KEPADA
Sesiapa yang berkenaan
Mohon diperpanjangkan kerana ramai yang mencari tempat BERAMAL JARIAH, tetapi disebabkan tidak kesempatan membaca EMAIL dan capaian kepada INTERNET mereka tidak mendapat maklumat. Usaha anda ini ada saham di sisi ALLAH swt. Insya Allah.
MEMOHON BANTUAN SUMBANGAN KEWANGAN UNTUK KOS PEMBEDAHAN DI IJN
Merujuk perkara di atas, dimaklumkan bahawa penama berikut ingin memohon sumbangan kewangan untuk anaknya yang mana butirannya adalah seperti berikut:
Nama : Muhammad Ibrahim bin Mohammad
Tarikh Lahir: 30 November 2008
No Surat Lahir: 081130040295
Kos sebanyak RM 33,000.00 telah ditanggung oleh Kementerian Kesihatan Malaysia, tetapi sekarang memerlukan RM5,000.00 untuk kos pembedahan sahaja, tidak termasuk kos ubata-ubatan dan rawatan susulan sehingga anak saya sembuh sepenuhnya. Insya Allah.
Sumbangan boleh disalurkan ke akaun MAYBANK : 1642-7656-3736
Segala pertanyaan sila hubungi (Mohd. Inam) di talian: 019-5173076
Gambar anaknya dan lampiran surat pegesahan dari Kementerian Kesihatan Malaysia boleh dilihat di lamanweb berikt: http://www.rumahama l.org/bedah. htm
Sekian, segala jasa baik tuan/puan didahului dengan ucapan ribuan terima kasih, semoga Allah akan membalasnya dengan sebaik-baik pemberian.
Sekian, semoga yang membantu akan dibantu, wassalam.
Yang berusaha,
SUMAYYAH PFORDTEN
Sukarelawan RKH, RSK & RPR
UNTUK TEMAN-TEMAN BLOGGERS YG MELAWAT BLOG INI, TINGGALKANLAH SEPATAH DUA KOMEN UNTUK DIJADIKAN PERINGATAN AGAR AKU X TERLUPA UNTUK MELAWAT BLOG KALIAN KEMBALI.. INSYA ALLAH. I LOVE YOU FULL.. HA..HA..HA..HA..
No comments:
Post a Comment
Astaghfirullah Al-Azhim..Astaghfirullah Al-Azhim..Astaghfirullah Al-Azhim..
Tegurlah jika hamba ada membuat kesalahan, baik dengan sengaja atau tidak. Kerana hamba insan biasa yg tak sunyi dari kesilapan.
"Sesungguhnya yang paling ditakutkan daripada apa yang aku takutkan menimpa kalian adalah asy syirkul ashghar (syirik kecil). Sahabat bertanya: "Apakah dimaksudkan syirik kecil itu? Baginda menjawab: Riak." (Hadis riwayat Imam Ahmad).
Wallahualam.
Buat para sahabat dan yang memberikan komen. Maafkan hamba jika hamba tidak dapat membalasnya. Juga jika hamba tak berkesempatan meninggalkan komen di blog tuan hamba. Kerana waktu sering membatasi kesempatan.
Sahabat semua digalakkan mengambil serta menyebarkan segala bahan atau tulisan yang bermanfaat dari blog ini tanpa perlu meminta izin atau mempamerkan link blog ini.
Wassalam.