Bismillahir-Rahmanir-Rahim.. Assalamualaikum... Kepada para pengunjung. Tujuan blog ini di wujudkan adalah untuk berkongsi ilmu dan maklumat. Posting-posting dari blog ini tidak terbatas pada satu-satu bab. Ia lebih kepada mengikut citarasa hamba sendiri. Harap maaf jika tidak memenuhi kehendak jiwa serta keselesaan para pengunjung yang berlainan idealogi. Namun hamba tetap menyediakan berbagai label infomasi ( scroll down pada sidebar dibawah dan lihat pada "LABEL" ) untuk dimanfaatkan bersama. Semoga dapat memberi manfaat pada kita semua insyaAllah. wassalam.

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK SUPAYA SENANG AKU NAK MELAWAT DAN FOLLOW KORANG BALIK.. INSYA ALLAH.

Wednesday, January 4, 2012

UMNO PEMBELA MELAYU DAN ISLAM

بسم الله الرحمن الرحيم



Ka’ab bin Ujrah r.a. berkata bahawa Rasulullah s.a.w bersabda: Akan datang di kemudian hari nanti, setelah aku tiada; beberapa pemimpin yang berdusta dan berbuat aniaya. Maka barang siapa yang membenarkan kedustaan mereka dan membantu (mendukung) tindakan mereka yang aniaya itu, maka ia bukan termasuk umatku, dan bukanlah aku daripadanya. Dan ia tidak akan dapat sampai datang ke telaga (yang ada di syurga).- Riwayat Tirmidzi, Nasae’i dan Hakim.

12 comments:

Anonymous said...

MAlay Terrorist

Tornado Assassin said...

Salam admin

Pasir Gadog said...

Salam kenal kawan dari Indonesia..Kalau tidak keberatan berkunjung balik ya ke tempatku..

Mat Som said...

sHOUTMIX TU TAK GANTI KE DGN CCHAT LAIN, MACAM2 ADA, FIBOX.CBOX eNTAH APA2 LAGI.

Anonymous said...

try on your blog

4u

izliyah_adam said...

join dblogq ia http://chinkychya-homez17.blogspot.com/

Maxoil said...

Kalau bela dah lama Islam dihadapan....

TEBING TINGGI said...

krsian HJ Hadi kena sound dengan KAPRAL

Anonymous said...

saudara.. pasti byk usaha yg saudara salurkan utk entri ini bukan?..ermm..mcm mna nak ckap ea??..
saudara banyak copy hadith nabi, firman Allah..tapi ingat tak nabi ada nasihatkn supaya kita luruskan niat kita sblm kita nasihatkan orang...
hidayah 2 milik Allah..Allah akan bagi pda siapa Dia kehendaki, moga-moga Allah berikan hidayah 2 kat kita..
p/s utk diri sendiri: janganlah kamu berpecah kerana beralasankan agama.. kerana Allah akan murka..

birthday party said...

salam kenal yaa di tunggu kunjungan baliknya :)

obat diabetes kering said...

selalu bela agama islam

pengobatan indonesia said...

setuju sama hadist nya