Laman web ini diwujudkan khusus untuk memberikan peluang dan membantu mana-mana pertubuhan / yayasasan / rumah amal kebajikan untuk mengutarakan maklumat, aktiviti, pengurusan dan bagaimana untuk menyalurkan derma dan sumbangan kepada mereka.

Kepada pihak pengurusan pertubuhan/rumah amal kebajikan sekiranya anda ingin menyenaraikan kegiatan anda di laman web ini, sila emial permohonan anda kepada pertanyaan@rumahama l.org
Hanya satu kategori badan/kegiatan amal sahaja yang akan dipromosikan pada satu masa. Rumah amal atau kegiatan amal yg sudah boleh berdikari/sudah tamat akan di gantikan dengan rumahamal/kegiatan amal yang lain.
Silakan layari laman web ini dan bantulah serta berbuatlah amal jariah dan kebajikan kepada mereka semua.

Rumah Kasih Harmoni
MAYBANK :5121- 8313- 4032
CIMB BANK: 1435-0004917- 25-8
PAYPAL:e-JARIAH:https: //www.paypal. com/cgi-bin/ webscr?cmd= _s-xclick&hosted_button_ id=6334604
Sila emailkan maklumat sumbangan anda kepada: rkh@rumahamal. org
No comments:
Post a Comment
Astaghfirullah Al-Azhim..Astaghfirullah Al-Azhim..Astaghfirullah Al-Azhim..
Tegurlah jika hamba ada membuat kesalahan, baik dengan sengaja atau tidak. Kerana hamba insan biasa yg tak sunyi dari kesilapan.
"Sesungguhnya yang paling ditakutkan daripada apa yang aku takutkan menimpa kalian adalah asy syirkul ashghar (syirik kecil). Sahabat bertanya: "Apakah dimaksudkan syirik kecil itu? Baginda menjawab: Riak." (Hadis riwayat Imam Ahmad).
Wallahualam.
Buat para sahabat dan yang memberikan komen. Maafkan hamba jika hamba tidak dapat membalasnya. Juga jika hamba tak berkesempatan meninggalkan komen di blog tuan hamba. Kerana waktu sering membatasi kesempatan.
Sahabat semua digalakkan mengambil serta menyebarkan segala bahan atau tulisan yang bermanfaat dari blog ini tanpa perlu meminta izin atau mempamerkan link blog ini.
Wassalam.