Wednesday, July 22, 2009

AMBIL PERHATIAN : WWW.THEQURAN.COM PENIPU..!!!


CLICK PADA IMAGE UNTUK BESARKAN




CLICK PADA IMAGE UNTUK BESARKAN.. jika mata anda rabun.. hehehe

5 comments:

  1. xyah pinjam2 man.. biler ko nak pulang tu nanti... ko hambik jer laa... wakakakaka... sebar2kan man...

    ReplyDelete
  2. salam...
    a'ah ek...bila lak aku nak pulangkan....
    aku amik terus la...hahahaha....

    ReplyDelete
  3. Salam, aduh bos... susahnya nak blajar klu baca jer. mklum bdk tak pndai. menarik gak wak cam tue. takpe2.. sy nka cb.

    ReplyDelete
  4. Hati2 dengan kelicikan pendakwah agama lain yang cuba mencemar agama Islam ..

    ReplyDelete

Astaghfirullah Al-Azhim..Astaghfirullah Al-Azhim..Astaghfirullah Al-Azhim..

Tegurlah jika hamba ada membuat kesalahan, baik dengan sengaja atau tidak. Kerana hamba insan biasa yg tak sunyi dari kesilapan.

"Sesungguhnya yang paling ditakutkan daripada apa yang aku takutkan menimpa kalian adalah asy syirkul ashghar (syirik kecil). Sahabat bertanya: "Apakah dimaksudkan syirik kecil itu? Baginda menjawab: Riak." (Hadis riwayat Imam Ahmad).
Wallahualam.

Buat para sahabat dan yang memberikan komen. Maafkan hamba jika hamba tidak dapat membalasnya. Juga jika hamba tak berkesempatan meninggalkan komen di blog tuan hamba. Kerana waktu sering membatasi kesempatan.

Sahabat semua digalakkan mengambil serta menyebarkan segala bahan atau tulisan yang bermanfaat dari blog ini tanpa perlu meminta izin atau mempamerkan link blog ini.

Wassalam.