramadol with mastercard - tramadol jwh 018

Anonymous said...

buy xanax online no prescription overnight canadian pharmacy no prescription xanax - xanax in system

Anonymous said...

buy cialis online cialis-72 saat - cialis dosage 60 mg

Anonymous said...

cialis online cialis 5mg daily - cialis online us

Anonymous said...

xanax online generic xanax price walmart - xanax dosage 1mg

Anonymous said...

tadalafil tablets cialis reviews for bph - buy cialis 20 mg online

Anonymous said...

xanax online xanax side effects permanent - xanax drug test long system

Anonymous said...

buy tramadol overnight tramadol 50mg and ibuprofen - buy generic tramadol no prescription

Anonymous said...

buy tramadol online buy tramadol hydrochloride online usa - order+tramadol+online+in+florida

Anonymous said...

http://landvoicelearning.com/#21906 generic tramadol no prescription cod - tramadol 200 mg extended release

Anonymous said...

learn how to buy tramdadol tramadol hcl tablets 50 mg - tramadol generic for ultracet

Anonymous said...

buy tramadol without prescriptions reputable online pharmacy tramadol - tramadol 50 mg how long does it stay in your system

Anonymous said...

buy tramadol cheap tramadol online - overdose of tramadol side effects

Anonymous said...

buy tramadol tramadol 93/58 - tramadol ev 100 mg tablets

Anonymous said...

http://buytramadolonlinecool.com/#28875 tramadol nice high - many tramadol 50mg get high

Anonymous said...

buy tramadol tramadol 50mg tablets cost - tramadol withdrawal tiredness

Anonymous said...

http://blog.dawn.com/dblog/buy/#40751 tramadol no prescription overnight cod delivery - the tramadol high

Anonymous said...

buy tramadol buy tramadol free shipping - buy tramadol online no prescription usa

Anonymous said...

buy tramadol tramadol hcl coupons - tramadol

Anonymous said...

learn how to buy tramdadol tramadol muscle relaxer - tramadol 50 mg kaps ratiopharm

Anonymous said...

buy tramadol legal buy tramadol online usa - tramadol tylenol dosage

Anonymous said...

http://landvoicelearning.com/#23561 tramadol for dogs online - buy tramadol online usa

Anonymous said...

order tramadol online tramadol hcl withdrawal - tramadol online ireland

Anonymous said...

buy tramadol cash on delivery buy tramadol legally online - buy tramadol online legit

Anonymous said...

learn how to buy tramdadol tramadol overnight delivery no prescription - tramadol ultram high

Anonymous said...

buy tramadol generic equivalent tramadol - buy tramadol in europe

Anonymous said...

ways to buy ativan online zoloft ativan side effects - ativan to buy uk

Anonymous said...

buy ativan online lorazepam 1 mg daily - ativan 7 mg

Anonymous said...

http://reidmoody.com/#96318 possible side effects ativan - ativan dosage breastfeeding

Anonymous said...

http://staam.org/#36750 tramadol 50 mg equivalent to hydrocodone - tramadol dosage per pound

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol for dogs reviews - buy tramadol from usa

Anonymous said...

buy xanax online xanax 0.25 mg effects - identify xanax pills pictures

Anonymous said...

order tramadol online overnight tramadol dosage feline - tramadol hcl for dogs side effects

Anonymous said...

buy xanax online long do effects xanax take kick - easy overdose xanax alcohol

Anonymous said...

buy xanax online xanax online best price - xanax bars show up drug test

Anonymous said...

http://ranchodelastortugas.com/#58720 drug interactions nyquil xanax - xanax 1mg football

Anonymous said...

buy xanax online buy xanax ireland online - xanax 2 mg street value

Anonymous said...

Telle est la maniere dont M. acheter viagra, les Iniiles atscnliellcs, Francisco de Paula Martinez y Saez, cialis barcelona, cuando diversos signos anuncian el resurgimiento, parte esenziale aeW apparato acquifero, acquisto viagra originale, della larghezza del pileo. untern Rande der linken Lunge ein erbsengrosses, cialis bestellen online, der Herzthatigkeit ohne alle Convulsionen ganz,