Bismillahir-Rahmanir-Rahim.. Assalamualaikum... Kepada para pengunjung. Tujuan blog ini di wujudkan adalah untuk berkongsi ilmu dan maklumat. Posting-posting dari blog ini tidak terbatas pada satu-satu bab. Ia lebih kepada mengikut citarasa hamba sendiri. Harap maaf jika tidak memenuhi kehendak jiwa serta keselesaan para pengunjung yang berlainan idealogi. Namun hamba tetap menyediakan berbagai label infomasi ( scroll down pada sidebar dibawah dan lihat pada "LABEL" ) untuk dimanfaatkan bersama. Semoga dapat memberi manfaat pada kita semua insyaAllah. wassalam.

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK SUPAYA SENANG AKU NAK MELAWAT DAN FOLLOW KORANG BALIK.. INSYA ALLAH.

Sunday, February 7, 2010

PEMIMPIN UMNO MEMANG GATAL...!!!

بسم الله الرحمن الرحيم

Pimpinan UMNO add fan Sexy Asian Girl kat facebook dia...

Tu dia aihhhh macam nie nak di buat pemimpin....kalau nak add fan pon berpada2 lah sikit.... nie sampai Sexy Asian Girl pon di add nya.. buat malu kaum jeee.. ko tu public figure...pemimpin UMNO lagi tuuu jangan la buat malu UMNO... kesian kesian... rakyat bukan main pulon sokong hangpa tapi...puji hangpa baik la baguih laa..last semua tu lakonan jaa...

nie aku ambik dari facebook seorang sahabat...hangpa tengok sendiri laa apa cerita...

http://www.facebook.com/photo



facebook mustafa latif pemimpin UMNO selangor..
sy x dpt buka lagi profile dia sejak dia kantoi dgn sy..

profile dia:
http://www.facebook.com/ml.mml

segala2nya bermula d sini:
http://www.facebook.com/album

- anakkedah007


UNTUK TEMAN-TEMAN BLOGGERS YG MELAWAT BLOG INI, TINGGALKANLAH SEPATAH DUA KOMEN UNTUK DIJADIKAN PERINGATAN AGAR AKU X TERLUPA UNTUK MELAWAT BLOG KALIAN KEMBALI.. INSYA ALLAH.. ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..

14 comments:

Anonymous said...

salam, dia nie baru kenal blog, friendster, facebook kot... buta/blur agaknye tak nampak mana seksi mana tutup aurat.... pakat bedal add jele janji banyak follower, hahaha heheheh....tule dulu najib ngata orang2 blogger ni goblog tak sedr diri sendiri yang goblog dan orang2 deme ramai yang bute blog kah,kaha, kah smoge deme ni insafle.. taubatle.... kiamat sudah dekat....astaghfirullahal azziiim.....

noor afzan said...

manusia normal bro..
mmg x lari dari minat benda2 camtu.

cuma kerana die seorang pemimpin...

Anonymous said...

Dia belum tau tu. Tu lah tugas saudara-saudara untuk membetulkannya. Jangan hanya tau mengutuk dan menyumpah seranah ja..
Tu kira dosa juga tau. Jangan ingat yang add tu gambar sexy ja yang salah. Jangan pandai kutuk ja. Kan gitu saudara bujang.

♥SYAFIQAH ♥ said...

astaghfirullah Al-Azhim..

Wawank said...

bahaya! harus ditindak lajuti bro!

Linn سي ڤاري ڤاري said...

pehhh... that sucks....buat malu je.

Anonymous said...

Bini dia tau ke bro..he,he,he,

ijoks2009 said...

hmm..
kalau bini dia baca blog ni mau meletus perang dunia ni.hehehe

izazin said...

Alahai, setakat add bende macam tu kecoh wat pe.Depa pemimpin nih bukan buat sendiri blog,setiausaha yg buatkan.Takkan lah tu pun kita nak kalut.

NAJIB BANGANG said...

oo yer ke mcm tu izazin... keh..keh..keh..keh.. nampak sgt la pemimpin babi korang ni x ambil tahu berkenaan dirinya sendiri.. x fikir ke persepsi masyarakat? atau sebenarnya pemimpin umno ni memang bodoh bab IT ni? kah..kah..kah..kah... Bila si bodoh menyokong si bodoh... keh..keh..keh..keh..

izazin said...

Lebih bodoh jika menjaja keaiban orang lain kerana kita juga dapat sahamnya kelak,tak gitu?

NAJIB BANGANG said...

ko tu mmg bangang.. tu bkn menjaja la bongok tu nak sedarkan org2 bangang mcm ko.. biar ko tu sedar yg pemimpin babi ko tu dok menyalak kata yg umno tu islam sgt. tp mcm tu ke rupanya pemimpin islam. ko lain la.. komposer.. buat lagu suruh org nyanyi.. tergelek2 atas pentas .. menbiakkan penyundalan.. memesrakan maksiat.. mmg la x berdosa kan bangang... kan..kan..kan.. bodoh punya org...!!!

izazin said...

kalau nak sikit royalti lagu, cakap je lah. jgn malu-malu.

Kanya Kulap said...

[-] Cerita Sex Dewasa - Malam Ultahnya Dewi
[-] Cerita Sex Dewasa - Sempitnya Memek ABG SMP
[-] Cerita Sex Dewasa - Adik Qu Merenggut Perawan Qu
[-] Cerita Sex Dewasa - Anak Pembantu Qu Yang Memuaskan Qu
[-] Cerita Sex Dewasa - Gara Gara Hujan Mendadak
[-] Cerita Sex Dewasa - Gadis SMA Berjilbab Dengan Pembantunya
[-] Cerita Sex Dewasa - Akibat Obat Perangsang
[-] Cerita Sex Dewasa - Nikmatnya Teman Catting_Qu
[-] Cerita Sex Dewasa - Tante IVONE Yang Janda
[-] kata kata
[-] Cerita Sex Dewasa Gadis SMA Berjilbab
[-] Cerita Sex Dewasa - Bidan Muda Yang Cantik
[-] Cerita Sex Dewasa - Tubuh Tante_Qu Memang Nikmat
[-] Foto Bugil - Gadis Bule Mandi Telanjang
[-] Foto Bugil - Cewek Arab Berjilbab
[-] Foto Bugil - Belahan Dada Tante Nissa Hot
[-] Foto Bugil - ABG Cantik Di Kolam Berenang
[-] Foto Bugil - Memek Anak SMP Belum Berbulu
[-] Foto Bugil - Tante Silvia Di Grepe Memeknya Sebelum ML
[-] Foto Bugil - Cewek Arab Lagi Pamer Memek
[-] Foto Bugil - Tante Sexy DI Kamar Mandi
[-] Foto Bugil - HOT dan Terpanas
[-] Foto Bugil - Pantat Montok
[-] Foto Bugil - Anak SMP Dengan OM om